Jump to content

Faruri cu angel eyes pentru Golf IV

Al3X_G4
 Share

Postare recomandată

am amanat putin cumpararea angelului in favoarea prelungiri de capota....oricum multumesc pt sfaturi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...
  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hremus

15

• ninu

14

• bufu

9

• brutuss

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare

Am posibilitatea de a cumpara angel eyes pt golf-ul meu insa inainte vreau sa ma interesez daca merita si cum se instaleaza.

A-s dori sa ma ajute si pe mine cineva cu sfaturi, cei care si-au pus deja.

In attach ve-ti vedea ce vreau sa cumpar.

Problema este ca acel neon are la capete acele plasticuri cu fire, acum eu ma intreb cum se va monta nu se va vedea ciudat?

Sau se va monta cu acea parte in sus si apoi trebuie sa-mi iau pleoape ca sa nu se vada acea poartiune unde ma gandesc eu ca va lipsii lumina.

post-25452-1214747870_thumb.jpg

post-25452-1214747885_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu cred ca s-ar vedea urat. Problema e daca reusesti sa dai jos sticla la far. Din cate stiam trebuie incalzita si trebuie lucrat cu atentie. Daca tot ai deschis topicul spune-ne si noua de unde poti sa iei asa ceva si la ce pret ?

Link către comentariu

1. Asigura-te ca farurile nu sunt Valeo. Daca sunt, nu se pot desface din ce stiu.

2. Firele albe de sus le acoperi f usor cu niste pleoape (Kamei eventual).

3. Ar fi FOARTE bine daca ai gasi inele cu striatii, nu simple. Diferenta de look este foarte mare.

post-1533-1214768808_thumb.jpg

post-1533-1214768813_thumb.jpg

Link către comentariu

M-am indragostit :) :wub: Unde gasesc si eu asa ceva si la ce pret ?

Link către comentariu

Vorbeste cu HID, el mi le-a montat.

Link către comentariu

• 1 month later...

am si eu o intrebare , cum se monteaza angel-eyes pe g4 ? se lipesc sau se prind cu ceva ?

Link către comentariu

nutzuXXL, se da jos sticla de la far dupa care se prind destul de usor. Daca ai faruri Hella sticla se dezlipeste relativ usor, dar daca ai Valeo nu prea recomand sa te chiunui pentru ca se dezlipeste fff greu. :P

Modificat de didus
Link către comentariu

• 2 months later...

salutare baieti! am o mare problema: am cumparat angeleyes-uri,le-am montat pe farurile mele fk si dupa oluna cele de pe dreapta numai merg,insa cele de pe stanga da.kitul a fost ccfl,asa ca imi e imposibil sa cred k s-au ars...e cineva in bucuresti care sa ma ajute?multumesc mult

Modificat de bubulanu
Link către comentariu

multumesc dar am rezolvat totul.m-am intors la firma de l care am cumparat totul si mi-a inlocuit balastul acela,sau cum s-o numi el.bft si numai bine

Link către comentariu

ce spuneti de noile faruri devil eye pentru golf IV...swv02gx.jpg

Link către comentariu

arata interesant, dar lupa nu as fi pus-o pe mijloc, ci in dreapta unde ii este normal locul. Iar alea de jos sunt leduri gen Audi? Sunt la moda se pare astea... dar parca tot numai pe audi merg. As vrea sa vad insa aceste faruri montate pe masina si aprinse, ziua si noaptea :D Mai ai alte poze?

Link către comentariu

Inca nu dar sunt interesat sa fac o achizitie :D m-ar costa in jur de 250 euro...cele angel eye au scazut la 150 ... dar de ele e plin deja ... revin cand gasesc poze / filme cu ele montate pana acuma numai asa am vazut golf4_tfl.jpg nu arata rau zic eu ;)

Modificat de PaulAdrian
Link către comentariu

GOLF IV variant

sa ne spui si noua,cand vei afla,de unde si la ce pret le-am putea achizitiona.Al meu variant este negru si cred ca i-ar sade binisor cu asa faruri... :)

Link către comentariu

dox99 are mai multe detalii despre preturi

Link către comentariu

adevarul e ca arata bine montate pe masina :hainoroc: :icon_thumright:

Link către comentariu

Exista si pentru Bora modelul asta cu leduri? daca da de unde se pot lua?

Link către comentariu

• 2 months later...

Oameni buni, ma gandesc si eu sa pun angel pe golfuletul meu (chiar daca are toata lumea ) si am gasit la fk ceva ce imi place si am inteles ca si lumina este buna, insa am citit si auzit multi care au avut probleme cu arsul becurilor de la inele si acestia le-au schimbat cu neoane cum sunt postate mai sus. Intrebarea este cat costa neoanele si daca le-as putea monta in locul celor din far, binenteles si unde as putea gasi asa ceva ( pe forum am citi toate subiectele ( cred) legate de faruri si nu prea am gasit nimic concret ( poate colegul de mai sus ne-ar putea ajuta cu info despre cat costa si de unde ). Merci mult de ajutor .

Link către comentariu

Dar ce ziceti de asta ?

post-30288-1232558533_thumb.jpg

Price : Euro 345.00

Perechea ? :Driver:

sau

post-30288-1232558753_thumb.jpg

250 Euro pe Okazii :Driver:

Imi place mai mult asta de jos. Am masinuta neagra :) Sper ca anul asta sa-mi pun si eu astfel de faruri :)

Modificat de GeoB
Link către comentariu

al doilea model cu interior negru mat e chiar misto, cred ca arata misto aprinse noaptea.

Link către comentariu

sincer va spun am vazut in realitate si ANGEL EYES si DEVIL EYES si va spun sincer ca angel eyes sau cele cu look de r32, cele cu DRL au o semnalizare imensa. e chiar mai mare decat lupa si faza lunga. sincer nu sunt cele mai reusite. oricum fiecare alege cei place

Link către comentariu

• 1 month later...

O noua interbare :

Vreau sa iau si faruri si xenon ... dar am inteles ca foarte multe dintre farurile after market au in loc de h7 ,faza scurta , bec de h1 . Poate cineva care vinde sau care are faruri de la fk sau dektane cu lupa ( posibil sa fie gresit cum am scris ) sa imi spuna ce fel de becuri sunt deoarece nu stiu ce kit de xenon sa comand pt faza scurta h1 sau h7 . Merci

Link către comentariu

buna..eu am faruri de la fk cu lupa pe faza scurta si pe proiectoarele de ceata...becurile sunt astfel la mine...h7 faza scurta, h7 faza lunga, si h3 proiector. din cate stiu asa sunt cele de la fk....dar ca sa fii mai sigur cred ca trebuie sa iti iei farurile mai intai si apoi sa iti comanzi xenonul

Link către comentariu

Da asa ma gandeam si eu sa iau farurile prima data si dupa acea xenonul. Adigood farurile tale sunt doar cu lupa sau si angel eyes ?

Da hella sunt tari dar si pretul lor este la fel :blink: .

Multumesc pentru raspunsuri .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!