Jump to content

Distributie Audi A4 1.9tdi Ajm (pd)


lucian.f
 Share

Postare recomandată

Buna,

As dori sa stiu daca exista diferente intre kiturile de distributie care se pot cumpara din Ro pentru masina din semnatura.

Daca puteti sa imi recomandati o firma si poate un pret as fi recunoscator.

Am tot auzit varinate diverse dar vreau sa ma informez mai bine in lagatura cu acest aspect.

Masina este cu motor AJM (PD) si am auzit ca la astea este mai scump decat la TDI clasic.

Mersi :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intreaba-l pe volksman despre costul kit-ului de distributie. La augsburg, pt PD era aprox 1200 ron anul trecut, cu totul.

Majoritatea merg pe Ina si Conti ca si producatori

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mersi de info!

Mai am o intrebare. Trebuie schimbate si curelele de clima, alternator, precum si rolele si intinzatoarele aferente odata cu kitul de distributie??

Sau numai daca se vad urme de uzura??

:lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu anul trecut mi-am schimnat : Curea distributie, curea alternator, curea clima, 2 role de la distributie cu 175 EUR ( cumparate de la repr. Audi din DE) nu mai tin minte, dar pretul cred ca include si pompa de apa. Am mai schimbat si amortizorul de vibratii care era cam uzat = 50 RON (mi-a facut rost de el, tipul care mi-a schimbat distributia )... ulterior am schimbat si rola alternator ca se bulise = 250 ron le service :)

trage tu concluzia... Parerea mea e sa schimbi tot : toate curelele, toate rolele, inclusib rola alternator, rola clima, si amortizor vibratii (sau intinzator cum ii zic unii )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,ptr piese originale si la aprox jumatate de pret fata de reprezentanta cauta un magazin din lantul METEOR,ptr ca ei au preturi de depozit.De acolo mi-am cumparat si eu tot kit-ul de distributie,2 curele,rola,pompa de apa,etc si a costat in jur de 9.5 mil,toate fiind made in germany.(eu am a4 1.9tdi 131cp).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La Volksman, kitul de distributie pentru A4 este aprox 600 RON (modelul meu). In acest kit, nu intra si cureaua de accesorii (alternator, compresor A/C, etc) si nici rolele de la aceasta. Intra doar ce tine de distributie: curea + role + pompa de apa. Ca marci, kitul de la Volksman contine curea Contitech, role Ina, pompa Hepu. Toate sunt marcile care vin pe original. Exista probabil si unele mai ieftine pe producator dar nu stiu pretul la alea. Pentru detalii specifice masinii tale contacteaza-l direct pe el.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!