Jump to content

Xenon Aftermarket Pe Golf 5

cosmin_lille
 Share

Postare recomandată

CanBus Pro sau CanBus Terminator sunt cele mai de top instalatii aftermarket de pe piata !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Golf V luna 9`a cred 2004.

Exista ceva ce se poate monta linistit si fara probleme gen stergatoare sau alte erori ciudate ? Preferabil cele mai bune si un pret estimativ.

Multumesc

Modificat de _Alex
Link către comentariu

Pe anul ala de fabricatie nu cred ca poti monta csenon si sa stai linistit.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut. Am si eu o intrebare, nu prea ma pricep la xenoane:(. Am montate pe un golf 5 xenoane, dar am observat ca sunt foarte puternice si ii orbesc pe cei din fata mea. Nu stiu cat de bine sunt reglate. Pot sa le pun lupa? Sau ce altceva pot sa fac? ( nu sa cumpar altele) :D

Link către comentariu

ce sa coste, lupele sau ce ca nu inteleg? eu am dat in jur de 250 pe lupe

Link către comentariu

@ WooZie: Poti sa pui aici cateva poze cu farurile tale, sunt curios cum arata cu lupele AM montate ?

Link către comentariu

n-am facut poze, dar e netul plin de poze cu faruri de golf 5 cu lupe, eu am pus lupe mini morimoto

Link către comentariu

Este plin netul, dar de faruri cu lupa OEM, cu lupa AM nu am vazut , de aceea vroiam sa pui tu cateva poze.

Link către comentariu

Recomand lupele astea bixenon, am montat pe un fiat ducato de la firma cate 2 lupe pe fiecare far si vreau sa va zic ca isi merita toti banutii, lumina este uniforma, puternica si nu orbesc... toata lumea stie cum te orbeste o duba care iti sta in spate la semafor! Farurile de Depo pe care le-am montat pe golful meu sunt cele mai proaste faruri... lumina slaba, neuniforma, plus ca stau numai aburite, daca vedeam cum lumineaza lupele astea AM nu imi mai schimbam farurile, montam lupe direct pe cele vechi..

Link către comentariu

WooZie si eu vreu sa iti vad farurile :001: cand zici ca ai dat 250 sunt 250 de lei ? si montajul unde l-ai facut? lupele au si angeleyes ?

daca vrei sa ne intalnim intr-o seara in oras sa mi le arati ar fi super (vin eu unde vrei)

Link către comentariu

eu pe langa lupe am facut mai multe modificari, le-am vopsit, am pus lampi drl in ele...lupele au fost 240 de lei cu tot cu transport, de vazut nu stiu ce sa zic, daca gasim timp, cu placere

Link către comentariu

danny_boy242001

Lupele astea merg numai cu xenon sau si cu becuri normale?

Link către comentariu

din moment ce lupa e de sticla si merge cu xenon, nu vad ce ar putea sa ii dauneze halogenul

Link către comentariu

danny_boy242001

Nu am avut xenon pana acum si credeam ca xenonul are o prindere mai speciala :) .

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut. Am montat acum un an xenone de 8000 k, pe faza lunga... toate bune si frumoase pana intr-o zi cand acestea au inceput sa faca probleme, se aprindeau dar unul din ele se stingea...le-am tinut asa o vreme. De curand am vazut ca am o problema mult mai grava, nu imi mai merge partea dreapta ( faza lunga, faza scurta si nici proiector), toate acestea le-am schimbat si nu sunt arse... pe partea dreapta merge doar pozitia :(.

Am dat jos xenonele, am pus becurile normale, dar tot nu merge... deci partea dreapta parca ar fi moarta.... am verificat sigurantele din interior si exterior si nu am gasit probleme.... daca ma poate ajuta cineva, va rog mult.

Link către comentariu

Fa o scanare , posteaz-o  si se va gasi cineva sa te ajute.

Link către comentariu

Salut. Am montat acum un an xenone de 8000 k, pe faza lunga... toate bune si frumoase pana intr-o zi cand acestea au inceput sa faca probleme, se aprindeau dar unul din ele se stingea...le-am tinut asa o vreme. De curand am vazut ca am o problema mult mai grava, nu imi mai merge partea dreapta ( faza lunga, faza scurta si nici proiector), toate acestea le-am schimbat si nu sunt arse... pe partea dreapta merge doar pozitia :(.

Am dat jos xenonele, am pus becurile normale, dar tot nu merge... deci partea dreapta parca ar fi moarta.... am verificat sigurantele din interior si exterior si nu am gasit probleme.... daca ma poate ajuta cineva, va rog mult.

IMG_5631.jpg
Link către comentariu

tu ai dat bani pe scanarea aia? si nici macar nu ti-au explicat codurile de eroare?

Puteai sa dai un telefon, daca tot esti din Ploiesti

codul de eroare 01499

00979.

Sigurantele le-ai verificat?

Si ca o intrebare(ca ma arde curiozitatea) de ce ai pus tocmai Xenon de 8000k? Ala deja e albasru si are intensitate luminoasa doar putin mai mare decat halogenul...de la 5000k in sus e deja "de fitze" :|

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!