Jump to content

Golf 4 2002 131cp Tdi

dj-alexz

Postare recomandată

O sa dea ff bine... stai linistit apuca-te de treaba. Uite-te la msina mea din semnatura eu nu am folie inchisa pusa si da ff bine

din pacate nu pot gasii link cu masina ta, ca nu merge search-u. poti pune link te rog?:rolleyes:

Link către comentariu
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dj-alexz

20

• Beshcu

4

• TIR

3

• Bestie

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

He he he...facem parte din aceeasi familie...131 CP, Gof IV hatchback.

Frumoasa.

Link către comentariu

dar sunt curios ce fel de chip i-ai facut daca din 131 te-ai dus doar la 144? Unul ultra safe... facut pentru consum? Explica-ne si noua ce e cu softul asta :)

Link către comentariu

Fostul proprietar mi-a spus ca a facut o chip-uire economica si care sa nu afecteze viata motorului, castigand doar 10%putere.

Am oferte sa pun un alt chip de 30 de cai..deci sa ajung pe la 160, dar imi este frica sa nu cedeze ambreiajul.

Desi multi au spus ca teoretic tipul acesta de motor(ASZ)si respectiv ambreiaj, rezista lejer fara schimbari hardware la peste 160cp, dar am aceasta teama pentru ca masina a fost rulata in mare parte in Bucuresti, si ma gandesc ca a fost destul de uzat ambreiajul.

Astept sfaturi pro sau contra chip de 30cp:D

Link către comentariu

vrei sa fuga? punei chip serios. te multumesc cei 130 de cai..las-o aja :icon_thumright: sau..nu-i pune ca dupe aia se inverseaza rolurile, nu o sa mai pot sa ma tin eu dupa tine :icon_thumright:

Link către comentariu

evident ca asa vrea cat mai multi cp posibil, ca niciodata nu sunt prea multi:P. dar vreau niste pareri avizate despre riscul de a pica ambreiajul(desi teoretic masina are acum 92 000km) .

totusi kitul de ambreiaj e scump....scumfreak stie :icon_thumright:

Link către comentariu

ambreiaju va pica doar daca pleci de pe loc tare, daca pleci cu 1-a usor, si dupe aia o calci, se va duce mai greu :D dar nu e vorba doar de cai, e vorba ca de la 2000 rpm pana la 4000 trage in continuu si grav, la o depasire e fantastic

Modificat de scumfreak
Link către comentariu

este ZgB aici pe forum, care dintr-un ASZ a scos peste 200 CP si nu a avut probleme decat dupa muult timp. Dar cresterea de putere pe care vrei tu s-o faci nu v-a conduce la probl. cu ambreiajul. Cel mai bine te duci si-ti faci, si daca o sa-ti patineze, renunti la el. Oricum degeaba iti spune lumea pareri, cel mai bine o sa observi live. Parerea mea e sa-ti faci ca nu o sa dauneze :Driver:

Modificat de Bestie
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

N-am prea avut timp sa mai scriu dar intre timp masina a mai .."primit" mici accesorii:

- cotiera;

- mp3 player pioneer in culorile bordului;

- subwoofer JBL GTO 1204 BP si un amplificator GTO 75.2;

- becuri cu leduri la pozitii, numar spate si iluminat interior;

- chei tip briceag;

De asemenea a primit micile accesorii care lipseau:

-buton cromat frana de mana;

-lampa rosie portiera dreapta;

-suport pahare;

Urmeaza sa pun si poze dar dupa ce trec pe la vreo spalatorie :D

Link către comentariu

Am vazut ca ai scris ca ti-ai pus cheie briceag. Ai alarma after-market? Ai reusit sa legi alarma la butoanele cheii briceag sau umblii cu cheia si cu o telecomanda dupa tine? (Eu asa fac si ma cam incomodeaza).

Asteptam poze :))

Link către comentariu

pe cheie originala birceag daca nu ai avut pe masina nu o poti face sa mearga... am incercat operatiunea acuma 2 ani

Link către comentariu

Urmeaza sa pun si poze dar dupa ce trec pe la vreo spalatorie :)

hai cu pozele ca sunt curios cum arata(si cred ca nu sunt singurul) :lol:

Link către comentariu
Am vazut ca ai scris ca ti-ai pus cheie briceag. Ai alarma after-market? Ai reusit sa legi alarma la butoanele cheii briceag sau umblii cu cheia si cu o telecomanda dupa tine? (Eu asa fac si ma cam incomodeaza).Asteptam poze :D
am o alarma after-market viper, si daa umblu cu o telecomadna dupa mine:).some more pics :) PS poza cu pozitiile cu leduri nu e foarte concludenta. in realitate nu se vad asa puternic ;)

post-18083-1204223676_thumb.jpg

post-18083-1204223721_thumb.jpg

post-18083-1204223751_thumb.jpg

post-18083-1204223959_thumb.jpg

post-18083-1204223999_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

fiind pieton pt 30 de zile, am avut ceva mai mult timp sa ma ocup de masina:).

Intre timp a primit alte triple cu semnalizare neagra, si cel mai important...jante pe 17'' :D

Link către comentariu

frumoasa masina ta ! incredibil de multe probleme la km astia care si tu ai numesti teoretici ,am rulat vw si peste 250 ooo km fara sa stiu ce e in motor .sa o stapanesti sanatos fara incidente !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

frumoasa masina :icon_cool: ... dupa ce am observat schimabrile tale , ma voi apuca si eu serios de a mea :rolleyes: "invidia":icon_thumright:

Link către comentariu

Tot respectul pentru motorasul ala ! Jantele ii vin bine, mai ales cand o privesti din fata sau spate si foarte putin profil pentru ca din unghiul ala o fac sa para ca are latime generoasa la anvelope. Nu sunt sigur acum in privinta aparentelor dimensiunii. Rama aia lata le fac sa para cu un numar mai mici.

Mai pune te rog niste poze de calitate cu placuta de inmatriculare iluminata. Nu numai ca numarul ar fi interesant organizat [ G* ** VWG ], dar vreau sa ma conving ca merita schimbarea becurilor.

Drum bun ! :)

p.s. : gabriel, invidia aici pe forum este incurajata. Nu are efecte negative ! :)

Editare ulterioara :

A, in cazul in care ea initial a fost de 101 cp, acum e dusa la 128- 129. Asta pentru ca motorul de standard 131 cp are intercooler si injectoare mai mari. Nu are sens sa il mai cocsezi electronic si mai mult.

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Salut Alex si sa o stapanesti cu placere.

Imi place mult masina, poate pt. ca si eu am tot unul gri si in multe privinte la fel ca al tau (am luat-o tot pe 27 nov; acelasi subwoofer, cotiera after-market...etc ) :P

Am vazut ca nu esti hotarat daca sa ii pui folii sau nu asa ca ti-am pus singura poza pe care o am la indemana ca sa iti faci o parere. 90% spate si 50% fata si tin sa-ti spun ca nu se observa ca e mai inchisa pe fata decat max. autorizat (mi-au verificat autorizatia de vreo 3 ori pana acum) :nono:

Daca vrei mai multe poze mai caut pe-acasa si iti trimit PM sau mail...vorbim noi; dar acum nu am.

post-21856-1210667645_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos multi km

PS nu ar merge un stergator G5?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

faina masina domnu..sa o stapanesti sanatos..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!