Jump to content

Xenon Aftermarket Pe Golf 5

cosmin_lille
 Share

Postare recomandată

In anul asta de cand o ai ai aprins-o ? daca nu s-a distrus pana acum...ce s-o mai scoti, las-o acolo ca oricum nu aprinzi faza lunga, eu nu inteleg de ce ai pus-o dar ma rog

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bruiajul nu afecteaza decat anumite motorase de la stergatoare. colegul auras tocmai a trecut printr-o experienta asemanatoare si o sa il rog sa posteze aici sa va dea mai multe detalii. eu am avut pe un golf 5 din 2004 xenon si nu am avut nicio problema in 6 luni. si nici nu am auzit de cazuri de bruiaj la persoana care le-a montat decat foarte foarte rare. oricum e de evitat ptr ca acel motoras te face sa scoti din buzunar cel putin 300 ron si ptr a-ti pastra si xenonul AFM trebuie sa cumperi unul facut dupa 2007.

o zi buna

Link către comentariu

"Fara adaptoare de erori sau un consumator minim, cu relee o sa aveti erori de bec ars in bord." Perfect adeverat si in mod categoric nu puteti scapa de eroare cu ajutorul setarilor din VAG COM. Vorbesc din experienta proprie. Eu am incercat toate variantele. De doua ori mi s-a ars acel circuit. Insa acum merg perfect atat stergatoarele cat si xenonul.

Bruiaj, nebruiaj, calitate proasta sau buna a kitt-ului de xenon AM, nu prea mai are importanta. In cazul in care apar probleme la stergatoare se repara motorasul ( s-a detaliat super suficient care e treaba cu motorasul asta) sau se schimba motorasul si se pun adaptoare de erori chiar daca nu apare eroare de bec ars fara ele.

In cazul in care se intampla si a doua oara se renunta la Xenon.

Modificat de Cily
Link către comentariu

imi cer scuze, nu am vazut posturile lui Auras in care detalia toate problemele cu motorasul. si ii multumesc si ca mi-a trecut numele pe acolo. daca aveti nevoie de ajutr sa ma intrebati. avem di tati

Link către comentariu

• 2 weeks later...

a incercat cineva lupele care se monteaza in locul becului halogen de pe bluexenon? or fi bune de ceva? mi se pare super convenabila treaba ca la pretul de aproximativ 200 de euro poti sa-ti pui bixenon pe lupa AM. o zi buna!

post-28797-1244545261_thumb.jpg

Link către comentariu

Da , de aratat arata bine si ma gandesc ca si lumineaza bine. Singura chestie care ma deranjeaza e faptul ca iti dezlipeste sticla de la far ( plasticul) la cald si din pacate oricat de bine ar lucra , ma gandesc ca este oricand riscul de aburire datorita unei lipse de etanseitate. Nemaivorbind de faptul ca iti si taie din oglinda farului... :D

Dar.... daca sunt colegi care au facut asa ceva as fi mai mult decat bucuros sa le aud opiniile....

Link către comentariu

Din cate stiu nu iti taie din oglinda farului deloc ca m-am interesat si eu mai demult de lupele astea, au dimensiunea exact a unui bec.

Luati legatura cu colegul Circoloco ca parca el avea de pe forum montate asa ceva pe farurile stock, dar pe bora si mai era un polo tot pe forum.

Referitor la faza cu etansatul farurilor presupun ca de cand fac montaje dintr-astea si de lupe si de angel eyes cred ca stiu ce fac, mai mult ca sigur ca remediaza problema si dau si ceva garantie la asa ceva.

Totusi va spun ca montajul cu tot cu lupe sare de 200E si mi se pare totusi destul de mult si mai ales ca lupele alea sunt si cam micute, la farul de Golf 5 mergeau mai mari si in plus la banii aia gasiti la dezmembrari faruri oem cu bixenon, doar ca nu o sa aveti reglaj la ele si autoleveling, dar oricum odata reglate nu cred ca va jucati toata ziua la ele sau carati saci cu ciment in portbagaj ca sa trebuiasca sa le dati mai jos, parerea mea.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Nu stiu daca a mai fost pus pe aici pe undeva. E de vizionat cap coada. Nu stiu acum daca lupele de care vorbiti, sunt ca astea din filmulet, insa aici se decupeaza un pic din oglinda farului.

La 200 de Euro, si mie imi e greu sa cred ca se pot monta lupele alea. Dupa cum se poate vedea aici, sunt ceva operatii de facut (daca vreti sa iasa bine), ceea ce se traduce prin cheltuieli.

Cred ca cele mai potrivite sunt xenon look, de la orice producator, pentru a pastra si reglajul manual.

Link către comentariu

nu sunt ca cele din filmulet. nu necesita nicio modificare farul (in afara de dezilipirea sticlei). se poate face trecerea la loc pe halogen fara nicio problema. nu cred ca o sa gasesti faruri oem bixenon la dezmembrari in pretul asta. chiar m-ai facut curios. pana la urma, cred ca cine isi pune xenon nu il ia pt look, ci pt utilitatea lui. deci nu e un mare minus ca lupa este ceva mai mica. eu zic ca arata destul de bine. si tot imi trec pe la ureche vorbe cum ca ar lumina mult mai bine decat un far AM cu lupa :)

Link către comentariu

Nici eu nu cred ca se pot gasii faruri oem bixenon la dezmembrari la pretul de 200 euro.

Link către comentariu

Eu am dat cu mult mai putin de 200euro pe ele, si sunt faruri de pe masini lovite. Asa ca se poate... :|

Link către comentariu

@iLL One Pai asa nu se pune :P . Banuiesc ca ai facut rost de ele exact ca mine, adica gratis?

Cu farurile Xenon OEM e putin mai dificil daca vrei sa faci treaba ca la carte.

In primul rand trebuie mufele adaptoare, in al doilea rand trebuie becuri D2S, apoi trebuie facut sa functioneze si bi-xenonul. Ca principal dezavantaj reprezinta renuntarea la reglajul din interior.

Cu celelalte faruri gen Hella Xenon Look sau alte faruri e mult mai simplu, se potrivesc mufele farurilor originale, se potrivesc becurile H7 si in plus se pastreaza si reglajul din interior care este important.

Eu am ales Hella Xenon OEM pentru ca nu am dat nimic pe faruri si le-am facut sa functioneze si bi-xenonul, la fel ca la cele venite din fabrica.

Link către comentariu

nu au fost gratis au fost 100euro :mop: si dupa o bibileala lunga au iesit ca noi :P

Link către comentariu

Am o mare rugaminte la cei care au facut modificarea cu faruri cu bixenon originale pe Mk5, ex.ILL One sau Andrei Jse daca stiti unde sa gasesc mufe de alimentare pt farruri cu bixenon de fabrica, ceva care trebuie sa aiba 10 pini. Caut pentru un prieten . Cam pe la ce bani se invarte asa ceva?

Multumesc.

Link către comentariu

probabil se gasesc pe ebay.

daca vrei iti dau persoana de contact care daca te duci cu carcase si pini iti face mufele ;)

pm daca vrei

Link către comentariu

@iLL One Mai exact ce le-ai facut de au iesit ca noi? Ale mele au cam 2 ani si nu mai sunt asa cum mi-as dori. Da mai multe detalii te rog, eventual pe pm. Multumesc anticipat.

@Auras Dupa cum ti-a raspuns si iLL One, confirm si eu: ori de pe eBay la aproximativ 25 de euro, soultia ideala sau daca nu trebuie luat fiecare pin si mutat intr-o alta mufa, intr-o anumita ordine.

Link către comentariu

Le-am polishat de mi-au luat foc mainile :coffee_lol:

dai cu smirghel dai cu polish dai cu smirghel dai cu polish pana am ramas fara amprente la degete :offtopic:

dar a meritat.

de precizat ca nu orice polish merge. am incercat cu xerapol (de plastic special) si a fost bunicel, insa ce le-a dat gata a fost un polish culmea special pentru jante si suprafete cromate si din aluminiu.

si cu asta gata ca dejea ne-am luat-o grav pe off topic. scuze

Link către comentariu

si a montat cineva xenon de la be loud ? as vrea sa mi montez dar vad ca este problema cu erorile...

Link către comentariu

da! eu. iti cumperi de la ei pacalici (desi le dau scump ei) si o sa iti mearga ok

Link către comentariu

mi am montat acolo..si fara pacalici...sper sa n am probleme :blink:

Link către comentariu

Adaptoarele respective nu sunt doar "pacalici". Unele persoane spun ca sunt de fapt niste condensatoare, altele sustin ca sunt niste rezistente. Eu nu am eroare de bec ars fara ele. Le-am pus din alte motive. Toata lumea cred ca inteles de ce este indicat sa fie montate acele adaptoare de erori indiferent daca apare sau nu eroare de bec ars.

@ultraboy21 din ce an este masina ta?

P.S Recomandare pentru cei care au Golf 5 si vor sa isi monteze xenon AM: Inainte de a face a upgrade-ul respectiv, ar fi bine sa studiati cu atentie acest topic.

Modificat de Cily
Link către comentariu

• 1 month later...

Un kit cu adaptor CAN ar rezolva problema? Am observat la un coleg ca vinde astfel de kit-uri.

Link către comentariu

Eu am achizitionat un astfel de kit + adaptoare de erori, desi balasturile stia sa anuleze eroarea. Precizez ca masina este din 2005, codul motorasului de la stergator este cu "B" in coda(din seria cu probleme) si nu am momentan nici o problema.

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Citeste Regulamentul! ESTE ULTIMUL AVERTISMENT! MULTUMESC!
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am observat si eu ceva la xenonul meu AM .Marturisesc ca nu am circulat noaptea prea mult insa ziua il folosesc mereu. Azi-noapte am constatat ca atunci cand am si faza lunga aprinsa si merg incet sub 2000 de ture sau la ralanti, xenonul palpaie si cateodata se si stinge.Am si cornering activat si cand iau o curba cu viteza mica si am si faza lunga, chiar moare xenonul.Daca folosesc doar faza scurta, nici o problema.

Balasturile sunt no name insa digitale si nu am nici anulatoare de erori nici condensatori.

Sa inteleg sunt prea multi consumatori mari in acelasi timp iar balasturile nu au curent suficient?

Link către comentariu

In proportie de 90% balasturile sunt de vina. La un moment dat vor ceda. Cand va ceda unul dintre ele, mai bine le schimbi pe amandoua. ( automat iei alt model). Si nu exista drossere de firma, toate sunt no name ( made in China), indiferent ce scrie pe ele. Dar exista diferente din punct de vedere calitativ intre anumite tipuri de drossere.

Modificat de vwgolf5
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!