Jump to content

Pompa motorina Passat B6

KTY
 Share

Postare recomandată

parerea mea este ca ar trebui dat cate un mail de caciula in .de la producator in care sa li se zica si ceva de presa cerandu-le o solutie cat mai rapid. dar repet, nu unul, ci toti sa dea mail.

Modificat de dany
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

deja ASTA era o situatie de recall..nu capace de protectie la motorasu de stergatoare si alte rahaturi...

Link către comentariu

Eu speram la inceputul lunii martie. Acum spuneti ca sfarsitul lunii martie...mi se pare ingrozitor.

Link către comentariu

Cam inutila chestia cu mail-uri trimise in .de! Poate daca ar fi mai multe ar insemna ceva.

Am trimis eu vreo doua mail-uri la ei, insa tot ce am primit a fost un mesaj de genul: "regretam nespus de mult dificultatile pe care le intampinati la masina dvs. Va asiguram ca am luat in considerare cele mai inalte standarde de calitate in construirea automobilelor VW...bla...bla...bla..."

Cateva spicuiri din mail-ul primit:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"We sincerely regret that you are faced with several difficulties and that you are dissatisfied with your Passat...Although, much to our regret, you have made other experiences, we can assure you that now as before quality stands in first place for us, and we do everything possible to offer our customers vehicles that are long-lasting, reliable and require low maintenance - in a word, which run trouble-free for many years...Although we cannot undo what has happened, we thank you for having taken the trouble to write and bring your thoughts to our attention...but in view of this we truly hope that there will be another opportunity to restore your confidence in Volkswagen and its organization.

Yours sincerely,

i.V. Michelina Lauriola Maenza i.V. Fabio Angeloni

Volkswagen AG

38436 Wolfsburg

Tel +49 (0) 1805 865579*

Fax +49 (0) 1805 329865*

Mail to kundenbetreuung@volkswagen.de

Homepage http://www.volkswagen.de"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Link către comentariu

simplu...la protv pe site si pe alte siteuri de televiziune au sectiune unde ei abia asteapta sa le dai subiecte de discutat la stirile de la ora 19. tre' sa face ceva...daca o sa imi pice pompa si mie, primul mail o sa fie catre wolfsburg si daca primesc gargara ieftina precum colegul o sa le-o intorc ca nu vreau vorbe, fapte sau incepem cu reclame negative la opc/media etc. adica eu sunt obligat de ei sa stau fara masina o luna de zile pana cand vine cealalta?sa imi dea masina la schimb.

Link către comentariu

pai hai sa ne stramgem toti pe forum cat mai curand sau sa fim toti online sa vb ce si cum si hai sa apelam la stiri ..ceva de genu`..ca altfel..nu se poate...eu ma bag...dar nu sa ziceti ca va bagati si voi...si sa fie doar vorbe.... :icon_thumright: astept...va astept....

Link către comentariu

eu unu merg cu placere ... primu sunt :offtopic: la cata Boala am pe " ... " de la vw ...

Link către comentariu

vin cu vesti bune :lol: ieri am fost la buc si mi`am luat masina...deci...pana la urma vw este de nota 9 ! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pompa noua? Din categoria noua? Si mai exact, la ce service ai avut masina?

Link către comentariu

dupa 3 luni am ramas iar fara pompa (era luata second...)

sa inteleg ca se gasesc acum pompe la service?

Link către comentariu

am masina din semnatura de 5 saptamani si are 1500km. intrebarea mea este daca la relanti se aude un zgomot gen trepidat pe plastic din dreptul pompei de motorina, asta ar fi motiv de ingrijorare? devine stresant acel zgomot mai ales ca acum l-am descoperit. :icon_thumright:

avand in vedere ca la sectiunea golf-jetta nu am gasit nimic de genul acesta sper ca nu am deranjat pe nimeni scriind la aria Passat.

Multumesc!

p.s. mentionez ca nici la amorsare sau cand este turata zgomotul acela nu se aude.

sau asa trebuie sa faca si aici este de vina tacanitul de la volan! :cheers:

Modificat de ivd
Link către comentariu

Este altceva. Mai ales ca la Jetta nu au fost semnalate inca probleme cu pompa de motorina.

Link către comentariu

Azi am fost chemat de service sa imi puna pompa adusa pe garantie.

Dupa cateva ore pompa a fost schimbata, dar dupa cum am povestit eu imi pusesem una nou pe banii mei.

Consilerul de service a inceput sa imi zica ca e complicat, ca pompa trebuie data jos de pe masina, eu zic ok, adu pe cineva sa o monteze stricata pe masina sau fa si mie rost de o surubelnita ca o schimb eu, dar daca o schimb masina trebuie impinsa ca pompa e bulita....bla-bla-bla.Eu ii zic , pai pompa stricata o am in portbagaj, deci doar trebuie sa imi dai pompa nou, schimb la schimb, ...dupa 2-3 min. il suna pe seful de service, ii explica ca eu am pus pompa pe banii mei in alt service autorizat (ceea ce am facut la 3 zile dupa ce el imi spusese ca nu stie cand vine pompa pe garantie) si ca am pompa in portbagaj.

Sefu ia decizia sa intre masina asa in service, sa i se faca o diagnoza , si sa mi se dea pompa nou de la magazie.

Deci se poate, si fara sa ma ratoiesc la nimeni doar ca m-am incruntat la dl. consilier, si poate si iei se saturasera de aceasta problema.

Ideea e ca am rezolvat, dar tot nu sunt de acord si nu concep ca atunci cand ai o piesa defecta si iti vine pe garantie sa nu ti se spuna cand si la ce data o sa ti se schimbe.

In alta ordine de idei, pompa asta are aceeasi culoare ca cea schimbata de mine, in partea de sus galbena si alba in partea de jos, iar codul iei se termina cu cifra P la fel ca cea pusa de mine, iar pe ea scrie Made in France.Am facut cateva poze la pompa si sper sa le pun aici sa vedeti si voi cum arata.

Link către comentariu

nu am mai intrat pe net...sorry...pompa noua din categorie noua...la PBV Chiajna langa Carrefour...si masina merge perfect acum... :)

Link către comentariu

Foarte ciudat. Mai asteapta cineva la PBV caruia i se spune ca pompele nu au venit inca in tara? Interesant este ca in cazul tau ti-au montat-o la numai o saptamana de cand ti-a cazut pompa. Sunt masini care asteapta de luni de zile, deci nu inteleg cum a fost posibil sa o ai gata intr-un timp atat de scurt.

Modificat de GRooVe
Link către comentariu

deci eticheta de pe cutie .....alta pozna....in piceresi alta poznaaaasi iata pompa ..........sus are trei conducte.......in ultima poza deasupra acelui X apare in relief MADE IN FRANCE si ABE in dreapta acelui mic ,,sutz''

post-6677-1204223248_thumb.jpg

post-6677-1204223508_thumb.jpg

post-6677-1204223685_thumb.jpg

post-6677-1204223804_thumb.jpg

post-6677-1204223922_thumb.jpg

post-6677-1204224049_thumb.jpg

Link către comentariu

apropo de ce zicea IbizzaDream cu ciocanitul pompei de motorina ;)) asta mi-au zis si aia de la service-ul Porsche Bucuresti pipera :lol:))))))))) oricum, astept de 2 luni sa vina ceva pompe din germania :((((((

Link către comentariu

M-am gandit ca in perioada asta pana imi va veni mult asteptata pompa de motorina, sa-mi fac un sticker pe care sa-l lipesc pe luneta in care sa scriu: Inca imi astept pompa de motorina de la PBN,PBV, dupa caz.

Daca tot asteptam, macar sa fie putin mai distractiv.

Nu inteleg cum colegul tt_Secret a reusit sa puna mana pe o pompa pt motorizarea lui.

Link către comentariu

Se poate adapta pompa de motorina de la VW Passat B5 , adica sa iei motorul de la ea si sa-l pui pe Passatul B6, Motoarele au coduri identice, dar pompa de B6 mai are un sorb in plus care este astupat la pompa de B5.

Eu mi-am facut operatiunea asta intr-un service din Bucuresti, cine e interesat sa ma contacteze pe PM.

Link către comentariu

Au venit pompele noi. Nu mai faceti astfel de modificari.

Link către comentariu

La majoritatea service-urilor. Cel putin asa se lauda ei. Eu am montat pompa la PBV.

Link către comentariu

mi-a cazut pompa de motorina la 43 000 de km! si implicit, si un injector! Numai bine masina mi-a iesit din garantie de jumate de an! rusine, cu toata convingerea incep sa cred ca mi-am luat tzeapa cu masina asta! si mi s-au dus si farurile adaptive.. Daca la 40k de km incepi sa bagi bani seriosi in masina, e de jale! inca o data, rusine vw !!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!