Jump to content

Scrasnet,scartait In Zona Volanului.


alex_zuz
 Share

Postare recomandată

De ceva zile a aparut un scrasnet sau scartait in spatele volanului meu...la axul volan sau ceva de gen.Nu stiu ce sa zic...se aude ceva gen doua bucati de plastic ce se freaca...sau o bucsa dusa care tinde sa se rupa,DAR,specific DOAR cand virez spre stanga...nu este zgomotul de caseta de directie cand tragi volanul la maxim,al meu apare doar la inceputul schimbari directiei volanului.Cand virez spre dreapta nu se prea aude dar cand l-as volanul liber si servo tinde sa il traga nitel inapoi se aude un zgomot sec si gros de intensitate slaba,cand virez la stanga acesta nu apare.Mentionez ca ma ingrijoreaza decat scrasnetul,scartaitul care apare cand introc volanul spre stanga...e sacaitor si imi provoaca temeri.Are axul volan vreo bucsa cava...voi care credeti ca este problema???

Cu respect ALEX.

Modificat de alex_zuz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

NU se accepta sub nicio forma bump-urile pe ariile tehnice. Citeste regulamentul te rog, de data asta zicem ca n-ai stiut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Scuze dar ma nelinisteste problema asta fiindca vreau sa plec cu masina la munte si nu asa vrea sa ma lase in drum sau stiu eu si ma rau vre-un accident.Cu respect ALEX.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acelasi scartait il am si eu la Passat ,exact in spatele volanului , la mine face cand virez stinga dar si dreapta .

Astept si eu ceva sugestii inainte de a demonta capacele din zona volanului .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

problema am gasito la bratele superioare + pivot bieleta directie .

Incearca sa pui pe cineva sa vireze stinga / drapta si asculta la roti ca si acolo scirtiie si practic totul se transmite in volan .

bafta !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la passat, in spatele volanului e caseta de servo. ai avut acumulari de apa in spatiul ala de la baterie? daca da, ar fi o problema acolo. din cate am mai citit pe aci pe forum, de acolo ar putea veni scartaitul ala.

pentru audi cred ca e la fel.

BR

BogyM.

PS: de alataieri si mie imi scartaie :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca stau bine sa ma gandesc am spalat motorul cu vreo 2 saptamani inainte de a aparea zgomotul asta(spalatorul a insistat un pic in zona bateriei)...oare asta sa fie sursa problemei mele???Cum fac o mica diagnoza,ce tre' sa desfac sa vad daca e vb despre caseta de servo???

Cu respect Alex.

Modificat de alex_zuz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din cate stiu eu, nu iese la diagnoza problema asta. cel mai bine e sa iei un prieten, sa deschizi capota si sa bagi acolo urechea. practic, e problema mecanica, din cate mai tin minte si sper sa nu gresesc, ruginesc ceva piese in interiorul casetei. apa intra inauntru, chiar daca ea este inchisa ermetic.

BR

BogyM.

PS: sa imi spuii ce ai rezolvat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa suspenzi pe rand stanga si dreapta pe cric si invarte - daca nu se mai aude cu roata sus cauta la roata cu pricina un burduf de pivot rupt sau crapat. Daca nu gasesti nici unul crapat, cu rotile jos, injecteaza pe rand cu o siringa ulei in pivoti si in bieletele de directie ( au o nuca in interiorul burdufului). Daca nu cedeaza scartaitul, macar se atenueaza la un moment dat si atunci stii de la ce pivot e.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!