Jump to content

Xenon Aftermarket Pe Golf 5

cosmin_lille
 Share

Postare recomandată

Problema cu alea originale e ca nu se autoregleaza decat daca montezi absolut tot kitul.. ceea ce nu prea am auzit.

Alea de la hella "xenon replace" se pot regla normal din masina, ceea ce mi se pare un avantaj.

Practic daca ai spalator de faruri nu pierzi decat "reglarea automata" in rest farul e identic si nu deranjeaza pe nimeni corect reglat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si inafara de ebay de unde mai pot lua asemenea faruri..

Link către comentariu

NetFlow cele cu Xenon Replace(Look) sunt doar pentru bec H7 si este adevarat ca se pot regla normal din comutator.Cele cu xenon care se vand pe ebay la 500-600 eur nu se pot regla decat la montaj din suruburile de prindere din pacate.Instalatia de autoreglaj mai costa si ea 300-400 eur.Deci o valoare totala de 900-1000 eur.

Link către comentariu

Sunt pt H7 insa se pot monta xenon in ele si au lupa. Eu cred ca sunt cea mai buna solutie in cazul celor care au facut marea prostie sa nu comande din fabrica asa eva.

Eu unul as monta si cu 1000E cele originale.. din pacate nu am gasit nicaieri sa imi garanteze ca vor functiona corect, adica se vor autoregla.

Link către comentariu

• Administrator
Sunt pt H7 insa se pot monta xenon in ele si au lupa. Eu cred ca sunt cea mai buna solutie in cazul celor care au facut marea prostie sa nu comande din fabrica asa eva.

subscriu intru totul...

am tot studiat variantele pe care le am si la aceeasi concluzie am ajuns si eu...

personal sper ca in cel mai scurt timp sa rezolv problema asta care nu prea-mi da pace

Link către comentariu

Eu consider ca decat sa pui xenon pe farurile halogen (unde mai apar si probleme la senzor de ploaie/lumina) mai bine xenon original fara autolevel. Totusi daca sunt reglate corect nu deranjeaza nici 10% din cat deranjeaza cele fara lupa. Si chiar vor functiona bine, fara probleme la senzori si alte tipuri de probleme.

Si varianta de la Hella cu bec H7 e buna, pentru ca se pastreaza reglajul din interior.

Spor la treaba!

@Radu C. Nu vei avea probleme cu cele originale. Nicio eroare, nicio problema la senzori.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Sunt de acord cu tine Andrei insa totusi sunt destul de scumpe.Eu nu as da 600 eur si sa mai accept si compromisuri.Cred ca cea mai buna varianta sunt cele de la Hella cu bec H7.Vizibilitatea se va imbunatati considerabil cu toate ca nu vei avea xenon.

Link către comentariu

4abc Compromisuri nu sunt chiar atat de mari. Autolevelul e important, dar nu vital. Variatia farului nu e chiar atat de mare, masina se lasa destul de putin de spate (aprox 2-3 cm). Mai ramane in discutie pretul, care inca o data spun, nu e exagerat deloc. Totusi primesti 2 faruri cu toata instalatia de xenon la aprox 600 euro. O instalatie cat de cat buna de xenon aftermarket ajunge cam la 300 euro (aproximativ).

E bine de luat in seama varianta asta de xenon si pentru valoarea masinii. Altfel se vinde o masina cu xenon original (80%) decat una cu xenon de 500 Ron. Deci investitia nu e chiar pierduta, se recupereaza candva.

Eu sustin cu tarie varianta aceasta pentru ca exact asa am procedat eu, am pus xenon pe far halogen si apoi eram disperat sa pun farurile originale. Si ca bani, am ajuns tot la aprox 600 euro, pretul celor de pe ebay, dar cu stres si alergatura tripla.

Si cei care sustin ca nu merita 600 euro xenonul original, ii rog sa se gandeasca mai bine. :vaidecapulmeu:

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Aveti idee la Octavia II sistemul de prindere al becului de faza scurta e la fel ca la GOLF V adica are soclurile alea speciale de prindere, sau are prindere normala ca la orice far? Vreau sa fac cadou si sa i le montez eu unui prieten si vreau sa stiu ce intampin. Am inteles ca trebuie pus un condensator, ce tip de condensator si unde/cum se leaga (serie, paralel)? Scuze de offtopic.

Link către comentariu

Despre Octavia nu stiu nimic. Despre condensatori cauta mai sus ca am postat eu.Poate fac si o schema.

Link către comentariu

daca sa zicem mi-as cumpara Aceste faruri le-as putea monta direct la mine pe masina sau mai este nevoie de altceva...

Modificat de 4abc
Editat pentru adaugare link!
Link către comentariu

@Radu C Nu merge linkul :cheers:

Link către comentariu

stiu, de aceea am si adaugat linkul explicit initial. Oricum, mergi pe ebay si da un search dupa "xenon golf V". O sa dai peste un anunt " NEU VW Golf V Jetta Bi Xenon Scheinwerfer R 32 GTI NEU "

Despre acele faruri vorbesc, originale bi xenon. Daca le cumpar imi mai trebuie ceva sau merg direct plug & play?

Link către comentariu

• Administrator

Radu C

In pagina respectiva sa vad destul de clar farurile si par complete... teoretic ar tb sa mearga

PS: vezi ca respectivul nu trimite decat in DE...:o

PS2: golful nu are bixenon

LE: este bixenon - mea culpa!

Eu unul raman pe xenon-look + xenon AM.... daca (Doamne fereste!) schimb bara fata din anumite motive nefericite, atunci vor aparea si spalatoarele

Link către comentariu

PS2: golful nu are bixenon

Gresesti...farurile OEM xenon de pe golf5 sunt bi-xenon :o

Link către comentariu

ma gandeam ca poate am nevoie de anumite adaptoare, poate mufele nu sunt la fel ca si nr de pini. Eternele griji :rolleyes:

Da, am vazut ca trimite doar in DE :(

Oricum eu vreau sa merg pe faruri originale bi xenon, pe motiv ca am senzorii de lumina si ploaie si mi-e cam teama ca daca pun alt fel de faruri trebuie sa imi complic existenta cu tot felul de alte improvizatii. DIn ce am vazut scris pe aici la faruri originale nu se pune problema de asemenea evenimente nefericite :D

L.E. eu am spalator de faruri deja asa ca mi-ar lipsi doar autolevelingul :D

Modificat de Radu C.
Link către comentariu

@Radu C Farurile de care spui tu sunt complete. Iti mai trebuie doar mufele de far ca sa fie totul plug&play. Se gasesc tot pe ebay (sunt vreo 45 euro). Nu merge link-ul dar le gasesti cand cauti "xenon golf 5"

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

dan_george_2006

Anunt postat in arie necorespunzatoare.

Link către comentariu

@dan_george_2006: cred ca trebuie sa mai citesti regulamentul... ai 2 infractiuni: ai scris ca pt orbi si mai faci si publicitate

@moderatori: sorry de OT dar nu m-am putut abtine! :(

Link către comentariu

dan_george_2006
@dan_george_2006: cred ca trebuie sa mai citesti regulamentul... ai 2 infractiuni: ai scris ca pt orbi si mai faci si publicitate

@moderatori: sorry de OT dar nu m-am putut abtine! :(

\

nu vad de ce zici ca am scris ca pentru orbi...eu zic ca se intelege ce vreau eu sa zic acolo...si oricum era destul de dimineata

Link către comentariu

se intelege perfect si chiar ai venit cu informatii concrete si utile, dar ai profitat putin si sa iti faci ceva reklama, care ar fi trebuit sa fie la anunturi, dar oricum, f interesant si de luat in seama.

Link către comentariu

Prima greseala este ca ai scris cu bold si apoi ca ti-ai facut reclama pe topicul care nu trebuie. Ar trebui sa fii suspendat minim trei zile, insa iti dau doar una. Te rog sa citesti regulamentul si sa fii mai atent data viitoare.

Link către comentariu

dan_george_2006
Prima greseala este ca ai scris cu bold si apoi ca ti-ai facut reclama pe topicul care nu trebuie. Ar trebui sa fii suspendat minim trei zile, insa iti dau doar una. Te rog sa citesti regulamentul si sa fii mai atent data viitoare.

Nu mi-as fi facut aici daca as fi avut acces sa fac la Vanzari > Piese tuning . Cum pot face sa am acces sa postez acolo ?

Citeste Regulamentul.

Membrii '''Doar Inscrisi''' nu pot posta pe aria de vanzari!

Aici se incheie discutia despre acest subiect.

Va rog sa va limitati Ontopic.

Va multumesc de intelegere!

Link către comentariu

• 2 weeks later...
ma gandeam ca poate am nevoie de anumite adaptoare, poate mufele nu sunt la fel ca si nr de pini. Eternele griji :P

Da, am vazut ca trimite doar in DE :(

Oricum eu vreau sa merg pe faruri originale bi xenon, pe motiv ca am senzorii de lumina si ploaie si mi-e cam teama ca daca pun alt fel de faruri trebuie sa imi complic existenta cu tot felul de alte improvizatii. DIn ce am vazut scris pe aici la faruri originale nu se pune problema de asemenea evenimente nefericite :D

L.E. eu am spalator de faruri deja asa ca mi-ar lipsi doar autolevelingul :)

Salut,

Am tot vazut ca nu va descurcati cu HID kit-urile astea. Adaptorul de care aveti nevoie se numeste HID BASE si este produs de chinezi care va spun eu ca fabrica tot ce exista pe lumea asta chiar daca scrie pe el made in bla bla bla.... Am atasat o poza cu HID BASE si cu cel original....amandoua produse de acelasi producator chinez. Cele originale le fabrica pentru VW iar celelalte pentru producatorii de HID KIT-uri. Singurul lucru care trebuie sa il faci este sa schimbi papucii de la kit din papuc mosh in papuc baba....asa cum vedeti in poza cu HID BASE este un papuc mosh pe adaptor.

Tot ei fabrica si HID KIT pentru modelele de masini cu senzor de bec ars si care difera prin puterea consumata, adica 55 W(am atasat poza si cu acestea). Cand am sa dispun de timp am sa postez si cum se face instalarea pentru cei care au cumparat deja kit-uri de 35 W.

Nu merita sa cheltuiti banii pe fitze ca nu merita. Un kit de conversie costa in China intre 23-36 EURO in funcrie de configuratie( balast de 55 W sau balast slim) plus adaptoatele care costa 5-7 USD bucata (problema e ca romanii vor sa se imbogateasca peste noapte si le bishnitaresc cu adaosuri de 300% sau mai mult).Scopul conteaza si va nu o sa orbiti pe nimeni daca farurile sunt reglate si cand aveti masina incarcata folositi reglajul manual. Mai periculoase sunt LOGAN-urile si MATIZ-urile cu becuri halogen care au farurile proiectate gresit din fabrica(conraziceti-ma daca gresesc...). Mai rau e cu cei care folosesc proiectoarele de ceata tot timpul....o chestie ramasa de pe timpul lu nea nicu cand daca aveai proiectoare erai bengos. As vrea sa vad daca le folosesc si in tarile Europene ca la vama Borsh militienii unguri ii vaneaza ca pe mushte :P si ii arde de se satura de faruri de ceata pe timp frumos( a patit-o un coleg bolnav de acest sindrom al proiectoarelor de ceatza)

Pana data viitoare numa bine la toata lumea... :(

post-25293-1209488336_thumb.jpg

post-25293-1209488364_thumb.jpg

post-25293-1209488374_thumb.jpg

Link către comentariu

• 3 weeks later...

pentru cine e interesat de autoleveling pm me

Modificat de croco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!