Jump to content

Golf GT Sport - The Topicception


Ioana

Postare recomandată

Dar cu potential :wub:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Prea tare topicul! Doua masini, doi copii si multa dragoste.. si fata de masini. Ce sa mai! GTR omeo & GTJ ulieta !! :)

Link către comentariu

Nu ne cunoastem, avem insa in comun pasiunea pentru Golf-uri. Am citit cap-coada topicul tau/vostru...mi-a placut foarte mult, recunosc de la o posta oamenii autentici, sinceri si pasionati. E o specie rara, de obicei invidiata si deseori putin inteleasa. Admir oamenii care, ca si mine, isi urmeaza vocatia si isi traiesc viata conform propriilor principii, au identitate proprie si in general sunt niste tipi/tipe foarte misto. Sa "turati" bine! :)

Link către comentariu

U're welcome! Sunt fericit ca inca mai exista cativa "nebuni frumosi" care isi mangaie la propriu masinile...

Link către comentariu

Dupa 2 luni de cand n-am mai plimbat eu Golfuletul rosu, am scos-o la plimbare, am spalat-o (nu era ea prea murdara...) si am pozat-o corespunzator.

Imi place mult de ea si ma face mereu sa ma gandesc serios daca sa o vand sau nu. Imi place ca dupa aproape 6 ani se simte si arata foarte bine, imi place cutia (mi-a placut mereu), imi place suspensia, imi plac multe...

RCD510 pe care l-am luat de la mark21 acum cateva luni se aude ciudat de bine (nici nu zici ca sunt aceleasi boxe).

post-19163-0-34135900-1379675033_thumb.j

Link către comentariu

Poza frumoasa! Imi place iluzia optica data de jante, pare ca sunt inclinate mult in exteriorul masinii. Apropo...am reusit sa imi fac damblaua, am pus Detroit-uri pe Gogu, arata genial! Inca un reglaj la suspensia spate si se poate baga si el la un shooting :)

Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos! Detroiturile sunt pe 18, astea din poza sunt Denver. Sunt vopsite diferit, dar sunt BBS amandoua.

Link către comentariu

Chiar Detroit am pus...arata foarte bine 18" pe mk4, secretul e reglarea suspensiei, trebuie sa stea jos...Am vazut la un amic jante de 17" puse pe o suspensie TA Tchncs(asta asa, sa nu fac reclama) si sincer, am crezut ca e ceva de 16"... nimic spectaculos. Eu am FK, sunt multumit de ea, nu e foarte dura insa e extrem de stabila. Confortul este ok chiar daca talonul cauciucului e acum de 40...cu 15"/65/195 nici nu se simtea, dar efectul optic era deplorabil. Acum, alta poveste, imi fac de lucru pe afara ca sa ma duc in parcare si sa admir masina din toate unghiurile. Sincer, sunt cele mai potrivite jante(acceptabile pot fi si bbs viper) pentru mk4 coupe. Iar cu un bodykit Wizzard opera ar fi desavarsita.

Link către comentariu

Fa-i topic de prezentare ;)

Anyway, ieri m-am gandit ca am cam ignorat Golfuletul alb, asa ca l-am dus la spalat si pozat.

Stiu ca trebuie lasata (in poza pare oricum mai inalta decat e), insa deocamdata nu avem cum sa facem asta fara sa fie un compromis pentru drumurile pe care le frecventam (si asa, cu greu).

Urmeaza turbina si soft ca pe cel rosu si cam atat... Eventual niste becuri mai albe decat astea Valeo Aqua Vision care se incapataneaza sa reziste :))

post-19163-0-27643500-1380192205_thumb.j

Link către comentariu

Si prin ochelari ca sa focalizeze bine fascicolul de lumina? :D

Modificat de nervoss
Link către comentariu

post-27555-0-52433000-1380194705_thumb.j

Dar de ce lumineaza stramb? :P Si intr-adevar sunt galbene...

 

In uniunea europeana asa e normal sa fie..nu am gasit decat o poza cu o comparatie intre europa si america.

Link către comentariu
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!