Jump to content

Distributie , Scut

cezarsv
 Share

Postare recomandată

Am achizitionat de curand un polo 2003 full din germania , 1 la mana de ce nu are scut ? si 2 la mana daca distributia la 1.2 benzina e pe lant si ce ulei sa-i pun ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Unu la mana nu stiu :angry: (da nici eu n-am), doi la mana umbla zvonul pe aici cum ca distributia la 1.2 ar fi cu lant. Ulei, la fel pot sa iti zic ce am eu, Mobil1 5W40.

Bafta cu masina

Link către comentariu

mc , eu oricum l-am adus sa-l vand cati l de ulei intra , cat e litru ? :angry:

Link către comentariu

din cate stiu eu distributia e pe curea, cel putin la 1,4 16V, despre ulei ia manualul si citeste (exista pe forum manualul in romaneste) eu de exemplu nu stiu mecanicul stie cand imi indica la bord merg sa schimb uleiul.

despre scut, nu are scut ca la dacie sau ...., e un plastic, nici al meu nu are, sfatul meu ai grija la baia de ulei ca e din aluminiu

Link către comentariu

La polo 1.2 distributia e pe lant.. ulei intra aproape 3 l :)

Link către comentariu

scut nu are! toti am vrea, toti ne miram ca nu are, baietii nu i au pus. asta e.

distributia e pe lant. asa scrie in haynes. la ulei nu ma bag ca nu stiu. eu am ceva aral.

Link către comentariu

• 5 months later...

ulei depinde de km , producatoru recomanda 5W40 , asta a inghitit si al meu , ulei cu tratament metabond daca cumva ati auzit, baia de ulei e de 3 litri , si lantul de la distributie se unde cu uleiul din baie asa k nuti fa probleme.. normal se zice ca daca pui un ulei prost si masina ta are kilometri mai multi decat o gramada, si vezi ca consuma mult ulei , ori i bagi un tratament in motor, ori bagi un ulei 10W40 care e mai gros.. recomandarea mea !! tratativa masiniile cu metabond www.metabond.ro si nu o sa va para rau

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!