Jump to content

Topic cu radiouri

Fikat
 Share

Postare recomandată

nu in ciuda,isi face stoc :somnmare: sau magazin? :frigbaitata:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

colectionez radio-uri inca din 2006. nu imi fac nici stoc, nici magazin. imi plac radio-urile din anii '60 si le colectionez. imi dati voie?

Link către comentariu

doar am glumit !!! :frigbaitata: nu v-a atacati asa de repede. se vad doar emocotionele??

Link către comentariu

ce radiouri se gaseau in t2b? ca locasul din bord e mai mic decat normal... sa mi se pare mie?

Link către comentariu

Uite aici despre radiouri pe T2b http://www.ratwell.com/technical/Radios.html

S-au pus multe modele, Wolfsburg, Emden, Ingolstatd, conteaza foarte mult formatul. In link-ul de mai sus ai dimensiunile. In esenta merge orice radio care merge si pe broasca (radiouri pre '80 in vechiul DIN format)

Link către comentariu

gata... m-am lamurit... merci. o sa il montez sub bord ca nu vreau sa largesc slotu'!

Link către comentariu

plin de timp liber fiind, azi am montat radio-ul audiovox in broasca si i-am reparat mustata dreapta. ce parerea aveti?

post-4023-1261926430_thumb.jpg

post-4023-1261926455_thumb.jpg

post-4023-1261926471_thumb.jpg

Link către comentariu

mos craciun fericit si la broscan, nu?... :Driver:

scoate'l si incalzeste'l o tura...

Link către comentariu

De ce? se uda? :rolleyes:

Acum ca sa fiu on-topic: la ce foloseste radioul audiovox? ca din cate imi dau seama merge pe o frecventa d'aia ciudata ca la americani.

Link către comentariu

momentan ocupa acel loc. dupa ce il voi conecta la boxe si curent, va face exact ce face oricare alt radio.

frecventa nu e diferita la americani, doar ca ei au statiile pe zecimale impare.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Aaaa adica? Aceias frecventa cu cine? :) Lungi, medii, scurte, ultrascurte ? Am sa caut pe net ca am immpresia ca-i mai simplu de primit un raspuns inteligibil cu goangalu' ( vorba lu' Marean care este ).

Link către comentariu

ieri intrat "pe tzeava" ( adica in raftul colectiei). Din pacate e fara "amplificator" ( o cutie separata cu tranzistorii finali si restul....) Are cineva asa ceva ?( etajul final) disponibil. Aparatul e ce scrie pe front: Becker AutoradioTyp Mexico Cassete Vollstereo anii 60-70

post-4234-1264960174_thumb.jpg

post-4234-1264960634_thumb.jpg

SI NU E DE VANZARE ! E DE COLECTIE :unsure:

Modificat de soryn
Link către comentariu

incearca pe ebay. acolo am vazut cutia cu finali. in Romania, mai ales pentru becker... mai greu.

succes ! frumos exemplar !

Link către comentariu

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

nou-venit in colectie

post-4023-1276070337_thumb.jpg

post-4023-1276070354_thumb.jpg

post-4023-1276070416_thumb.jpg

Modificat de citroends21
Link către comentariu

• 3 weeks later...
momentan ocupa acel loc. dupa ce il voi conecta la boxe si curent, va face exact ce face oricare alt radio.

frecventa nu e diferita la americani, doar ca ei au statiile pe zecimale impare.

Zecimale impare?!?

Oai, cum vine asta?

Ce legătură au zecimalele pare sau impare ale frecvenţei cu un radio analogic?!?

:screwy:

plin de timp liber fiind, azi am montat radio-ul audiovox in broasca si i-am reparat mustata dreapta. ce parerea aveti?

Butonul ăla de Dacie comunistă din anii '80 cu led-uri face toţi banii!

Şi c

Modificat de bogdanawo
Link către comentariu

• oldtimercraiova pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!