Jump to content

Golf GT Sport - The Topicception

Ioana

Postare recomandată

Ca sa inteleg: ale tale au forma razei europene, dar culoarea celei din america? :))

Link către comentariu

O sa-l prezint pe Gogu la primavara dupa ce: 1. Vopsit total 2. Montat praguri, prelungire bara fata si spate de R32/V6 3. Jante Detroit reconditionate. 4.Faruri de R32. Pana atunci...muncim! :)

Link către comentariu

Ntz. Galbenul ala se potriveste pe masini cum sunt cele atasate mai jos.

Si sincera sa fiu, nu ne-ar sta rau c-o jucarie d-asta, dar am fi off forum :P

Pana atunci insa, becurile alea pe Golf sunt perfecte de schimbat cu altele :)

post-19163-0-00705600-1380293359_thumb.j

post-19163-0-29377200-1380293369_thumb.j

Link către comentariu

Saptamana trecuta glumeam pe seama becurilor, acum se pare ca au cedat amandoua la interval de 1 zi.

Din punctul meu de vedere asta e un lucru bun. Asa se ardeau si Boschurile pe care le folosesc de ani de zile. Atat a fost viata lor. Totusi este dezamagitor sa nu tina nici macar jumatate de an in conditiile in care mare parte din timp am folosit doar pozitiile. Boschurile aveau o durata de viata cel putin dubla... Nu mai zic de Philipsuri care par nemuritoare :)

Astazi punem Philips Night Guide pe care le am de mult timp de rezerva, dar care sunt cam galbui. Apoi vedem ce luam...

Link către comentariu

Saptamana asta am facut revizia de 75.000km la Elcar Gid Buzau. Am pus ulei Castrol Edge Professional (cel cu sigla VW), noul SLX Professional. Tot pe asta l-am folosit si pana acum si nu a mancat ulei deloc, niciodata. :driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ieri ambele masini au fost la ITP, si asta pentru ca e o diferenta de doar 1 luna intre inmatricularile lor.

La Golful rosu o sa schimbam camera spate cu lampa normala, ceea ce trebuia facut de mult timp, insa cei care au montat camera au taiat mufa si a fost destul de greu sa gasim o alta mufa a masinii sa o punem la loc.

Astazi am scos Golful rosu la plimbare la munte si am prins o vreme perfecta, inclusiv pentru poze.

post-27555-0-24057200-1382816631_thumb.j

post-27555-0-68985100-1382816632_thumb.j

Link către comentariu

Pentru ca am pus RCD510.

Pentru ca desi era simpatica, utila nu mi-a fost niciodata in mod deosebit.

Pentru ca era o chinezarie care s-a comportat ca atare si pana la urma a cedat.

Pentru ca are led si mai si bate prost si nu acopera tot numarul. :sly:  Nu mi-au placut niciodata ledurile pe spate la Golful asta. Ar merge foarte bine daca ar avea masina xenon, asa sunt cam aiurea. 

Link către comentariu
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!