Jump to content

Xenon Aftermarket Pe Golf 5

cosmin_lille
 Share

Postare recomandată

mda. preturile din reprezentanta sunt destul de piperate ...

Este cineva care le poate aduce din germania ?

Modificat de rotterro
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Preturile sunt:

- la primul mai mult putin de 300 euro;

- la al doi-lea mai mult putin de 100 euro. Totat ~500 euro

Dar atentie, pentru cate doua bucati. Poate sa ma corecteze cineva daca gresesc?

Hai ca trebuie sa fie cineva sa ne dea niste preturi corecte.

Multumim!

Link către comentariu

• Administrator

Iar farul era anul trecut cam 1300 ron fara TVA :blah:

Discutia asta este degeaba daca nu se monteaza absolut tot ce inseamna sistem OEM: faruri, becuri, balast, senzori de autoleveling, samd

Sincer, daca nu pui senzorii, tot esti in abatere conform legislatiei europene asa ca mai bine folosesc faruri cu lupa AM si kit xenon de 100 eur

Inca o chestie... din cate stiu, senzorii de autoleveling dau citirea in calculatorul de bord (nu BC) care da comanda motoraselor... deci s-ar putea sa fie schimbat si aceasta unitate

Link către comentariu

montat xenon XXXXXX cu tot ce mai este necesar pentru a fi montat pe golf 5 (masina personala )si nu au fost probleme cu absolut nimic de pe masina.Asta se intampla la kit-urile xenon de 2 lei.Nu este primul golf 5 pe care s-a montat dar este primul pe care am putut sa il tin sub observatie.

Totul functioneaz perfect si acum.Pentru mai multe detalii: XXXXXXX

PS: stergatoarele functioneaza perfect

Warning+8 zile ''Disable posting ability'' pentru reclama in arie tehnica!

Modificat de 4abc
Link către comentariu

In sfarsit un om care isi da seama si recunoaste :P ...

Eu am dat 500 eur pe faruri si 150 pe kit-ul de xenon(dar sunt faruri OEM si nu deranjeaza nici daca le ridic la maxim din reglaj)! :icon_thumright:

Salut 4abc!Te deranjez cu niste intrebari la care sper sa obtin lamurire....

deci:mi-am luat 2 faruri originale hella xenon(modelul cu care vin din fabrica golfurile cu xenon).Acum eu am faruri normale pe masina cu becuri halogen.Masina este din 2004,senzor ploaie si lumini.

1.Ce kit xenon imi trebuie pentru a monta pe farurile nou cumparate?unii mi-au spus becuri d2s cu balasturi separate pentru ca se potrivesc fara modificari(sunt pentru instalatia originala),altii mi-au recomandat kit xenon h7 cu adaptoare.

2.Ce alte accesorii imi mai trebuie pentru a nu avea problemele enumerate mai sus,gen motoras ars la stergatoare,palpaieli,etc?

3.Fiind din Iasi,poate imi recomanzi pe cineva care comercializeaza kituri sau becuri sau cum sa le mai zic...si totodata pe cineva care sa mi le monteze(cineva care se pricepe),nu sa bajbaie cum am mai avut 'onoarea'.

Mentionez ca am instalate de aproape un an pe masina xenon in proiectoare cu lupa(kit h11)si nu am avut absolut nici o problema pana acum(nu au palpait,fara erori,nimic);aaa...si le-am instalat singur..e relativ simplu in proiectoare.

Acestea fiind spuse imi mai cer odata scuze si astept raspuns la intrebari!ms

Link către comentariu

raspund eu in locul lu abc :icon_thumright: pentru farurile hella xenon look iti trebuie becuri h7 daca nu ma insel .. asa are alex pe masina .. asa am si eu pe faza lunga:) xenoanele au fost instalate impreuna cu module de erori ... si merg fara probleme ..chiar acu am venit de la bucuresti .. si si-au facut treaba cu brio:P

Link către comentariu

Farurile au fost date jos de pe un golf 5(venise cu ele din fabrica),cu tot cu becuri xenon+balasturi(omul acum isi ia dinabeam).A oprit becurile+balasturile,deci eu am luat doar farurile cu motorasele de reglare incluse.Insa problema este ca becul h7 nu se potriveste direct(ele sunt facute pentru bec tip d2s),deci imi trebuie niste adaptoare...plus niste legaturi ciudatele pe acolo pe la mufele de conexiune.(trebuie scos un fir pentru alimentare,ceva de genul)...asta pentru becuri halogen normale h7.Daca pun xenon ,becurile se potrivesc perfect,nu mai e nevoie de modificari.Acum am citit topicul in intregime si am vazut ca 4abc a avut probleme cu ele,cu toate ca au fost montate ca la carte...el optand acum pentru bluevision(ce am eu acum pe halogen),numa ca sunt puse pe far hella cu lupa.Imi inchipui ca si halogenele bluevision vad mult mai bine pe hella cu lupa decat pe farurile normale.Nu stiu ce sa fac,sa raman pe halogene,sau sa pun xenon si sa-mi asum eventualele defectiuni care ar putea sa apara....sau sa mai stau sa mai adun goromele si sa-mi iau un kit original hella(care ajunge pe la 300 de euro).astept sfaturi...si ms 31RZV de raspuns!

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste FastReply sau AddReply! Multumesc!
Link către comentariu

Eu am incercat sa iasa OEM cu farurile Hella si mi-a iesit in proportie de 80%! :coolpics:

Eu zic ca fara adaptari nu vei putea pune H7 in farurile care le ai.Iti recomand sa le vinzi si sa iei un set Hella Xenon Look,din pacate sunt aceleasi faruri cu cele cu xenon OEM (cam aiurea afacerea) doar ca ai si reglaj si poti sa pui si xenon H7 si D2S!

Eu am pus la inceput un kit Thunder fara adaptoare de erori si s-a ars acel integrat de la motorasul stergatoarelor.Am pus acum un kit mult mai bun...are si feed-back pe forum omul care le comercializeaza(detalii iti pot da pe PM) cu adaptoare de erori si totul este in regula.Sunt foarte multumit de ceea ce mi-a iesit..am si Xenon si faruri OEM si reglaj manual din bord ca si la cele cu halogen.

Cu toate ca sunt pro-pro chestiilor OEM nu as da 300 eur pe un kit hella doar pentru faptul ca are becuri D2S si ca e mai fiabil in timp fata de cele chinezesti,koreene...

Am avut si eu ocazia sa iau farurile cu xenon OEM insa e foarte costisitor sa pui senzorii de autoreglaj si nu vroiam sa orbesc lumea cu ele...acestea fiind la acelasi pret cu cele Xenon Look+kit xenon H7!

PS:Daca ai pus pe proiectoare si nu ai avut probleme nu vad de ce ar face probleme pe faruri.Totul tine de noroc si de kitul pe care il pui...nu trebuie sa provoace bruiaj electric! :huh:

Sper ca am fost de ajutor...pentru alte detalii foloseste PM-ul cu incredere! :icon_thumright:

Link către comentariu

PS:Daca ai pus pe proiectoare si nu ai avut probleme nu vad de ce ar face probleme pe faruri.Totul tine de noroc si de kitul pe care il pui...nu trebuie sa provoace bruiaj electric! :vaidecapulmeu:

Nu prea au legatura proiectoarele cu stergatoarele, pe cand farurile au legatura atata timp cat maneta stergatoarelor asigura spalarea farurilor si stergatoarelor, chiar daca unele nu au la faruri, legaturile soft exista :)

Link către comentariu

Alex te contrazic putin legat de efectele nedorite ale xenonului AM. Nu conteaza asa de mult ce kitt xenon pui. Totul tine de noroc si de masina. ( daca modulul motorasului este generatie mai noua nu se intampla nimic). Sunt sigur ca primul kit xenon pus de tine pe care ulterior l-ai dat jos, pe 8 golfuri din 10 nu producea nici un efect nedorit. Un alt lucru foarte important este montarea acelor cutiute, adaptoare de erori de la inceput. Chiar daca nu apare eroare de bec ars este indicat sa fie montate.

Observ acum ca apar multi viteji si spun ca problemela apar atunci can sunt montate kit-uri xenon AM foarte ieftine, iar cu unele mai scumpe nu patesti nimic. Total gresit! Daca Golful este din 2004/2005 si nici nu se monteaza adpatoarele de erori, pot aparea probleme chiar daca dai 1000 RON pe kitt-ul xenon AM. ( pe care scrie Siemens, Philips etc, dar el este facut only in China)

P.S Ma bucur ca acum nu mai ai probleme si mai ales ca nu ai renuntat la xenon, asa cum declarai atunci cand erai prea suparat/nervos/indignat din cauza micii probleme aparute.

Modificat de Cily
Link către comentariu

:icon_thumright: Dupa cum am mai spus "nu trebuie sa ai xenon sa orbesti pe altii"

Asta deja e topic de reglaje.

Link către comentariu

Dupa indelungi cercetari,cred ca o sa le vand pentru a le inlocui cu xenon look!Am gasit instalatie originala de xenon data jos de pe golf(completa),dar asta nu ma asigura ca nu voi avea probleme ulterior.Multumesc tuturor care m-au ajutat!

Are cineva pus xenon pe proiectoare?As vrea sa aflu mai multe impresii...

PS:Nu sariti pe mine ca nu vreau eu sa imi pun :P

Am pus eu in proiectoare cu lupa!Ce sa zic...diferenta nu este prea mare fata de osram-urile cu care vine masina(7-8 metri in plus ca vizibilitate).Diferenta importanta este la design...chiar arata bine!De montat e fff usor,nu trebuie adaptoare,pentru cei interesati PM.Si foarte important,nu ORBESC pe nimeni!

Link către comentariu

a incercat cineva kiturile de xenon de aici? http://aptuning.ro/product_info.php?products_id=86 (sper ca nu se considera publicitate :)) )

situl e deschis nou si pare serios. daca puteti sa-mi spune-ti o parere despre ele ar fi minunat :D

am auzit ca politia a inceput sa dea amenzi pentru xenon aftermarket...pt cele montate fara lupa...mai e oare rentabil montarea lor? :(

Modificat de arboby
Link către comentariu

La pretul ala garantat nu merita! Vrajeli de genu cu ultima generatie si ca este mai bun decat alte produse de pe piata ma lasa rece!

Repet, desi am mai spus-o, toate kit-urile xenon AM facute in Asia, nu costa acolo mai mult de 30 USD. Deci cu transport, comisionul vanzatorului mai mult de 300 RON nu merita nici un kitt xenon, indifirent ce rahat de firma scrie pe el.

P.S Daca stati prost cu nervii si aveti masina VW din 2004/2005, mai bine nu puneti.

Modificat de Cily
Link către comentariu

ca sa justific postul ce mi-a fost sters ...

xenon AM nu e compatibil cu Golf 5, numai pe forum au fost atatea esecuri incat daca raportam la numarul total de G5 care au xenon afermarket cred ca peste 50% din ele au avut probleme!

acesta nu e un procentaj ce poate fi acceptat!

chiar il intrebam pe cily, cum ar fi sa ramai fara stergatoare/lumina prin austria pe autostrada noapte pe timp ploios?! inacceptabil!!!

Link către comentariu

Norocu' meu ca ca nu ma plimb prin Austria. :icon_thumright:

Procentajul dat de my friend LAN poate ca este cam mare. La golf-uri din 2006/2007/2008 eu nu am auzit de nici un caz. Nu toti care au au avut mici probleme din cauza xenonului si-au varsat amarul pe forum. ( ma refer la membri)

Cine nu are peste 1000 de euro de investit in masina pentru xenon OEM, incearca varianta AM, asumandu-si toate avantajele si riscurile.

P.S Dudu sa fie intelegator cu Lucian, inca mai suspina dupa fosta masina.( Golf 5, interior crem)

Modificat de Cily
Link către comentariu

sal. a montat cineva pe golf v plus xenoane......e nevoie de socluri...ce stiti?

Link către comentariu

Sfat de luat in seama: Sa nu montati balast-urile pe suportul de far in partea de jos. Intra apa si nu poti umbla la ele decat prin demontarea barei.

Link către comentariu

• Administrator

Am sters posturile offtopice si/sau ironice... rog renuntati la asa ceva

Urmatoarea abatere va aduce warning

Link către comentariu

Cei care ati spus xenon AM unde v-ati montat balast-urile , eventual si adaptoarele de erori?!

Eu initial le-am avut prinse dedesupt pe suportul de la far! Repet acolo nu este bine din cauza apei care sare de la roti!

O sa fac o poza sa vedeti unde le-am pus eu ieri!

Link către comentariu

Eu le-am montat in partea dreapta intre baterie si aripa si in partea stanga,intre far si aripa si leam pus cu banda bublu adeziva 3m

Link către comentariu

Pai in urma lecturarii acestui topic pe cat de stufos pe atat de interesant am fost azi si am adresat o intrebare la Autoworld ( dealer local Cj pt. VW) si mi-au spus ca deocamdata nu monteaza kituri de xenon AM :huh: zic bun ,m-am linistit si cu asta pentru ca desi imi doream asa ceva pe Geta nu se poate fara sa-mi pierd garantia si dupa cate am cetit aci nici nu cred ca o sa-mi pun in graba. Repet dezamagire totala si pentru ca stiu ca cei de la Skoda monteaza asa ceva. In fine, daca tot eram acolo am intrebat si de activarea farurilor de zi si se poate ( 130 ron ora manopera si dureaza undeva la 1/2 ore, faceti calculul voi) dar am aflat si o chestie interesanta: dc nu ai senzor de lumina se aprinde numai faza scurta cu optiunea activata iar daca ai senzor de lumini se aprind si pozitiile spate ( cum e si normal de altfel).

Asa ca aviz amatorilor (poate ca si eu)!! :rolleyes:

Link către comentariu

am si eu o problema cu privire la xenon. unul din becuri bate mult mai slab decat celalalt. este oare de la bec? sau poate fi de la instalatie?

Link către comentariu

Pai depinde !! Dar din ce descrii tu ( e cumva o culoare mai spre mov si mai pala??) atunci cred ca e de la bec. Daca era de la balast nu se aprindea deloc. ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!