Jump to content

Idee Montaj Detector Radar


BMA
 Share

Postare recomandată

mi-am montat detectorul radar la oglinda retrovizoare, fara fire pe bord, mufa la bricheta, etc. ca astea nu-mi plac.

pun cateva poze, poate intereseaza pe cineva. mai am de lipit o folie de exterior pe partea de sus a parbrizului, in centru sa acopere ventuzele. ar trebui sa arate cam ca poza cu denumirea "pictata.jpg" (ultima imagine) pe care am desenat eu in photoshop

post-12167-1198086137_thumb.jpg

post-12167-1198086142_thumb.jpg

post-12167-1198086147_thumb.jpg

post-12167-1198086153_thumb.jpg

post-12167-1198086175_thumb.jpg

post-12167-1198086186_thumb.jpg

post-12167-1198086191_thumb.jpg

post-12167-1198086196_thumb.jpg

Modificat de BMA
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Felicitari pentru initiativa. Dar...mai are in cazul asta protectie si pentru radarul din spate?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E pozitia optima pt montarea detectorului. Cu cat va fi montat mai jos, cu atat cresc sansele sa nu receptioneze undele emise de radar, mai ales din spatele masinii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu la Golf-ul vechi l-am avut pus sub parasolarul din dreapta, niciodata nu am avut probleme, nu se vedea de afara ca sa-mi sparga masina, prindea SUPER undele radar. Singurul dezavantaj, faptul ca nu prea mai puteam folosi acel parasolar. Odata cu noua masina cumparata, am montat detectorul sub centura de siguranta din stanga, de la sofer, firul tras prin ornamentul de prag pana la tabloul de sigurante, astfel, detectorul porneste la punerea contactului si se opreste la scoaterea cheii, la fel, nu se vede nimic de afara (sa nu sparga desteptii geamul). La tine singurul dezavantaj este ca se cam vede de afara.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1. Jacku functioneaza si pentru spate. lentila are cale libera pana la luneta printre scaune.

2. firul merge tot in tabloul de sigurante, porneste la punerea contactului, se opreste la scoaterea cheii.

3. de afara nu se va vedea chiar asa usor dupa ce voi pune acea folie neagra de care ziceam. daca gasesc o folie transparenta neagra, de-aia care e folosita ca parasolar e si mai bine. il acopera cu totul. nu stiu cat ar afecta insa functionarea detectorului.

4. pe stalpul stanga la centura nu e ok pt ca nu mai merge senzorul de spate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pus la centura merge senzorul de spate, probat de mine, la fel si la parasolar, a stat acolo 1 an :)

Nu ma intelege gresit, nu vreau sa spun ca ideile mele sunt mai bune, pur si simplu am oferit mai multe idei pentru cei care nu vor sa-l scoata seara si sa-l bage dimineata. Eu sunt mai lenes din fire si ma innebunea chestia asta. Insa nici 1000ron nu voiam si nu vreau sa dau pentru unul care se pune in bara si e mult mai slab (din cele spuse de posesori) decat cel clasic.

Modificat de .:bamse
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oameni buni, lasati-o balta cu "senzorul de spate". Nu exista asa ceva pentru unde radar. Ala este un senzor intr-adevar dar pentru radare LIDAR sau asa numitele LASER (si care nu sunt utilizate la noi in tara...inca). Nu foloseste la nimic in cazul radarelor conventionale. Detectia acestora se face cu ajutorul unei antene montate in interiorul detectorului si care nu are legatura cu "ochiul"/senzorul acela exterior de pe carcasa. Iar detectia radarelor conventionale se face foarte bine si de la oglinda...atat din fata cat si din spate. Este adevarat ca exista o mica ecranare datorata plafonului masinii sau anumitor folii cu rol parasolar, dar este nesemnificativa.

LE: O sa cer mutarea topicului in aria de Detectoare Radar. Cred ca este un subiect interesant pentru mai multa lume si nu este specific numai pentru Fabia. Pozele si descrierea vor ajuta si pe altii. Sper ca este OK cu initiatorul topicului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!