Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Eu stiu ca iti trebuie prezoane noi..

NU trebuie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

perfect. Multumesc!

postez poze dupa achizitie :)

Link către comentariu

Am si eu o rugaminte: Doresc sa montez corpurile de iluminat in portierele spate(care lumineaza la deschiderea portierei).Am toate componentele necesare inclusiv codarea cu vag-com, dar intampin o problema:Becul nu se aprinde! si nici vag-com-ul, nu sesizeaza vreo eroare de bec ars sau altceva.

La portierele fata am folosit schema:

care a functionat din prima dar nu si pentru portierele spate, iar acum dupa cateva luni am gasit:Montare_becuri_usi_Passat_B6.doc

Montare_becuri_usi_Passat_B6.doc

Montare_becuri_usi_Passat_B6.doc

Link către comentariu

Astazi masina mea mea si-a schimbat incaltarile adica i-a mai crescut talpa ca sa zic asa ,din jante Milwaukee pe 16" a trecut la Macau pe 17" .Super frumoase Macaurile astea ,nerulate in Romania ,sunt foarte multumit de cum arata.Si o poza cu ele:

post-28968-1268678529_thumb.jpg

Modificat de TVS
Link către comentariu

Arata super TVS. Daca nu sunt indiscret, la cat te-au dus?

Link către comentariu

@pronet:am facut combinatie cu Mugur(MMM71) ,cel care le avea la vanzare aici pe forum, pentru ca nu aveam unde sa le depozitez pe cele pe 16 pana le-as fi vandut,asa ca a venit omu la Bucuresti ,i le-am dat pe astea pe 16 direct de pe masina si le-am pus pe astea pe 17 direct pe masina +250E.Poate daca as fi stat sa le vand eu dupa aia pe cele pe 16" ar fi fost mai mica diferenta dar asa si la combinatie si aduse la Bucuresti de la Roman eu zic ca e bine plus ca mi se pusese pata .

Si cu ocazia asta il rog pe R a z v a n poate face si topicul asta sticky.Merci

Modificat de TVS
Link către comentariu

La rugamintea unor colegi atasez o poza cu jantele Macau montate pe masina :)

post-28968-1269106494_thumb.jpg

post-28968-1269106494_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut! Singura modificare pe care am facut-o pana acum - i-am schimbat becurile cu xenon din cele originale de 4300 K in unele de 6300 K, iar la pozitii si la numar i-am pus becuri albe. Nu schimbam becurile originale, dar cel dupa dreapta incepuse sa aiba lumina mai slaba decat cel dupa stanga si avea momente cand "palpaia".Becuri originale nu prea am gasit decat la niste preturi ametitoare, asa ca i-am pus niste becuri care arata la fel ca cele originale, doar ca-s facute in China( dar ce nu este facut in China?). Becurile pt xenon au venit la set cu becuri albe pt pozitii far si pt iluminarea numarului spate. Pret cu schimbat cu tot (am dat bara fata jos) - 500 Ron. Altceva nu vad ce i-as mai putea modifica...poate in viitorul apropiat sa-i schimb becurile de iluminare interioara, sa-i pun tot unele "albe", am vazut la cineva si se vedea foarte frumos noaptea.

Modificat de fantozzi007
Link către comentariu

• 3 weeks later...

ce marca sunt noile becuri ?

Link către comentariu

am facut 2 modificari la masina. am montat un RNS 510, posibil sa urmeze si modulul de TV-free si am incaltat-o cu jante de vara, jante Audi de 16"(nu stiu modelul), anvelope Michelin Pilot Primacy 225/55/r16. Pentru moment nu au capacel in centru, aveau cu Audi. O sa caut capacele cu VW, prin targ probabil ca voi gasi.

Apropo, merg suruburile de la jantele de tabla la jantele de aliaj.

Link către comentariu

Cum merg anvelopele 225/55/16? Se comporta bine?

Link către comentariu

Apropo, merg suruburile de la jantele de tabla la jantele de aliaj.

E o chestie cu suruburile astea, nu prea sunt compatibile. Cine stie mai bine ?

Link către comentariu

E o chestie cu suruburile astea, nu prea sunt compatibile. Cine stie mai bine ?

Masina mea a venit cu jante aliaj si cauciucuri de vara.

Pentru iarna folosesc jante de tabla si aceleasi prezoane fara probleme deoarece n-am vrut sa renunt la prezoanele cu antifurt, desi in setul de jante de tablă cumparat erau 20 prezoane noi.

Link către comentariu

Cum merg anvelopele 225/55/16? Se comporta bine?

Se comporta excelent. Fara nici un fel de probleme la rulare sau viraje mai violente.

Link către comentariu

Astazi, cu ajutorul colegilor Caal-Shto si Andy B, carora le multumesc si pe aceasta cale, mi-am instalat si activat sistemul de Auto-Hold.

Interventia e destul de migaloasa si e destul de mult de munca (3-3,5 ore) si daca vezi cum arata masina cu consola centrala si climatronicul date jos te cam iau gandurile negre :))

Dar a iesit bine si sunt foarte multumit.

Link către comentariu

Salut baieti sunt nou pe forum si vreau sa intreb si eu ceva.Cine are PowerBox pe masina si daca da e multumit? merita banii? Vreau sa imi pun pe un Passat B6 1.9 TDI 105 CP la 91.000 KM an 2006.Va rog frumos sa ma ajutati:) cu decizia.

Link către comentariu

Iti recomand chip tuning cu multa caldura. Eu am deja de 1 an si e super senzatia! Vezi aici mai multe detalii.

Link către comentariu

ioioflix - iti recomand sa faci un chiptuning. Este mai sigur. Am resoftat masina de peste 7 luni si sunt foarte multumit. Despre powerbox gasesti un topic dedicat aici: http://vwforum.ro/index.php?showto...7194&st=520 iar cu impresii dupa chiptuning aici: http://vwforum.ro/index.php?showto...p;#entry1246951. Concluziile le poti trage singur...

Link către comentariu

Stie cineva vreun DIY de demontare al ornamentelor din bord si consola centrala?

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Iei o spatula de plastic sau o surubelnita dreapta pe care pui ceva banda de izolat ca sa nu zgarie...si tragi usor de ele. Sunt prinse cu clipsuri toate

Link către comentariu

Da dar nu toate sunt prinse asa.Ma intereseaza si aia de jur imprejurul schimbatorului , si de la scrumiera.Era la un moment dat un link catre oempl sau vwvortex dar nu mai gasesc exact unde era thread-ul.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

salutare ,vreau sa-mi montez alarma si adaptor bluetooth pe masina dar nu la reprezentanta ca este scump,ma poate ajuta cineva se poate face si in alta parte imi trebuie coduri,de unde pot cumpara alarma si adaptorul mai ieftin ,multumesc

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!