Jump to content

Golf GT Sport - The Topicception

Ioana

Postare recomandată

Am folosit stp gold bulk (10 placi echivalent ~ 4 m2)

Modificat de WVWZZZ
Moved from Golf GT Sport 2.0TDI - the white one
Link către comentariu

Salut. Da-ne si noua un feedback in legatura cu rezultatul obtinut in urma insonorizarii usilor fata. Sunt direct interesat deoarece vreau sa fac acelasi lucru, alaturi de schimbarea difuzoarelor fata. Ai lucrat in regim DIY din cate am observat...cat de dificila e 'operatia'?

Bafta in continuare!

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Am inceput ieri sa insir una alta insa m-am luat cu altele :)

Evident este o schimbare majora, in primul rand ca si confort, masina este mai silentioasa, portiera se inchide mai frumos (aeratoarele de la portbagaj..de sub bara..falfaie in ultimul hal cand inchid portiera :)) ) cat despre muzica se simte diferenta chiar si cu difuzoarele originale ale masinii (cele praf, eu am sistemul audio basic de 8 difuzoare) in sensul ca joasele se aud mai profund si mai clar (desigur pana la un anumit volum luand in considerare calitatea difuzoarelor).

Am facut o comparatie inainte si dupa ca nivel al decibelilor (o aplicatie pt iphone) nu e ceva de referinta insa s-a observat diferenta..de exemplu la 70 km/h in treapta a4a molecularul imi indica un nivel de 78-86 db iar acum in aceasi treapta si aceasi viteza 72-77 db, insa cum ziceam valorile nu sunt de referinta dar se observa o anume diferenta.

Ai nevoie de inca o persoana sa te ajute la demontat portiera, nu este dificil, insa de exemplu trebuie sa iti tina cineva fata de usa sa scoti mufele din ea, iar cand e de dat tabla jos de pe portiera acelasi lucru este valabil sa nu fie zgariata sau...mai stiu eu ce :P

Ca materiale si scule ai nevoie de o sticluta de diluant + carpa (nu sintetica sa nu luati foc) (sa cureti zona unde aplici materialul) un torx T20 si unul T30 precum si o rola sa intinzi materialul pe fata de usa (cea de tabla) si un cutter sa tai materialul..si multa rabdare si atentie :)

Am gresit in postul anterior, portierele (mai mari fata de un golf in 5 usi) au papat 5&1/4 placi (aproximativa 2 m2)

Sper sa nu fiu certat de nimeni...2 DIY utile:

Fata de usa demontata: http://forums.vwvort...ead.php?2749615

Tabla de pe portiera demontata (atentie la suruburi): http://forums.vwvort...ead.php?2984471

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

cat a durat toata interventia de insonorizare??

difuzoarele urmeaza?

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Cu siguranta..cred ca focal...sau dls...pana la urma am sa le amplific..e pacat de portiere :P

In mod normal... daca nu stai mai mult la bere...cam 5 ore ajung :))

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Felicitari pentru masina si operatiunea de insonorizare! Daca imi poti spune, eventual pe pm, la cat te-a dus toata treaba?

Spor! :icon_thumleft:

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Multumesc mult, desigur...totul a costat 420 lei...insa important e sa gasesti materialul la bani buni :) in multe magazine pretul pachetului STP gold de 10 bucati este undeva pe la 500-550 lei, in pachet este suficient material pentru portierele fata, panouri laterale spate..sau portiere spate daca masina este in 5 usi.

Grosimea materialului este de 2.5 mm, foita metalica este foarte rezistenta, se aplica relativ usor...cu alte cuvinte...este un material foarte bun (opinia mea..mult mai bun decat Dynamat xtreme si mai ieftin)

Pe vechea masina am folosit tot STP insa alt produs (bimast standart) acelasi tip de material insa mai gros si fara foita metalica ce putea fi aplicat numai la aer cald (din pacate nu se mai gaseste...sau cel putin nu l-am mai gasit eu)

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

:wub:

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am auzit ca ai trecut la roti d-alea antipatice de iarna. Vezi ca ai pana pe stanga spate! ;)

post-19163-0-16305200-1351873218_thumb.p

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

:))

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

:P Asa e...cam este necesara inlocuirea jantelor ("table naspete/antipatice")

post-108457-0-15888700-1351891681_thumb.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Ce poza, cat simt artistic, ce fotograf priceput... :blah:

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Si ce table nasuoale :P

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Fotograful e de exceptie, are un simt al frumosului innascut :D

Tablele :blink:

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

...si ce plumbi bling bling :cool:

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

:)) like a pimp

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Poze fresh de sezon. :Driver:

post-19163-0-76281900-1352043911_thumb.j

post-19163-0-34751100-1352043932_thumb.j

post-19163-0-56533100-1352043940_thumb.j

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

:wub:

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!