Jump to content

Xenon Aftermarket Pe Golf 5

cosmin_lille
 Share

Postare recomandată

uite cum se fac hidurile:

Cel mai tare e chinezul cu mestecaul in lighean

cu xenoanele aftermarket e ca la daciile de pe vremuri, tre sa ai noroc de una buna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am inlocuit astazi integratul si totul e in regula.Am dat xenoanele jos.Din pacate toata distractia mi-a cauzat pe langa paguba financiara si o gramada de nervi.Dar din pacate pana ce nu m-am convins pe pielea mea nu m-am lasat.(eram ferm hotarat sa nu pun chestii AM pe masina).

Mi-am creat o parere extrem de proasta despre aceste HID-uri si am ajuns la concluzia ca nu merita nici 10 eur un kit.

Ma bucur ca am terminat si nu le doresc altora sa mearga fara stergatoare 700km pe lapovita si ploaie. :)

Link către comentariu

• Administrator

Credeti-ma, daca ar exista kit xenon AM de brand, cu TUV, CE sau altele de gen care sa fie accesibil mie ca pret, siguranta in exploatare, samd, as fi primul pe lista...

Nu cer sa fie acceptat de furnizor, asta ar insemna sa nu mai comande nimeni pe OEM insa as prefera sa dau 100 eur (adica dublu) pe ceva care efectiv sa merite...

Link către comentariu

Daca mi se mai pune pata(cu toate ca nu cred,pentru ca vad extreme de bine farurile) am sa imi iau un kit de xenon de le Hella OEM si sunt sigur ca nu vor mai face probleme.

Asta chinezesti sunt foarte prost ecranate(se vede si in filmulet cum se produc) si provoaca bruiaj in instalatia masinii iar acel smd(integrat) este primul care crapa fiind mai slab. :D.

Stiu pe cineva cu Golf 2007 la care s-a dus RCD-ul chiar zilele trecute....suna ciudat dar sunt sigur ca exista si alte cazuri..nu doar stergatoare!

Cred ca sunt bune pentru masinile cu mai putina electronica insa pe astea pline de senzori sunt foarte daunatoare! :)

Link către comentariu

Am vazut ca in Germania sunt unele kit-uri care au certificare E-MARK sau TUV. Am si eu un kit xenon E-MARK de cateva luni dar mi-e frica sa-l instalez dupa ce am citit aici. Totusi vanzatorul are calificative 100% pozitive, deci nu s-a plans nimeni.

Link către comentariu

Ce fel de kit ai?Poti sa imi dai un link sau ceva? ;)

Eu sunt de parere ca toate sunt la fel cu exceptia celor Hella sau Philips care costa peste 200 eur!

Am gasit ceea ce imi trebuia aici insa costa :D

Link către comentariu

Nu stiu germana dar parca nu specifica nimic de adaptoare de erori, in cazul asta nu vad de ce ne-ar opri nemtii sa zica ca avem xenon AM

Link către comentariu

Si eu le-am cumparat tot de la baracuda, intrebam de senzori de ploaie deoarece credeam ca doar la astea se ard, dar in conditiile astea sper sa nu raman fara stergatoare mai ales acum iarna :rolleyes:, prefer sa se arda balasturile...oricum eu le am de 3 luni si sunt ok, adica inca merg.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pana la urma prietenul meu cu Octavia 2 a dat jos kit-ul xenon si a revenit la halogene. L-am rugat sa-mi dea mie kit-ul sa-l studiez, spre surprinderea mea balasturile erau SiemensHID care sunt aproape cele mai scumpe daca nu ma-nsel. Unul era bifat ca fiind de 35W si altul cu 55W. Cel de 55 am constatat ca nu functioneaza, i-am demontat ambele capace, pe o parte se vedeau componentele cu o solutie topita peste ele, totul intact, iar pe spate avea asa ca o spuma turnata dar care nu cred ca si-a facut datoria deoarece era plin de oxid si de aici a dus la defectarea lui. Stie cineva daca se pot combina balast de 55w cu bec de 35w sau invers?

Link către comentariu

• Administrator

S-a mai discutat...Siemens nu face HID-uri deci ceea ce are prietenul sunt PRC (precum 99%)

Cat despre balast de 55 cu bec de 35, economist fiind, fizica mea de clasa a 10 imi spune ca ceva e putred...:vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Cat despre balast de 55 cu bec de 35, economist fiind, fizica mea de clasa a 10 imi spune ca ceva e putred...:vaidecapulmeu:

O fi vreun bec de 55w dar care din ele, ca merg amandoua cu balastul de 35 care inca functioneaza. Pe bec nu scrie nimic.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

imi poate spune cineva de unde fac rost de Balast original pentru far bi xenon ?

Link către comentariu

de la reprezentanta sau de pe ebay:)

mi-am montat si eu de curand xenon AM pe golf... pe faza lunga ... super multumit pana acum ..am o sapt de cand le-am montat . nici o problema . le-am pus cu modul de erori ..

ca sa nu aveti probleme cu stergatoare si alte prostii monntati si modul de erori si merg struna:))

in iasi sunt cateva golfuri care au sub capota colectie de balasturi ... ( scurta, lunga + proiectoare) si nu au nici pe dracu:)

Link către comentariu

Xenon AM mi-am montat si eu pe faza scurta pe faruile cu halogen.Nu am avut probele cu ele , nu apare martorul de bec ars si stergatoarele functioneaza in continuare avand si senzor de ploaie.Partea proasta ca e deranjant pentru ceilalti din trafic cu toate ca eu vedeam super Ok cu ele.Am fost la VW la service sa le mai regleze putin dar degeaba ele nu au nici o vina doar ca farul e conceput pt bec cu H7 nu xenon.Acum am renuntal la xenon pe scurta si le-am pus pe faza lunga si am 2 luni de can merg asa si totul e bine.Ca sa imi pun xenon pe faza scurta trebuie sa imi schimb tot farul si nu merita tinand cont de costuri(far cu lupa,instalatie xenon si ce e mai grav ca modul de reglare a farurilor din masina nu va mai merge ci trebuie inlocuit cu unul automat ce e compus din 2 senzori la roata si o unitate centrala+conexiunea electrica dintre ele).Iar pe faza lunga xenonanele nici de flash uri nu sunt bune, ele avand nevoie de cateva secunde sa se aprinda la intensitatea maxima....ce-i drept dupa ce s-au aprins si ii faci un mic si discret BIZZ celui din fata ai senzatia ca toata viata a mancat sticla.(Xenon H7 ,8000K)

Link către comentariu

• Administrator

sau iti iei faruri cu lupa aftermarket :D pe care pui xenon H7 ;)

Link către comentariu

eu deja am faruri cu BI-Xenon OEM:">

Tri-Xenon Look

14012009001ka5.jpg

w1600.png

Link către comentariu

Partea proasta ca e deranjant pentru ceilalti din trafic cu toate ca eu vedeam super Ok cu ele.Am fost la VW la service sa le mai regleze putin dar degeaba ele nu au nici o vina doar ca farul e conceput pt bec cu H7 nu xenon.

Curios, si eu am xenon AM si farul nu are lupa si te deranjeaza f putin numai in cazul in care le tin la maxim ridicate, eu le tin la 2 si nu s-a plans nimeni , nici cei care merg in fata mea nici cei care vin din fata si de cand le am am fost si in afara la drumuri lungi si in oras, nu am primit nici un flash.

Link către comentariu

• Administrator

Alexx22 nu e absolut nimic ciudat in asta

tu esti probabil una din exceptiile care confirma regula... in general, pe drumurile patriei, 90% din xenonul AM nu este reglat de nici o culoare

Dar esti tu sigur-sigur ca nu deranjeaza pe nimeni?! Eu n-as fi :D

Link către comentariu

Pai imposibil sa fi deranjat pe cineva si din toti sa nu imi dea nici unu nici un flash...Nu crezi? Iar cei care merg in fata mea sunt sigur ,sigur ca nu ii deranjeaza.

Link către comentariu

• Administrator

Era o discutie intreaga ref la subiectul asta la Versus... una din concluzii era ca multi nu dau flash desi ii deranjeaza... recunosc, cateodata intru si eu in categoria asta, fie de plictiseala, fie de indiferenta fata de lipsa de rezultat a actiunii mele, samd...

Oricum, haideti sa revenim ontopic 100%

Mersi

Link către comentariu

mersi 31RZV m-ai lamurit. :frigbaitata:

Stie cineva codurile pieselor sau daca ma poate ajuta cineva cu niste preturi sau ceva link-uri pe PM sa nu facem reclama..

Farurile sunt 1k6 941 032 si 1k6 941 031 poate cineva de la vreo reprezentanta ma poate ajuta cu codurile balastului si a starterului

Multumesc

Modificat de rotterro
Link către comentariu

Indiferent cat de profesional sunt reglate varianta Xenon AM pe far normal deanjeaza pe cei din trafic intr-o masura mai mica sau mai mare. Faptul ca nu dau flash, asta nu inseamna ca ei canta de fericire cand din contrasens vine o masina cu Xenon AM.

Pentru a deranja cat mai putin trebuie reglate cat mai bine.

Link către comentariu

mersi 31RZV m-ai lamurit. ;)

Stie cineva codurile pieselor sau daca ma poate ajuta cineva cu niste preturi sau ceva link-uri pe PM sa nu facem reclama..

Farurile sunt 1k6 941 032 si 1k6 941 031 poate cineva de la vreo reprezentanta ma poate ajuta cu codurile balastului si a starterului

Multumesc

1T0907391 unitatea de comanda

1T0941471 balastul

Ai nevoie de cate 2 bucati....Preturile nu ti le zic.O sa ai o surpriza

Bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!