Jump to content

Xenon Aftermarket Pe Golf 5

cosmin_lille
 Share

Postare recomandată

• Administrator

razy

vezi ca fix aceeasi problema s-a discutat aici

Se pare ca ar fi o buba comuna modelelor 04/05

Colegul cilianutop a postat si rezolvarea parca

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Razy: Ca sa fi sigur ca nu ai probleme, monteaza relee si pentru stergerea erorilor din bord becuri de semnalizare de 21W.

Bafta!

Link către comentariu

@razy ai reusit sa repari motorasul? M-ai sunat cumva ieri?

@adyred, my friend, eu zic ca solutia o reprezinta adaptoarele de erori, fara relee si alte becuri. Tu stii foarte bine ca am incercat cu relee si alte becuri , sau cu relee si condensatoare, ( camsonat stie si el foarte bine).

Modificat de cilianutop
Link către comentariu

Am reusit . Eu te-am sunat , incercam sa vad daca ai reusit intr-un final sa-ti pui totusi xenoane(si cum ai reusit) .Totul merge bine .Insa eram curios daca imi pot pune totusi xenoane . :eek:

Legat de relee si alte chestii , sant pe langa cred ca rezolvarea trebuie s-o printez si s-o dau celui care va instala .Sau mai bine trag o fuga in Pitesti :D

Daca stii cum s-a procedat la tine astept o descriere mai ampla aici sau PM .

Mii de multumiri

Link către comentariu

@cili: BAD NEWS!

Cu parere de rau iti spun ca prietenului meu care si-a montat adaptoare de erori i s-au ars a doua oara stergatoarele si a renuntat definitv la xenon.

Sper sa nu fie totusi generala aceasta problema.

Link către comentariu

@razy nu am ce sa descriu prea mult. pana la urma dupa multe variante incercate am ramas la urmatoarea:

Kitt xenon ( becuri , balast-uri, fire, mufe, etc.) si adaptoare erori ( inca doua cutiute in plus). Atat am acum. Si imi functioneaza totul.

ATENTIE :( Cei care aveti masini( Grupul VAG) din 2004 sau 2005 sa nu mai puneti xenon AM.

@ Adyred chiar sunt interesante noile vesti. :(

Prietenul tau are si spalator far?

Modificat de cilianutop
Link către comentariu

Eu am spalator de faruri .Din cate stiu n-am senzori de ploaie si nici de lumini , mi-am luat un motoras care difera versiunea cred

cel vechi 1K1955119 B

cel nou 1K1955119 C

Astept sa vina piesa pentru cel defect si daca merge si celalalt motoras sant dispus sa mai incerc odata xenoane :rolleyes:

Link către comentariu

Eu am montat prima data xenon pe G5 acum un an jumatate, nici o problema si eu auzisem de mitul G5+xenon AM= BOOM dar am zis sa incerc si am reusit. De atunci am mai montat pe 11 Golfuri din care 4 GTI, nici cea mai mica problema, am pus si pe 2 Jetta si tot nici o problema. Conteaza probabil si ce balasturi folosesti, eu am pus numai de 35W + condensatori, nici cea mai mica problema. Acele "pacaliciuri" de bec ars sunt o porcarie, nu anuleaza nici o eroare ba mai mult rau fac decit bine, am folosit si eu asa ceva dar am avut probleme dupa. Va recomand totusi sa nu va montati singuri instalatia ci sa lasati un profesionist sa o faca .

Succes .

Link către comentariu

Referitor la xenoane after-market si garantie raspunsul este unul singur: GARANTIA SE PIERDE.

Nu mai ascultati de toti "meseriasii" din service-urile autorizate care pentru 100-200 ron monteaza astfel de dispozitive si va asigura ca daca le monteaza in service autorizat se pastreaza garantia. Daca componenta nu este originala (adica sa scrie VW pe ea) sau nu este in lista de producatori agreati de VW (aici de obicei se gasesc sculele audio de marca, nu luate din bazar, garantia se pierde.

Chiar daca veti avea garantie la dealerul care le-a montat, el va inchide ochii la xenoane ca stie ca a comis o ilegalitate montandu-le, dar daca aveti nenorocul sa aveti o problema cu masina si sa ajungeti in curtea altui dealer, pe acesta nu-l va interesat ce va zis dealerul X si va declara ca masina iesita din garantie.

Deci nu mai credeti toate prostiile spuse de service-uri.

Link către comentariu

Am si eu o intrebare de 1000 de puncte pentru cei care si-au montat xenon pe Golf V. Unde D-zeu ati pus balasturile si cum??

Multumesc anticipat

Link către comentariu

Le-am prins cu prinderile lor metalice in spatele farului. Am incercuit in poza surubul de care trebuie prins suportul balastului. post-2461-1224782529_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu pe stinga l-am bagat intre filtrul de aer si baterie si sta fix acolo, iar pe cel din dreapta l-am prins de surubul ce sustine pilnia rezervorului de lichid pt. parbriz ca si colegul de mai sus.

Link către comentariu

Multumesc amandoura de raspuns, maine ma apuc de montat balasturile ca sincer eu ma gandeam sa le pun in interiorul aripii dar asta ar fi insemnat sa dau jos bara...

Link către comentariu

La mine a foat data bara jos. Si sunt prinse pe interior cred ca de tragger.

Link către comentariu

Gata le-am montat, balasturile le-am pus, unul intre capacul de la baterie si unul pe un suport pe care l-am prins sub far. Se vad ok si nu orbesc.

Link către comentariu

din pacate pierzi garantia...

poti merge pe ideea de a pastra farurile originale si sa le montezi cand mergi la revizie..

Link către comentariu

Va salut pe toti colegii de forum,

Scriu cu o nelamurire de 2 zile ma uit pe forum si nu m-am lamurit exact cu posibilitatea montarii unui kitt xenonm asa ca imi permit sa mai pun si eu odata intrebare:

Am kitt xenon care cuprinde cabluri, balast, si becuri H7. Mai trebuie ceva ca sa mearga? Va multumesc.

Link către comentariu

Mi-am montat astazi o instalatie xenon pe faruri cu lupa de 6000k si 35w si vreau sa va spun ca nu prea sunt multumit de intensitatea lumini pe sosea,adica nu se vede atat de bine la cum ma asteptam,parca se vede asemanator cu halogenu la intensitate numai ca se vede alb-albastrui pe sosea.

Poate sa fie din cauza ca sunt dereglate farurile sau am o problema,sau mi se pare mie pentru ca nu mis obisnuit cu ele?

Precizez ca in bord numi da nici o eroare,totul functioneaza perfect.

Ce parere aveti?

Link către comentariu

Ce an e masina ta?

Pai ai reglat farurile?(am vazut pe alt topic ca le-am schimbat)?

Link către comentariu

Masina este din 2005 si farurile nu leam reglat,am sa mi le reglez zilele aste,dar parca tot nu sunt multumit,poate ma asteptam la prea mult din partea instalatiei xenon :P

Link către comentariu

Radu. In principiu nu mai trebuie nimic. Just in case adaptoarele de erori.

Link către comentariu

Radu. In principiu nu mai trebuie nimic. Just in case adaptoarele de erori.

si eu as dori sa imi montez Xenoane after market, dar tot nu stiu ce sa fac, voi zice-ti ca se arde motorasul de la stergatoare, ca sa nu pui la masinile 2004-2005! pana la urma care e treaba? merge sau nu e safe sau nu? precizez ca masina mea e productie 2005, spalatori faruri, si proiectoare fara nici un fel de senzor ploaie lumini!

Link către comentariu

Salut, Radu ti-ar mai trebui 2 adaptoare de soclu pentru faruri, asta ca sa nu le strici pe cele existente, in privinta asta te poate ajuta barracuda (recomand om de nota 10) si nici nu costa mult...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!