Jump to content

Xenon Aftermarket Pe Golf 5

cosmin_lille
 Share

Postare recomandată

Paul, deci nu au fost cum ai zis tu... trebuie comandate carcasele la mufe - codul ii ai deja.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Farurile mele au ajuns in romania, sunt undeva prin mures, sper luni sa ajunga la mine asta este partea frumoasa doar ca este si o parte urata :( mufele sunt identice doar ca difera configuratia pinilor din mufe. In prima poza este mufa farului bi-xenon, iar in a2a poza este mufa existenta pe masina mea... dupa cum se observa in ambele mufe este cate un pin lipsa doar ca acestia nu sunt in aceesi configuratie...

post-6405-0-43780300-1335005790_thumb.jppost-6405-0-02052300-1335006550_thumb.jp

Dupa cum se observa, mufele nu sunt identice, la far este cu 12 pin i si la tine pe masina e cu 10 pini. Ai 2 solutii: adaptoare de la 10 la 12 sau mufe cu 12 pini si inlocuite cele de pe masina ta.

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutare,

mi-am dat comanda de Hella Xenon Look acum 1 saptamana de pe ebay.de si mi-au ajuns si le-am montat. Merg perfect, plug&play..tot tacamul. Parfum !!!

Arata binisor, singura diferenta e ca pozitiile la faruri OEM sunt in reflector, la Hella sunt jos langa semnalizator...si au un iz usor de angel eyes, mai are o bucata transparenta in spatele lupei (nu ma dau in vant dupa chestia asta sincer).. Zic asa ca fapt divers

Intrebarea mea este acum:

- caut kit xenon sau bi-xenon pentru H7 ? (Hella Xenon Look au H7) ... din cate am mai citit alea cu bi-xenon trebuie sa mai aiba shutter-ul acela metalic sau incurc eu treburile ?

- nu am nevoie de bec D2S sau D2R sau ceva de genu, corect?

- centrala mea suporta sa pun after market xenon? setarile care trebuie sa le fac trebuie sa le fac DUPA ce montez kitu xenon sau inainte? vag com-u spune:

Address 09: Cent. Elect. Labels: 3C0-937-049-23-H.lbl

Part No SW: 1K0 937 049 L HW: 1K0 937 049 L*

Component: Bordnetz-SG 1.0 H29 0701

Revision: 00029000 Serial number: 00000000211607

Coding: E58B8F0600041800001400001400000000

Shop #: WSC 00000 000 00000

VCID: 387B2CD33093

Subsystem 1 - Part No: 1K1 955 119 A

Component: Wischer VW350 011 0301

Coding: 00065493

Shop #: WSC 00000

Subsystem 2 - Part No: 1K0 955 559

Component: RegenLichtSens 002 0405

Coding: 00217125

Shop #: WSC 00000

No fault code found.

PS: mersi pentru sfaturi, cu info care le-am gasit aici mi-am schimbat farurile :D si poate tot pe forumul asta le si vand pe alea vechi ca-s impecabile nu-s zgariate, crapate, etc :D

Link către comentariu

Cele OEM au la faza scurta, un actuator care ridica obturatorul - ca sa ajute faza lunga. Comanda acestuia vine pe pin-ul 11 la far, din centrala electrica. Automat, la farurile OEM bixenon, mufa este cu 12 pini, nu cu 10 pini, cum e la farurile stock.

De suportat cu kit AM de xenon - problema apare la unele chinezarii, care risti mai mult sa strici cu ele, decat sa faci bine.... asa ca ai grija de unde cumperi - recomand colegii de pe forum.

Link către comentariu

o recomandare la ce kit xenon AM sa EVIT ?

poate imi spune cineva ceva daca suporta kit AM xenon centrala mea ..

Link către comentariu

sa eviti... multe. Vb cu cei care le comercializeaza pe forum, sa te sfatuiasca.

Ti-am scris.... suporta - nu are de fapt legatura... doar ca exista posibilitatea ca un kit prost, sa-ti arda TJA-urile din senzor ploaie-lumina, motor stergatoare, centrala electrica.

Link către comentariu

Si vezi ca tot ce-o sa gasesti, sunt chinezarii. Sa nu pui botul la ce zic unii ca au kit-uri produse de Philips si alte firme de renume. Nu exista asa ceva. Poti sa te convingi singur cautand pe site-urile oficiale ale marcilor respective.

Parerea mea e ca mai bine ti-ai luat niste becuri HID sau halogene cu lumina alba. N-o sa lumineze ca csenonul, dar stai linistit.

Sunt oameni care au patit-o si altii care n-au patit-o cu xenonul AM. Depinde numai de noroc.

Link către comentariu

Da, vad ca-s multe probleme la Xenon AM ... Ma batea un gand sa pun becuri H7 albe si cu asta basta...

Dar TOTUSI ..vad ca sunt kituri BOSCH, SIEMENS .. astea ar trebui macar teoretic sa fie mai bune ?

Ce inseamna kiturile Can-Bus, sau Can-Bus Pro ? Doar elimina erorile, atat ? Vad ca alea cu balasturi slim ar fi mai breze..

Modificat de c_nic
Link către comentariu

Tie oricum iti trebuie Can-bus ca sa nu-ti dea eroare de bec ars pentru ca ai centrala electrica.

Bosch si Siemens intra in categoria alora de care-ti ziceam mai sus. E doar eticheta de ele, componentele sunt aceleasi ca si la alea mai ieftine.

Plus ca nu sunt chiar de calitate kit-urile astea de xenon. Te gandesti ca 2 ani trebuie sa n-ai probleme ca la halogen cu becuri arse intruna, mie dupa 10 luni mi-a picat primul balast la un kit xenon de 200 de lei pe care l-am avut pe Leon 1M. Acum pe stanga am halogen si pe dreapta xenon:)

Link către comentariu

@ c_nic: Cat te-au costat farurile cu tot cu transport?

Link către comentariu

alexanderdj mersi de info ! ...

Sor!n 17mil si ceva cu tot cu transport de pe ebay.de ... luni am platit (paypal) si luni peste 7 zile au ajuns la mine la usa (DHL prin Cargus cumva ) .. Daca iti cumperi de acolo iti recomand sa eviti vanzatorii care scriu in descriere chestii de genu "nu folositi motorul de licitare e-bay, dupa ce licitati veti primi un mail cu instructiuni cum sa platiti blabla" ... Gen okazii.ro unde vanzatorii spun sa nu liciteze nimeni ca apoi trebuie sa le dea bani la site.. Eu am ales unu care platea comision la ebay si oricum era acelasi pret.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Evita-le pe cele fara canbus system, cele slim si cele de 55W :) iti recomand doar kiturile ce au canbus de ultima generatie !

Link către comentariu

salut! Indraznesc sa va cer si eu un sfat in legatura cu acest topic. Am un G 5 2008 1.9 tdi 105cp si as vrea vrea sa ii montez o instalatie xenon aftermarket. Acum intrebarea mea este urmatoare desi cred ca a devenit un cliseu:) : ce imi recomandati ca si calitate pret ( decent ) . Orice sfat este binevenit si va multumesc anticipat.

Link către comentariu

personal, nu recomand aftermarket.

Link către comentariu

salut,

imi cer scuze daca postez in topicul gresit, dar la cel legat de faruri ultimul reply a fost prin 2011. trecand peste introducere, am urmatoarele probleme:

masina: vw gt 1.9 tdi 105 cp 2008

1. vreau sa-mi schimb farurile stock (oglinda) cu unele cu lupa Hella xenon look. momentan am de ales intre depo si Hella OEM, diferenta dintre ele fiind de aproximativ 300 de euro. de aici si prima problema, am incercat sa ma documentez despre cele depo, insa nimic concret. daca are cineva aceste faruri, va rog sa impartasiti impresiile.

2. a doua problema ar fi legata de compatibilitate. am inteles ca daca masina nu a venit cu xenon din fabrica,difera mufele (10 pini vs 12 pini) intre masina si farurile respective. as avea nevoie de o lamurire.

multumesc anticipat.

Modificat de pitch2015
Link către comentariu

De ce nu mergi pe original?

DA, difera mufele 10 pini la halogen, 14 pini la xenon. se fac adaptoare sau se schimba mufele.

Link către comentariu

De ce nu mergi pe original?

DA, difera mufele 10 pini la halogen, 14 pini la xenon. se fac adaptoare sau se schimba mufele.

bun, sa zicem ca merg pe cele oem Bixenon. ce becuri iau? sa iau kituri AM sau halogen? o recomandare pentru ambele cazuri? prefer o lumina cat mai alba. ms.

Link către comentariu

ca sa te indrepti spre o lumina alba - kit xenon - vb cu B 76 Jaf - el are kit-uri bune - iti trebuie unele can bus pro, ca sa nu ai probleme in timp

Link către comentariu

dar totusi macar o idee ceva care sa fie cat de cat ok :), Al Bundi , unkit aftermarket ca doar asta e si topicul:) care sanu provoace prea multe pagube sau probleme. va multumesc

Modificat de ozBy
Link către comentariu

Poate doar cei care vand sa-ti spuna care e ok sau care nu. Pentru mine toate sunt la fel, adica made in china.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

@pitch2015: eu am Depo bixenon iar unul dintre ele nu a functionat actuatorul inca de la inceput, iar cel de al2lea a cedat in 2 sapt... Eu am cumparat 2 lupe bixenon de pe faruri sparte si am inlocuit acel mecanism, pastrand lupele depo... Daca nu vrei sa faci ca mine, iti recomand Hella

Link către comentariu

@pitch2015: eu am Depo bixenon iar unul dintre ele nu a functionat actuatorul inca de la inceput, iar cel de al2lea a cedat in 2 sapt... Eu am cumparat 2 lupe bixenon de pe faruri sparte si am inlocuit acel mecanism, pastrand lupele depo... Daca nu vrei sa faci ca mine, iti recomand Hella

ms mult. hella it is:D

Link către comentariu

bun :) deci cei care vand va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un kit xenon aftermarket decent :). adica sa nu aiba probleme gen motorase de la stergatoare sau alte cele. multumesc

Link către comentariu

Can bus pro de la colegul b_76_Jaf.

La masina ta nu sunt probleme , am un prieten cu passat 2006 care are de ceva timp si functioneaza foarte bine

Am ramas surprins ca si radio mergea perfect la vreo 60 de km de bucuresti , lucru ce nu se intampla cu alte xenoane.

Jaf este solutia.

Modificat de florin r.
Link către comentariu

eu vreau pe golf 5 :) pe passat am bixenon adaptive stock si sunt f multumit

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!