Jump to content

Xenon Aftermarket Pe Golf 5

cosmin_lille
 Share

Postare recomandată

• Administrator

XS

in aria de Anunturi gasesti o GRAMADA de oameni care ofera kituri xenon de orice fel, orice culoare, orice tip de bec...

Ma repet, asta e o arie tehnica, nu comerciala...

Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

the_punkreas2003

Intreb si aici, poate imi raspunde cineva pana la urma.

Am bi-xenon original pe MKV si se vad ca si cum ar fi faza lunga. Daca vad masina venind de departe stiu SIGUR ca este a mea. Iar noaptea imi iau flashuri de la 95% dintre cei care imi vin din fata. Se poate regla cumva bataia farurilor? Asa orientativ eu le vad ca ar bate ok, faza lunga nu ajunge sa bata in sus (but then again, nu stiu daca bate bine halogenul iar xenonul urca la ceruri; chiar nu-mi dau seama).

Multumesc.

L.E. (dupa ce a postat dudu):

Nu stiam exact unde se incadreaza problema mea pt ca nu e nici la halogen nici la xenon after market. Multumesc pt av. verbal, nu-i cu suparare :icon_thumright:

Modificat de the_punkreas2003
Link către comentariu

• Administrator

Ne cerem scuze ca nu percutam imediat, iar tu primeste-le odata cu un avertisment verbal :icon_thumright:

Pentru reglatul bixenonului trebuie sa faci o vizita la service autorizat vw... simplu

Link către comentariu

Am si eu o intrebare: pe proiectoare a montat cineva xenon?

Ce ziceti merge montat xenon AM pe proiectoare avand in vedere ca masina are xenon OE pe faruri si proiectoarele sunt cu lupa, deci nu orbesc pe nimeni.

Trebuie montat modul "anti-eroare" si pt proiectoare??

Multumesc

Link către comentariu

Sigur a montat cineva si pe proiectoare am vazut scris mai sus.

Sigur merg montate si nu au legatura cu farurile.

Da, si acolo apar probleme cu erorile de bec ars.

Link către comentariu

Am si eu o intrebare... daca imi montez Xenon AM, se pierde garantia la masina?

Teoretic nu modific nimic la instalatia electrica. totul e plug and play

Link către comentariu

Nu pierzi dar daca Doamne fereste patesti ceva pe partea electrica sa fi sigur ca la service ti-se va reprosa ca ai umblat si ca nu mai ai garantie

Link către comentariu

pierzi garantia pe partea de electrica

solutie foarte simpla ar fi sa scoti xenonul inainte sa mergi la service :icon_thumleft:

Link către comentariu

Am si eu o intrebare: pe proiectoare a montat cineva xenon?

Ce ziceti merge montat xenon AM pe proiectoare avand in vedere ca masina are xenon OE pe faruri si proiectoarele sunt cu lupa, deci nu orbesc pe nimeni.

Trebuie montat modul "anti-eroare" si pt proiectoare??

Multumesc

Salut!

Eu am montat xenon 6000k in proiectoare cu lupa,fara module pentru erori.Le am de aproximativ 1 an,nu au facut niciodata probleme...atasez 2 poze:

post-20522-1238690022_thumb.jpg

post-20522-1238690030_thumb.jpg

Link către comentariu

@cata5maj, multumesc!! sambata le montez si eu! sper sa nu fie probleme..

Link către comentariu

Stai linistit ca nu o sa fie...din ce am citit aici pe forum,lumea spune ca proiectoarele spre deosebire de faruri nu au legatura cu stergatoarele,deci riscul ca motorasul stergatoarelor sa aiba probleme este aproape 0.Spor la treaba!

Link către comentariu

prospat posesor de golf 5, sper sa ma alatur repede forumistilor.. am pus xenoane de curand pe masina, la fel, s-a pilit ceva in interior la capacele alea de plastic pt a intra perfect. lumina e incomparabila cu cea veche. acu nu stiu cat de deranjanta e pt cei din fatza.. deocamdata am pus doar pe faza scurta si ma bate gandu sa pun si pe lunga.. pret 350 lei la reducere..cu tot cu montat..garantie 2 ani !

Link către comentariu

Am terminat si eu montajul la proiectoare. Merg prefect deocamdata... :)

Faza misto: Dupa ce le-am pus, aveam capota ridicata...si am incercat sa dau drumul la stergatoare.. Ce credeti? Nu mergeau...(logic ca era capota deschisa) m-am panicat...am desfacut iar xenoanele, am incercat si tot degeaba...pe urma mi-am dat seama sa inchid capota!! Si au mers.

Link către comentariu

Ce temperatura de culoare ai pus pe proiectoare? :)

Daca poti si vrei poti sa faci 2-3 poze cu ele aprinse impreuna cu farurile! :Driver:

Link către comentariu

@4abc - am pus de 55w - 6000k. Se vad putin mai puternic fata de cele OE din faruri. Eu ma bucur ca nu sunt deranjante, probabil din cauza lupei din proiectoare.

Bafta

Link către comentariu

Eu am de 6000k pe farurile OEM si ma gandesc de ceva timp sa pun si pe proiectoare cu toate ca le aprind foarte rar insa as pune de 4300k..

Inca mai studiez problema...din pacate nu am proiectoare cu lupa! :blah:

Link către comentariu

Ai de 6000k din fabrica sau ai schimbat tu? Ca stiu ca cele din fabrica sunt de 4300k.

Link către comentariu

• Administrator

Imi permit sa-ti raspund eu pentru Alex (4abc): are faruri originale Hella Xenon Look cu instalatie xenon AM de 6000k

Pe faruri cu lupa AM, fie ele si Hella se vad mai bine kiturile 6000 decat cele 5k sau chiar 4300...

Ca sa fie cat mai aproape de "adevar" eu unul as folosi 4300 sau 5000 pe faruri oglinda si 6000 pe lupa

Alex ne poate confirma sau infirma aceasta ipoteza ;)

Link către comentariu

@dudu Mai e si problema vizibilitatii, unde 4300k ofera o vizibilitate mult mai buna decat 6000k. Pe ploaie este diferenta enorma intre culori.

Eu am 6000k pe faruri cu lupa si imi pare rau ca nu am pus 4300k, dar voi schimba becurile pana la urma.

Link către comentariu

Adevarul este ca nu am vazut "live" cum lumineaza pe ploaie sau ceata xenonul AM de 4300K,dar eu cu xenon de 6000 k nu am nici o problema nici pe ploaie, nici pe ceata. Lumineaza excelent.

@kalinu Recomandarea mea esta sa nu pui si pe faza lunga.

La xenonul AM pe far cu sticla singurul lucru care ma dezamageste asa putin: lumina propagata este mai putin uniforma decat xenonul OEM, eventual xenon AM pe far cu lupa. In rest este foarte ok, nu se compara cu nici un halogen. Iar flash-uri nu mai iau decat de la frustrati, pentru ca la ultimul reglaj farurile au fost reglate sa bata maxim in jos. De cateva luni chiar folosesc faza lunga cand este nevoie. Ceea ce este mult mai bine. Inainte cand nu aveam nevoie de lunga cu siguranta ii "omoram" pe cei din sens opus.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Dudu mersi pentru ajutor :icon_thumright:

Nu sunt hotarat sa pun pe proiectoare inca pentru ca nu stiu ce temperatura de culoare sa pun pe ele.Farurile fiind cele OEM pentru xenon se vad foarte frumos becurile de 6000k.Am incercat si cu 4300k si nu mi-a placut cum se vede(ca si look ma refer).

Pe langa asta ma gandesc si daca merita la cat de des le aprind :)

Am un prieten care are pus de 6000k ca si in faruri(tot faruri OEM) si se vede diferenta destul de aiurea!

LE:Cily lumineaza foarte bine becurile de 6000k pe ploaie pe farurile OEM.Eu unul sunt extrem de multumit! :D

Link către comentariu

Asa arata cele de 6000k puse in proiectoare cu lupa...

post-20522-1239027334_thumb.jpg

Link către comentariu

A pus cineva xenon aftermarket pe golf plus ? Farurile difera ca forma fata de G5, sunt curios daca sunt probleme.

Multam

Link către comentariu

Cam asa arata xenon OE pe faruri si AM de 55w - 6000k pe proiectoare cu lupa.

post-17883-1239215946_thumb.jpg

Link către comentariu

Deci sigur voi pune de 4300k in caz ca voi pune! :)

Cu toate ca ai lupa se vede clar diferenta intre cele 2 temperaturi de culoare(daca era invers nu cred ca se mai observa).Daca voi pune o sa revin cu poze! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!