Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

am pus pe masina unui prieten un rcd510 (can-ul este C) si am facut aceasta modificare post-114028-14368943679015_thumb.jpg. "battery drain fix" daca deschide masina dupa 30 min casetofonul se aprinde doar manual si cere codul,cine a reusit cu aceasta metoda?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu era mai frumos ca la o astfel de masina, sa faci o lucrare de fabrica ? ... respectiv ii inlocuiesti can-ul, codezi si totul este ok, fara improvizatii.

Link către comentariu

nu vrea :(

Link către comentariu

atunci merita sa ramana asa !

Link către comentariu

• 2 weeks later...

As vrea sa schimb parbrizul - gasesc undeva negru/mai inchis la culoare din fabrica (SH) cu care sa trec si rar-ul? :)

Dar geamuri laterale?

Link către comentariu

marian_nicolae1970

Si eu am nevoie de un parbriz, de preferat cu tenta (griblura, bat-o vina!)

Link către comentariu

As vrea sa schimb parbrizul - gasesc undeva negru/mai inchis la culoare din fabrica (SH) cu care sa trec si rar-ul? :)

Dar geamuri laterale?

inchis/negru - nu ai de fabrica.... tenta verde - cele laterale - sa cauti de la masini cu echiparea privacy

Link către comentariu

Ce spuneti neagra sau vopsita ma culoarea masini ?post-114028-14380259741034_thumb.jpeg

Link către comentariu

svg_gabriel10

Neagra, pentru ca la culoarea masinii iese in evidenta. Negru e un bec banal, deci....invisible black. Parerea mea...

Ce calitate audio ai pe noua unitate audio fata de cea OEM?

Link către comentariu

vreau sa schimb nuca+manson schimbator model nou si imi trebuie ceva coduri de b7 si CC,pe net am gasit de golf 7 dar eu vrea sa fie compatibila si rama [emoji41]

Link către comentariu

manuala/DSG ?

DSG de modelul nou, nu se potriveste rama - merge doar nuca.

ps - am cautat si am vazut ca e manuala

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Un raspuns rapid daca se poate , sunt cu masina desfacuta , vreau sa pun puddle lights in oglinzi dar calculatorul meu are doar 6 pini (vedeti pozele) , pinul pentru locul 10 din mufa lipseste , masina este comfortline 2008. Multumesc!

post-134401-0-92682200-1438773298_thumb.

post-134401-0-58398200-1438773318_thumb.

post-134401-0-06075300-1438773335_thumb.

Link către comentariu

A pus cineva manșon și nucă de tiguan ?mă interesează dacă piele vine bine în ramă post-114028-14387745211836_thumb.jpeg

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Un raspuns rapid daca se poate , sunt cu masina desfacuta , vreau sa pun puddle lights in oglinzi dar calculatorul meu are doar 6 pini (vedeti pozele) , pinul pentru locul 10 din mufa lipseste , masina este comfortline 2008. Multumesc!

In coding ai puddle lights? Si la mine confortline din 2009 la fel nu imi apare in helper, swci foarte probbail sa nu suporte calc. de usa

Link către comentariu

Nu am in coding , insa am vazut un tutorial in care la fel nu aparea in coding insa a codat cu +2 la final , la fel am codat si eu , coding accepted , dar nu am pinul in calculator...

Link către comentariu

Pai daca nu ai pinul nu ai cum sa tragi cablul fizic .

Banuiesc ca de aceea nici nu apare in lista pe VCDS .

Link către comentariu

Asa apare in tutorialul de care vorbeam , am renuntat la idee , in schimb daca tot am desfacut am pus leduri in manerele interioare , din pacate nu am poze momentan :(

post-134401-0-01958000-1438863788_thumb.

Link către comentariu

Stiu ca aici e topic de b6 dar vad ca este mai populat decat la b7 si poate stie cineva sa imi spuna daca pot sa schimb volanul meu de b7 cu un alt volan de b7 dar r line si sa pun airbag-ul si plasticul cu sigla vw de pe volanul meu pe volanul de r-line?

Modificat de maidanez
Link către comentariu

Da se poate, chiar si pe B6 poti pune volan de B7 Rline, doar ca iti trebuie airbag, si ceva modul cred.

Link către comentariu

Deci airbag-ul si capacul sunt identice? Potriveste fara nici o adaptare? Mersi!

Link către comentariu

Aaa nu am citit toata intrebarea.

Sincer nu prea stiu, daca sunt identice, dar ar trebui. Airbagul se schimba pe B6 cand pui volan de CC/B7 dar poate cum tu ai B7 si pui volan tot de B7 dar Rline nu mai trebuie schimbat..

Dar chiar asteptam un raspuns mai concret de al cunoscatori, sunt curios si eu.

Link către comentariu

Forma capacului pare la fel doar ca cel de r-line are cercul din jurul emblemei mai pronuntat.

Link către comentariu

Nu merge sa faci ce vrei tu! Ai nevoie de volan+alt airbag, corespunzator!

Link către comentariu

Da se poate, chiar si pe B6 poti pune volan de B7 Rline, doar ca iti trebuie airbag, si ceva modul cred.

trebuie alt calculator de coloana - si cu el, tot nu merge cum trebuie la modelele vechi - la cele dupa 2009 - facelift, merg volanele de G7

Forma capacului pare la fel doar ca cel de r-line are cercul din jurul emblemei mai pronuntat.

Ti-a raspuns deja Dany

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!