Jump to content

Golf3


gillio_24
 Share

Postare recomandată

stie careva cuplul de strangere la chiulasa si biele?cu cheia dinamometrica? la motor de 1.6 abu. maine vreau sa ma apuc sa-i schimb garnitura de chiulasa si segmentii,am fost la mai multi mecanici si cel mai putin mi-a cerut 5 mil pt treaba asta,m-am hotarat sa-mi fac singur treaba. si inca ceva? ce cheie imi trebuie la suruburile de la chiulasa? ca sa-mi cumpar pana sa ma apuc de demontat. ce am vazut eu prin poze seamana ca un fel de imbus dar cu mult mai multe colturi,ceva gen:"dinti de soricei",m-ar ajuta daca stie careva cum se numeste si ce marime este pt 1.6 abu. multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate vad nu prea ai cunostintele de baza necesare desfacerii unui surub! Lasa chiulasa si segmentii in pace daca vrei sa mai functioneze vreodata! Da banii inainte sa faci masina bucati, sa nu stii sa o pui la loc si dupa aia sa iti ceara mai mult! Am mai vazut eu eroi care au venit cu diverse piese si subansambluri in punga si au platit bani buni ca sa le pun la loc.

S-ar putea sa fie "mai scumpa daraua decat ocaua" ! Daca ma intalegi ce vreau sa spun! E pentru binele tau! Daca chiar vrei sa lucrezi vorbeste cu mecanicul sa te ia ucenic pe langa el cat timp iti repara masina!!! E mult mai sanatos!

:) No ofence intended!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

azi am terminat de facut motorul,i-am schimbat semeringuri la supape,i-am facut supapele,i-am bagat segmenti noi goetze....garnitura de chiulasa,etc...merge f bine motorul,numai ca se aude un zdranganit slab,ca si cum ar fi o tabla slaba sau ceva de genu.....dar nu-mi dau seama de la ce? am verificat cam tot si par stranse toate,sa fie oare un tachet??sa nu se fii amorsat bine?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

operatiunea ai facut-o tu sau in service !?

acum depinde cum suna acea bataie , poate fi si tachet insa sunetul produs de un tachet este ca sa zic asa specific si ar trebui sa iti dai seama imediat .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da,eu mi-am facut tot motoru. cred ca nu este pus bine plasticu ala de sub capacu de la culbutori,pe unde se toarna ulei si atinge putin axa cu came in el. o sa desfac azi sa vad

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de la injector se auzea tacanitul ala.cred ca daca am scos furtunele de benzina s-a dezamorsat,si de-aia se auzea tacanit cand lam pornit motoru,acuma se mai aude f putin.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!