Jump to content

Elemente de tuning pt. Skoda Octavia RS 1.8 20V turbo

alexsei_p
 Share

Postare recomandată

• Administrator

ai octavia RS sau vrei sa faci o Octavia sa arate ca un RS ?

:)

m-am uitat in profil si am vazut. Ai RS.

S-a mai zis pe forum ca http://www.milotec.de/ fac pentru skoda elemente.

ce parere ai de poza asta

Si asta e frumoasa http://www.milotec.de/407_04_2_640.jpg

o pleoapa de far

Asta nu ar trebui sa lipseasca la nici o masina tunata (eu am asa ceva pe golf)

O sa mai caut. Pentru evacuare nu stiu de ce vrei sa o schimbi pe aceea de pe RS. :) daca ai bani mergi pe un REMUS, daca nu si Sebring sau Powerfull (modele din inox 100%) merita.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da am un RS Galben,sunt super multumit de masina merge marpha dar nu am gasit o grila(gen plasa)pt radiator,si din cate stiu cei de la milotec nu trimit decat in germania,iar despre pleoape,am avut si eu un golf 3 si am pus pe el pleoape si am ramas placut impresionat de efectul vizual pe care l-au avut.Daca mai ai idei te nu ezita sa le scrii. :ok:

Link către comentariu

• Administrator

ceva interesant ar fi sa pui plasa (de calitate) in prizele de aer de jos. Efectul vizual e frumos. Si daca gasesti o grila tot de plasa ar fi ceva.

uite alte poze

poza 1 poza2 poza3 poza 4 poza5 poza 6 poza7

Poze o sa mai gasesc si pun tot aici. Cam ce bani esti dispus sa investesti ?

Prin Bucuresti ai drum ? mai la vara cand o sa facem o intalnire a membrilor esti dispus sa vi ?

Link către comentariu

Pozele sunt misto dar cateva le stiam,iar suma pe care sunt dispus sa o cheltuiesc este de 100euro pe plasa si pe esapament cam 700euro,iar despre intalnire sunt de acord dar sa stiu cand si unde,daca vrei pot sa-ti trimit poze cu masina sa-mi spui ce parere ai despre ea ca oricum am bagat cam 1000euro in sonorizare.

Astept noi sugestii. :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Bai sa nu cumva sa faceti intalnirea fara mine>la sfarsitu' lu iunie vin si io din Franta

Uite si un RS in sfarsit!

Alexsei se pot face lucruri frumoase in Octavia privind sonorizarea dar mai mult in spate ptr ca portbagajul e mare si are rezonanta buna la basi,in schimb in portierele din fata rezonanta e dezastru>ar merge facute niste carcase speciale din fibra in portiere care sa dea volum mai mare de aer dar nu stiu daca sunt pe la noi asa ceva.Am si eu un md sony+amp kenwood+boxe infinity dar am amplificat doar spatele ca fata nu tine

Sa stapanesti masina sanatos si descrie-mi si mie detaliat sistemul audio!(modele,puteri,sensibilitate...)

Link către comentariu

Momentan nu pot sa-ti spun prea multe dar te rog sa-mi spui cum sa pun si eu niste poze pe aici :scratch: ca eu nu le-an dat de cap,mai multe iti voi spune maine,mii de suze dar te rog sa-mi spui cum sa pun si io poze .

Link către comentariu

• Administrator

vezi asta AICI

se explica.

Link către comentariu

• Administrator

ceva de genul asta trebuia

47193623305_0_ALB.jpg

poza de mai sus e cum e mai jos dar fara stelutele alea (le-am pus ca sa intelegi ce am facut)

[*img]http://images.ofoto.com/photos310/3/23/36/19/47/0/47193623305_0_ALB.jpg[*/img]

daca e prea mare poza (maxim800x600) atunci o pui cu URL

ceva de genul (tot fara stelute, eu le pun ca sa nu ia comanda)

[*url=http://images.ofoto.com/photos310/3/23/36/19/47/0/47193623305_0_ALB.jpg]POZA AICI[*/url] = POZA AICI

Link către comentariu

Hello,

plasa am vazut (anul trecut) la C&C tuning pe 1Mai in Bucuresti si parca costa 25eur/m

Bog

Link către comentariu

• Administrator

domnule alexei

uite cum se face in pagina aia cu poza dai click dreapta pe poza si alegi proprietes. vezi exact calea ctere poza (in cazul de fata http://images.ofoto.com/photos310/3/23/36/...23305_0_ALB.jpg ) si aia o pui cu img /img

adica 67193623305_0_ALB.jpg

cred ca acum ai inteles. (si probabil au aflat si altii care nu stiau)

propunere. vrei sa-ti pui masina la VIP-Galery ? please :)

fa un copy depe pagina cu masina mea in word si completeaza cu datele despre a ta. Salveaza ca doc si trimite un mail. Poti sa mai pui cate poze vrei tu in mail si le aranjez eu.

Link către comentariu

CD-MP3-Player ALPINE :29019453305_0_ALB.jpg

Sub-Woofer 1000 W+Statie ALPINE

69019453305_0_ALB.jpg

Magazie CD-uri

93981553305_0_ALB.jpg

Link către comentariu

• Administrator

te-ai prins :) - vrei sa pui masina la vip cars ?

Link către comentariu

• Administrator

pozele sunt dar ... nu vrei sa pun masina la VIP Cars ? trimiti pe un mail date completate frumos cum am facut si cu celelalte masini ?

sti despre ce vorbesc ? ai vizitat sectiunea VIP Cars ? da un click pe logo negru de sus in stanga sa vezi ce se incarca. In pagina incarcata sa cauti VIP Cars.

Link către comentariu

• 2 months later...

Alecsei pentru Milotec apeleaza cu incredere la AUGSBURG in maxim 1 saptamina iti aduc tot ce ceri .

Pentru plasa pt spoiler de RS ( vine gata formata , este ca ornamentele originale de rs se potriveste la fix , este neagra dar o poti vopsi cum vrei tu ) pretul este de cam 100 euro ( eu am dat 100 euro ) si sunt toate cele trei ornamente acoperite .

Daca vrei pot sa iti trimit poze cu masina mea si ai sa vezi cum sta si dupa aia te hotarasti .

Alta alternativa ar fi sa iti cumperi plasa si sa o tai si sa o pui tu sau cineva care se pricepe dar nu prea iese cum trebuie , in acest caz te ajunge cam 1.000.000 plasa RaidHp sau Foliatec .

Toate bune si daca mai ai nevoie de sfaturi nu ezita :ok:

Link către comentariu

Mersi mult pemtru sfat dar acum ma chinui sa-mi pun o teava de esapament si nu se potriveste ca e prea mica,iar azi am dat comanda si in trei zile o am sper :? asa ca nu grabesc dar mersi pt sugestie.

Astept niste poze sa vad cum arata si mai astept sugestii. :ok:

Link către comentariu

Cit de repede fac pozele am sa ti le trimit .

Acum nu imi mai merge cardul SD , trebuie sa imi vina din garantie :33:

Ce toba vrei sa iti pui ?

Eu am pus un Sebring dar e de AUDI -dual INOX dar au trebuit facute unele mici modificari .

Am facut asta pentru ca am obtinut-o la un pret SUPER si era nou-nouta .

Oricum sper ca in maxim 1 saptamina sa o poti vedea si sa te hotarasti .

Cheers :D

Link către comentariu

Uitasem sa te intreb ceva : cum stai cu jantele pe 17 ? nu sunt putin prea pretentioase pt drumurile noastre?

Te intreb deoarece eu vreau sa imi iau jante de RS dar nu sunt hotarit :Pe 16 sau 17 ?

Link către comentariu

Pe drum stai super misto dar pe portiuni cu gropi multe e dezastru si mai ales cu cauciucurile vei avea probleme,dar daca vrei sa-ti iei jante e pacat sa nu-ti iei pe 17,sunt super si dau misto pe masina dar incearca sa eviti zonele cu multe gropi.

Link către comentariu

• Administrator

eviti zona cu multe gropi si la 16" + suspensie sport :|

Link către comentariu

Nu a zis nimeni nimik de suspensie sport!!!Un prieten are un golf si are jante pe 15 dar are suspensie sport si e cam naspa.

La RS eu am suspensia din fabrica,care multi au zis ca e cam moale pentru o masina sport,si vrea sa spun ca se comport binisor,sper rau, pe portiunile cu gropi.

Deci cu suspensie sport nu prea ai ce cauta pe drumurile noastre orice jante ai pune.Cam nasol,nu!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!