Jump to content

Xenon Aftermarket Pe Golf 5


cosmin_lille
 Share

Postare recomandată

si la mine halogenele dubleaza bi-xenonul. acum ce kit ai pus pe lunga? nu vreau sa dau cateva flashuri si sa se arda:) oricum se vede super bine si acum cu bi-xenon si halogen dar parca vreau ceva mai mult:D
Scuze, acum am citit...ia legatura cu Baracuda, de la el le am. Nu stiu sa-ti spun pret, etc pt ca eu le am de mult si s-au schimbat intre timp.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am zis sa ai grija,

eu am cumparat nou de la reprezentanta si codul lui acum e 1Q1 955 119 A

Acelasi motoras l-am gasit si eu nou...la vreo 550 lei la reprezentanta.De cat timp l-ai pus?Ti-a mai facut probleme?

Pana la urma il schimb si eu si gata :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ieri si azi am facut cam in jur de 600 de km cu masina doar noaptea. Sa va spun impresiile mele referitoare la xenonul aftermarket pe faruri normale. Din punct de vedere al luminii sunt extraordinare, au o acoperire mult mai buna decat orice halogen asta in conditiile in care drumul este uscat. Pe ploaie nu mai este asa de bine. Ca dezavantaj ce pot sa spun e ca toata lumea mi-a dat flash-uri in continuu de pe contrasens, cei din fata aprindeau avariile, nu se linisteau pana nu bagam faza lunga, ca urmare, cand vedeam faruri in departare trebuia sa reglez farurile pe pozitia a 3-a, lucru incomod in mers. Deci o sa trec iar la halogene pana o sa imi iau alte faruri cu lupa, xenon-ul e bun dar doar la farurile cu lupa...sau daca esti singur pe strada.

Sal

Dupa ce le-ai montat mai trebuie un reglaj al farurilor cu imbus<sunt 2 suruburi reglaj sus-jos, sau stanga-dreapta>, NU doar din butonul de la bord si vei vedea k numarul celor kre te `flash-uieste` va fi cu 50% mai mic

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu cred ca ar trebui sa deschidem un "poll" pe aceasta problema, nu stiu daca m-am exprimat corect, dar xenonul meu care mi-a facut probleme la golf este tot Thunder si cred ca aceasta marca aduce problemele. Faza este ca, si cu adaptoare de erori si cu relee integratul s-a ars iar.

Concluzia mea este aceste ca aceste balasturi Thunder produc un bruiaj ce determina arederea integratului misterios.

Rog moderatorii sa editeze postul meu daca m-am exprimat gresit. Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Totusi exceptia de la regula... :lol:

Motorasul meu e cu D ''in coada''.Se pare ca problema apare aleator.E produs in luna 1 din 2005.Astept maine sa schimb integratul si sa il pun la loc.Eu o sa renunt la Hid-uri ca se pare ca nu sunt pentru masina! :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@adi.red ai reparat motorasul sau ai cumparat altul (ce cod are acesta?)?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt sigur ca nu are importanta codul motorasului.Poate doar cele mai noi sa nu faca probleme.Cu toate ca nu am avut nici un fel de belea in 120k si 3,5 ani mi-a scos ''peri albi'' in 2 zile cat in 3 ani :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

lucrurile after market nu intotdeauna sunt bune ... mai bine te arunci la un xenon OEM:P:P gata nu mai vreau nici eu xenon pe lunga:P raman la Xtreme=power ale mele:P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ Alin Claudiu Varianta sa il repari este mult mai ieftina.

@ 31RZV Corect, nu intodeauna sunt bune, dar macar sunt mult mai ieftine! Vorba romanului: cat dai atat faci! Chiar daca m-a inebunit de cap xenonul acum ceva timp, per total sunt multumit de raportul pret calitate.

@4abc Nu renunta asa usor. Fa cum am facut eu si poate " ruleta ruseasca" iti surade de data asta! ;)

Bafta!

Modificat de Cily
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fratilor, exista cineva cu masina 2006,2007 sau 2008 care a pus xenon si a patit problema asta cu stergatoarele ? daca e vreunu il rog sa posteze aici problema, multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce sa mai....sunt hotarat!Maine ma duc sa dau iarasi spoiler-ul fata jos si farurile si dau jos xenonul.Nu are rost sa imi mai provoc dureri de cap!Farurile mele Hella vedeau foarte bine si cu Philips Blue Vision,si nici nu aveam dureri de cap.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Motorasul de la stergatoare l-am reparat eu prin multe sapaturi, stres si nervi, si cu ajutorul unui bun prieten electronist cu care am descoperit buba xenonunului AFM la G5.

Codul motorasului meu este 1K1 955 119 B si m-i s-a ars de 2 dori, odata prin montarea directa si a doua oara cu relee montate. Parerea mea este ca balasturile astea THUNDER nu sunt foarte bine ecranate si cand sunt in functiune emit un bruiaj care determina nefunctionalitatea acestui integrat. Daca explici functionalitatea acestui integrat combinata cu xenonul AFM unui electronist iti va spune ca nu are nici o legatura cu acesta, si totusi are. Cine vrea sa incerce as sugera ecranarea modulului de la stergatoare si a balastelor cu staniol. N-am incercat dar merita incercat.

@4ABC: pentru moment poti pune direct becurile halogen inapoi, pentru moment, fara a mai demonta balasturile.

:vwrullz: Salutari lui Cily care acum e in tribuna si face galerie. A fost si el odata in ring...

Nu vreau sa fiu rautacios dar oricum, problema nu o vezi atat de bine cand te afli in miezul problemei. :icon_cool:

Sa auzim de bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie sa ii multumesc lui Adi pentru ajutor.L-am stresat si pe el si pe Cily cu telefoane astea 2 zile:(.

Ideea e ca ceva nu e in regula.Maine le dau jos si inlocuiesc integratul.Nu am chef sa fac experimente pe masina mea.Prefer sa am chestii sigure si bine gandite care sa nu imi dea dureri de cap.Masina asta nu m-a deranjat niciodata in 3 ani si 120k asa ca daca am stresat-o mi-a raspuns!

Daca mai aflu detalii mai postez insa maine sper sa inchei acest episod nasol :vwrullz:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din experienta va spun ca Thunder nu sunt prea bune.

Un balast a cedat dupa vreo 4 zile si celalalt dupa alte 2 zile.

Initial le luasem pt. mine dar le-am dat unui prieten.

Pe masina mea nu au functionat cum trebuie : palpaiau la aprindere sau porneau bine si din senin incepeau sa palpaie. Nu le-am lasat deloc pe masina.

Pritenul meu are o alfa si lui i-au mers fara probleme pana la eveniment.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

D-l Ady.red acum aflu ca si tu ai fost de doua ori in ring. "odata prin montarea directa si a doua oara cu relee montate." Cu adaptoare de erori puse s-a stricat motorasul la un prieten de-al tau, corect, nu?

Si eu am fost de doua ori in ring. Dar de fiecare data a fost "prin montarea directa ". A doua oara nu am mai reparat motorasul pana nu am pus relee. ( la sfatul lui ady.red). Apoi am stat cu relee vreo cateva luni, pana cand m-a exasperat eroarea de bec ars, de care nu puteam sa scap, timp in care nu a patit nimic motorasul. Am inlocuit releele cu adaptoarele de erori. Ca idee eu nu am mai patit nimic din momentul in care am intervenit asupra kitt-ului de xenon. Este posibil sa fie o simpla coincidenta!!! Sunt sanse mari ca magnificul electronist care mi-a inlocuit prima data integratul sa nu fii facut treaba buna!

Este destul de complex! Cum ziceai 4abc este ca la "ruleta ruseasca"!

Daca tot sunt la capitolul din viata mea " Amintiri din copilarie cu xenon" vreau sa multumesc in ordinea numerelor de pe tricou membrilor vwforum care m-au ajutat sa nu o iau razna atunci cand eram in ring. Acestia sunt Ady.red, EsteTicu, electricu", Camsonat

P.S 4abc nu m-ai stresat deloc , take it easy. Sincer, eu in locul tau nu renuntam la xenon asa de usor, mai ales ca ai si faruri Hella cu lupa.

Modificat de Cily
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cily nu vreau sa mai am dureri de cap ca am avut destule in astea 2 zile.Tare mai e neplacut sa vii 500km pe ninsoare fara stergatoare.Nu mai risc nimic.Ca idee nici nu imi plac adaptarile si chestiile after-market.Am pus xenon la insistenta unor prieteni insa nu ii invinuiesc deloc...ei au vrut sa imi faca un bine nestiind ce se poate inampla.

Era bine cu farurile Hella si Philips Blue vision...si va fi si de acum incolo...fara improvizatii! :offtopic:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intrebare, cei carora li s-a ars motorasul de la stergatoare aveti senzori de ploaie la masina?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu am senzori de ploaie. Nu au nici o legatura cu problema respectiva.

Offtopic @4abc din cate se pare tu esti foarte multumit de philip blue vision. Eu am pus pe lunga si sunt foarte dezamagit. Banii aia dati pe bluevision mai bine ii pierdeam la jocuri de noroc! ( desi sunt impotriva acestui viciu) :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Confirm si eu, i-am luat unui prieten cadou un kit thunder pt o octavia 2, si s-au ars balasturile la 2-3 luni pe rand, le-a schimbat cu altele si tot intr-o seara i s-au ars amandoua pe drum de ma-njurat de am zis ca nu e adevarat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bine ar fi fost sa se arda balasturile si sa nu faca stricaciuni la masina....dar deh, e cam invers in cazul nostru. Eu inca astep sa vad daca a patit cineva cu masina din 2006 sau mai incoace, pt ca si eu mi-am pus xenon chinezesc dar nu thunder, a mea e 2008.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oricume neplacut si ca la drum lung sa ramai fara nici un bec pe faza scurta, tot asa la-nceput incepusera sa clipeasca si daca dadeai un pumn la far isi reveneau, pana au picat de tot. Concluzia, nu recomand Thunder. Si eu am montat un kit xenon dar nu pe golf ca mi-e frica de ce scrie pe aici, acum chiar vreau sa vad cat tine, e luat de la colegul de forum baracuda. Chiar imi pare rau ca e riscant, mi-as fi pus si pe golf, dar la ce scrie pe aici, nici nu ma gandesc sa ma risc, nu are rost.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am chinezarii de 6 luni si merg ireprosabil, nu mi-au dat nici o eroare si nu s-a intamplat nimic dubios. golf gt sport din 2008

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!