Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Masina mea este bluemotion, asa scrie pe grila din fata, pe cartea de identitate nu cred ca scrie bluemotion (nu stiu sigur).

Eu intrebam daca merge facut ceva, update sau eu stiu ce ca sa-i mearga si lui.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina mea este bluemotion, asa scrie pe grila din fata, pe cartea de identitate nu cred ca scrie bluemotion (nu stiu sigur).

Din cate stiam chestia cu schimbatul treptelor de viteza in IC apare doar la Passat-urile care au BlueMotion.

Link către comentariu

si astea ce au bluemotion nu trebuie sa aibe si acel rezervor micut de aditiv in portbagaj linga roata de rezerva? ce cod ai la motor STOE?

Link către comentariu

Sunt unele masini care merg pe aditiv Adblue. Eu nu am rezervor de adblue.

Acelasi cod ca si al tau.

Link către comentariu

pai daca ai acelasi cod ca si mine logic ar fi sa imi apara si mie, nu? doar daca ai alt tip de ic. se poate modifica optiunea din soft? cind ai timp fa o poza cu bordul si pune aici.

Link către comentariu

Nu stiu de ce mie imi apare si la altele nu.

Eu am maxidot pe masina. Nu stiu daca din soft se poate modifica sau nu. Colegul Valentin, zicea ca trebuie facut update la softul IC-ului sau schimbat cu un IC mai nou.

Cine stie despre procedura asta, poate posteaza aici si afli si tu si alti colegi despre procedura asta.

Link către comentariu

da ai maxi dotul in culoare rosie sau combinat cu alb? acele de la temperatura apa si carburant in afara ceasurilor sub maxi dot sau in interiorul cadranelor de la turometru si vitezometru?

Link către comentariu

rosu-albastru cu indicatoarele de temp.apa si carburant la turometru si vitezometru.

Link către comentariu

update - dar nu cu VAS-ul, ca nu te va lasa sa faci astfel de modificari - poate doar cu ceva modificari ale eepromului - nu am avut timp sa studiez acest aspect, dar cand aflu, va anunt

si astea ce au bluemotion nu trebuie sa aibe si acel rezervor micut de aditiv in portbagaj linga roata de rezerva? ce cod ai la motor STOE?

numai cele Euro6 au rezervor pt aditiv

Sunt unele masini care merg pe aditiv Adblue. Eu nu am rezervor de adblue.

Acelasi cod ca si al tau.

Normal

Nu stiu de ce mie imi apare si la altele nu.

Eu am maxidot pe masina. Nu stiu daca din soft se poate modifica sau nu. Colegul Valentin, zicea ca trebuie facut update la softul IC-ului sau schimbat cu un IC mai nou.

Cine stie despre procedura asta, poate posteaza aici si afli si tu si alti colegi despre procedura asta.

update - nu merge - singura sansa - modificare eeprom sau schimbare cluster. Trebuie sa ne uitam si in Adaptation, ca sunt o gramada de optiuni, la clusterele alb-negru

rosu-albastru cu indicatoarele de temp.apa si carburant la turometru si vitezometru.

cum ? ... nu am vazut asa ceva, pana acum......

Link către comentariu

Cred ca incurcati putin borcanele:

1. AdBlue se foloseste de mult timp, nu doar de la EURO 6 si foloseste la reducerea noxelor. Se intalneste doar pe motoarele de cc mare deoarece doar acestea au un nivel mare de noxe emise. 3.0 TDI il foloseste mult si bine. Capacul rezervorului de AdBlue nu este la roata de rezerv, ci fix langa cel de motorina:

2010_audi_q7_30_tdi_adblue_and_fuel_fillers_phot.jpg

2. Ceea ce ati vazut voi in compartimentul rotii de rezerva este gura de umplere a rezervorului cu aditiv pentru filtrul de particule. Acest sistem se foloseste doar la primele generatii de filtre de particule, cand acestea erau montate mai departe de motor/catalzator. Aditivul foloseste la reducerea temperaturii de oxidare a particulelor.

3. Ce am spus mai devreme referitor la indicatiile de schimbare a treptei de viteza este perfect adevarat. Pentru a fi vizibile pe IC, trrebuie facut un update. In cazul IC-ului meu, update-ul aduce cu sine si afisarea temperaturii uleiului pe bord. Update-ul se fac cu VAS-ul online sau offline. Eu am incercat la VW dar au avut o problema si nu au reusit. Acum depinde ce update-uri sunt disponibile pentru IC-ul vostru si ce aduc ele nou. Daca nu se poate cu update, trebuie schimbat

Modificat de Valentin
Link către comentariu

Vali, vb de Passat......

recipientul din roata de rezerva, il are doar B5,5-ul, cu motorul de 2.0Tdi de 136 cp, nu ?

B6 cu Adblue - sunt numai cele Euro6.

Legat de update - poate ne face cineva rost de fisier - fisierele, de la reprezentanta, dupa care putem incerca update-ul

Legat de schimbarea treptelor de viteza - e durere daca schimbi cand zice clusterul.... mergi numai subturat.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Da, doar 5.5 de de 2 il are. Poate o fi si la B6, dar eu nu stiu. O sa incerc eu sa fac rost de fisier, dar nu imediat, cam in 1-2 luni. Problema este ca acele fisiere nu se potrivesc la orice IC.

Eu nu-mi fac probleme de "subturare". Merg si cu 1500, important este sa nu-l fortez la turatia aia, nu are ce sa se intample.

Nu ma intereseaza indicatiile, eu pentru temperatura uleiului voiam update. Al tau arata temperatura?

Link către comentariu

Nici eu nu am vazut acel recipient, decat la motorul de 2.0Tdi de 136cp cu filtru de particule, montat pe B5.5

Daca faci rost de DVD-ul cu fisiere de la ei, e ca si rezolvata - ne zice singur daca se potriveste sau nu.

da, al meu arata temperatura la ulei.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

31122012618.jpg

31122012630.jpg

31122012621.jpg

Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul si eram la volan, singur in masina si plus aglomeratia din oras.

Va urez un An Nou fericit la toti! :sbine:

Link către comentariu

Ma bate un gand sa vopsesc grila centrala in culoarea caroseriei.Ce spuneti? Ar da bine?

Link către comentariu

Eu zic ca ar fi una dintre cele mai mari tzigănii ce s-ar putea face pe un B6. :RO flag:

Link către comentariu

Am vazut de Craciun, la un amic, un B6 cu grilele aeratoare vopsite in gri, ceva gen ca la B7, numai ca astea erau toate elementele vopsite in gri si vopsite direct peste vopseaua cauciucata din fabrica care se mai si cojise pe unele parti.

Mie unu nu mi-au placut cum aratau.

Link către comentariu

31122012618.jpg

31122012630.jpg

31122012621.jpg

Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul si eram la volan, singur in masina si plus aglomeratia din oras.

Va urez un An Nou fericit la toti! :sbine:

...adicatele, ceasurile vechi de B6 - indicatoarele sunt langa vitezometru si turometru, nu in ele.... cum sunt la ceasurile albe. Chiar ma mira sa fie altfel.... ca nu am vazut rosii-albastre, de alta forma.

spor !

Link către comentariu

Cearta-ma Florin. Am gresit cand am scris...m-am prostit eu. :tuktuk:

:))

Link către comentariu

S-au mai pus pe MY 2009 ceasuri vechi ros-albastre?

Link către comentariu

da pe 1.9 Tdi PD dar numa pe motorizarea asta

Link către comentariu

Cu toate ca am schimbat nuca de schimbat viteze cu una de S-Line cu piele perforata, acum vreau sa schimb pielea de pe nuca schimbatorului cu care a venit Passat-ul din dotare, poate i-o fac "cadou" lui fratimio.

A facut vreun coleg modificarea asta?

Link către comentariu

cit ai dat pe nuca si o poza daca se poate.. a fost usor de montat la loc? are un colier parca de stringere...

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!