Jump to content

Motoras Reglare Far

ady.marius
 Share

Postare recomandată

nu mi se regleaza farul automat de la rotita din masina se ridica decat farul din stanga mam uitat la far si motorasu e capsulat se poate inlocui?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sebastian stefan

Daca ai un pic de talent decapsuleaza si vezi ca exista niste contacte care oxideaza.Asa am patit si eu dar am curatat contactele si a mers ok pana am vandut masina ,acum nu mai stiu daca mai functioneaza dar cred ca da.

Link către comentariu

as decapsula dar nu vreau sa stric farul ca e scump am miscat eu de mufa si de far am batut in el da degeaba daca stie cineva operatiunea rog respectos sa ma ajute

Link către comentariu

si pe mine m-ar interesa, ca si eu am aceeasi problema.

Multumesc

Link către comentariu

cred ca se desface cumva ca am vazut prin magazine ca sunt motorase separate la vanzare da cum il scot mama lui de motoras

Link către comentariu

sebastian stefan

Pt a scoate motorasul scoti intai mufa care vine pe el si apoi rotesti de motor (cam 45 grade stanga sau dreapta) pana iti permite sa-l tragi din locas

Link către comentariu

pai as roti da e capsulat e intr-o cutie.cum se ajunge la el

Link către comentariu

sebastian stefan

Rotesti acea cutie,apoi o scoti ,o decapsulezi si in ea gasesti un circuit electronic,un potentiometru si un motoras electric.Bafta!

Link către comentariu

in spatele farului e ca o cutie patrata si nu vad cum s-ar roti am vazut alte modele care au un capac de cauciuc pe spate dar al meu e capsulat si nu se suceste deloc am incercat da nu vrea

Link către comentariu

chiar nu a schimbat nimeni?nu stie nimeni operatiunile care trebuie facute?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!