Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Salut la toata lumea,am un passat b6 2008 trendline si pe langa jantele pe 17,xenon AFM adaugat si multe alte chestii acum a venit randul sa mi schimb sistemul audio,curand am sa achizitionez un rcd 510 original,unitatea curenta este un rcd 300 si acum intervine problema!ca boxe am doar pe fata,2boxe+2twitere,pe spate nu am nimic,spatiul pentru a pune exista atat pentru boxa cat si pentru twiter,as dorii si eu cateva informatii despre ce tipuri de difuzoare merge sa pun respectiv twiter si apoi daca firele pe spate sunt trase sau trebuie sa le trag eu!multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Alxrro - Incearca la colegul nostru de pe forum Dan

Am incercat, am cumparat, am montat, o sa revin cu poze :-)

Multumesc!

Modificat de alxrro
Link către comentariu

(...)

Thanx Riddler :) buna ideea cu cel de-al 2-lea carlig.:beer:

(...)

No problem ;)

Stiu, sunt foarte utile si astept sa-mi mai imi plantez si eu unu :icon_thumright:

Cat despre noul Passat, da misto sistemu' de rabatare a banchetei din portbagaj.

Trebuie sa-mi arunc ochi la sistem, poate fii adaptat la noi :rolleyes:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salve la toti colegi de aici,nu stiu poate revin cu o chestie care sa mai discutat,am gasit pe ebay un volan cu comenzi +piele exact ca al meu numai ca eu am simplu standard dar identic,deci airbag-ul trebuie sa se nimereasca 100%,si pentru comenzi ar mai trebuii sa cumpar ceva sau eu stiu ce altceva ar trebuii sa mai iau sa fac acest volan sa mearga? :huh: pretul este de 104 euro+18 euro transportul,banuiesc ca merita,voi ce credeti?

p.s. :defapt cel mai jult as vrea sa cumpar unul de cc dar am inteles ca nu se nimereste sau ar trebuii sa fac ceva modificari,dar m-as multumii si cu acesta !am atasat o poza cu respectivul volan.Multumesc mult

post-83335-0-21256500-1300234167_thumb.j

Link către comentariu

Pai daca masina ta n-a avut volan cu comenzi, clar mai trebuie sa schimbi si calculatorul e coloana cu unu adecvat codului de la spirala ta dar care sa stie sa suporte si volanul MFL ;)

Pretul e ok, dar la bani aia gasesti daca cauti atent si volan de CC :icon_thumright:

17-18 EUR este pretul unui transport standard cu track & trace din Germania in Romania :Driver:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Si daca cumpar de cc sau de golf 6 cu tot cu airbag dar fara comenzi ce trebuie sa adaug,banuiesc ca mai trebuie sa schimb ceva :huh:?Am gasit la 299euro cu airbag!

p.s. :la volanul ca al meu neamtul imi cere ca dupa ce l primesc sa il trimit pe al meu in decurs de 7 zile,si nu convine treaba asta! :blink:

Modificat de Pararazi
Link către comentariu

Pai, pe langa volanu' si airbag-ul de Passat CC/Golf 6, iti mai trebuie asa:

- Spirala "Type 2" (generatie min. 2008 - cand a aparut Passat CC)

- Modul coloana de directie tot de min. generatie 2008 (ti-am explicat mai sus)

Adica cam inca 100-120 EUR cu transport tot pe eBay :)

Acum fane sa intelegem, neamtu' respectiv iti cere volanu' tau la schimb in aceiasi bani, numai ca tu mai dai inca 18 EUR in plus pt a pune pe drum volanu' tau din Ro in DE ?

Never heard of such a thing before... :vaidecapulmeu:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

http://cgi.ebay.it/Lederlenkrad-Lenkrad-VW-Passat-3C-R32-B6-R36-T5-MFK-/140379473100?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item20af44c4cc

Citeste jos de tot dupa toate pozele,e scris in engleza,nici eu nu am inteles si nici acum nu inteleg de ce,acolo zice ca asa sunt termenii intelegerii,nici eu nu am mai auzit :blink:

Link către comentariu

Stai ca n-ai inteles, aia e valabila doar pt local, adica in Germania

If we should send the steering wheel outside of germany, the exchange-service is not possible. You can keep the parts without shipping your old parts back if you pay for the parts extra. Please ask us about that before you bid!

Ma si gandeam :huh:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

uuuuuups,m-am murdarit de engleza la bot :D,ma greabeam sa ajung la servici si am citit in fuga ,una citesc si alta traduc!!!!faza e ca vineri plec prin Germania sa fac o tura pe acolo si o sa vad cu ce volan ma intorc si de ce nu poate si un rcd 510!Oricum iti multumesc pentru raspunsuri,am sa postez poze cu noul volan dupa achizitionare sapt viitoare :Driver:

Link către comentariu

De poza asta ce zici? e volanul de pe masina mea montat ulterior.Eu zic ca merita sa-ti iei doar volanul pentru ca ai airbagul si sunt mai rare astea in 4 spite cu comenzi. Citeste topicul asta http://vwforum.ro/topic/38337-montare-comenzi-pe-volan-si-carkit-bluetooth/page__st__20

post-28968-0-24080100-1300302490_thumb.j

Modificat de TVS
Link către comentariu

Super misto cum cade,asa vreau si eu cum ai realizat tu si specific si de ce ,pentru ca volanul de cc costa prea mult cu tot cu airbag + spirala ma duce in 500,apoi volanul in trei spite cel vechi nu-mi place deloc e prea plat,deci vreau exact cum ai facut tu!Foarte misto :icon_thumright:

Link către comentariu

muresansergiu

salutare tuturor. Am un passat variant trendline din 2007 si vreau sa-mi pun bandouri laterale si in jurul geamurilor cromate. la reprezentanta mi s-a spus ca trebuie schimbate si chederele iar pretul cu tot cu manopera a fost undeva in jur de 5000 ron. ENORM :mad: Stie cineva unde le pot gasi la un pret mai omenesc, ca la dezmembrari nu prea am gasit masini asa noi?

Modificat de muresansergiu
Link către comentariu

daca nu vrei sa cheltui mult vezi ca sunt aftermarket cu banda aveziva 3M care le lipesti,dar in jurul geamurilor cred ca merge doar linia de jos cea dreapta pt ca sus nu poti sa le aduci sa se indoaie la 180grade.iti pun si o poza sa vezi despre ce este vorba,de cumparat vezi la magazine de piese auto sau ebay.

post-83335-0-95942500-1300751637_thumb.j

Modificat de Pararazi
Link către comentariu

muresansergiu

mersi mult de sfaturi. Intrebarea mea e daca aceasta banda adeziva rezista la intemperii si la modificarile de temperatura? Sincer nu prea cred ca poate rezista prea mult si in conditiile astea nu cred ca voi alege varianta asta. Mai astept si poate mai primesc vreo sugestie.

Link către comentariu

rezista la orice,cea originala cum crezi ca este doar ca are in plus niste cleme dar adezivul face totul,este la fel crede ma,cea mai buna dupa piata.acum tu alegi :Driver:

Link către comentariu

Acea banda rezista bine, insa nu asta este problema! Cum se muleaza acea banda pe cheder? Cea originala este putin curbata, acesta este o banda dreapta (ma reder la profil)!

Link către comentariu

La chedere unde trebuie mulata sus nu o poti aplica din pacate,doar drept merge sa o pui la geamuri jos ,apoi in rest merge aplicata fara probleme si rezista la fel ca cea originala,acum eu nu fac reclama la asa ceva,dar costa putin,rezultatul e acelasi(doar sus nu merge ondulata),si ca durata e egal cu cea din fabrica. :icon_thumright:

p.s. :banuiesc ca poate poti face comanda speciala sa-ti onduleze si pentru sus,asta acum depinde daca gasesti sa ti faca asa ceva,dar in ziua de azi orice e posibil!

Modificat de Pararazi
Link către comentariu

• 3 weeks later...

pe langa senzorii de presiune in pneuri ,codare vag ,buton (pe care il am deja) ce mai trebuie ca sa functioneze aceasta obtiune??am vazut pe ebay dar sunt doua feluri, de 315 mhz si 433 mhz .. este cineva care a montat sau stie mai multe decat mine?? ms anticipat

Link către comentariu

Stie cineva ce oglinda e aceasta?

post-22051-0-70610300-1302722052_thumb.j post-22051-0-43544900-1302722056_thumb.j post-22051-0-35138900-1302722061_thumb.j

M-am uitat in etka dupa codul 3C8 857 511 28U si apare ca "interior rear-view mirror, automatic anti-dazzle". M-am uitat si la alt model, 3c0 857 511 si scrie explicit ca e pentru vehicles with rain sensor.

Mi se par ciudate oglinzile de mai sus pentru ca eu din cate stiam trebuie sa arate asa:

post-22051-0-04210200-1302722153_thumb.j

Sa fie oare variantele fara senzor de ploaie? Din cate stiu la VW nu se poate comanda oglinda fara senzor de ploaie, doar la audi stiu ca se poate.

In etka vad ca apar 3 tipuri de oglinzi: cea normala fara nimic, cea cu senzor de ploaie si inca una.

post-22051-0-12010200-1302722438_thumb.j

Link către comentariu

tu vrei varianta cu senzor de lumina si ploaie? sau vrei doar heliomata?

Link către comentariu

Eu as vrea doar heliomata. De ce?

Link către comentariu

am o varianta mai simpla si mai ieftina...oglinda de bmw electroheliomata...si se potriveste pe bratul oglinzii originale

uite si niste poze cu eapost-10346-0-58379000-1302854994_thumb.jpost-10346-0-66983100-1302855045_thumb.j

Modificat de Seby19
Link către comentariu

Oglinda de la ce model de bmw provine? Pe mine m-ar interesa o solutie care sa mascheze firele, sa nu ramana fire expuse.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

buna ziua! imi puteti spune si mie va rog frumos (cu o poza eventual) unde este localizata la b6 unitatea de control de autoleveling de la farurile cu xenon? :blah:

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!