Jump to content

Montare proiectoare ceata (suplimentare) pe Golf IV TDI

Andi TDI
 Share

Postare recomandată

La a doua intrebare doream detalii despre proiectoarele cu lupa: care dintre cele mentionate mai sus pot fi cu lupa. Cele de tip Xenon pot avea si lupa?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

27

• Al Bundy

22

• chid

17

• hremus

17

La cele cu xenon din fabrica au lupa doar pe faza scurta. De fapt la orice masina care vine din fabrica nu se pune xenon fara lupa. Adica nu se pune xenon pe oglinda pt ca fascicolul e imprastiat si orbeste. Lupa lumiteaza lumina doar in partea de jos. Cele de fabrica cu halogen au lupa doar proiectoarele(daca au). Mai poti opta pt niste faruri aftermarket gen Hella celis update (cum am eu) care au lupa pe faza scurta si pe proiectoare. Acestea vin cu halogen, dar merge perfect si xenon-ul pe ele. La cum arata farurile astea chiar cer xenon.

Modificat de hremus
Link către comentariu

Te referi la cum arata in general farurile de Golf 4?

Link către comentariu

• 5 weeks later...

ma mai am tot vazut pe tot felu de forumuri ca cica proiectoarele de ceata nu te-ar ajuta deloc am achizitionat de 2 zile proiectoare de ceata cu tot cu grile si pe lupe si vreau sa va contrazic ca proiectoarele mele au reglaj manual si bate ca fasa scurta ati auzit bine bate ca faza scurta o sa adaug si o poza sa va convingeti

Modificat de trandafir
Link către comentariu

chiar te rugam

daca poti sa ne spui si de unde ai achizitionat si pret ti-am fi recunoscatori

Link către comentariu

mau costat 100E dar am facut ceva mici modificari la ele cine a desfacut un far cu lupa isi da seama ce le-am facut daca te dai in vant dupa orbirea celorlanti participanti la trafic poti sa le modifici sa bata ca faza lunga stiu ca or sa rada uni dar eu sunt serios maine o sa pun si niste poze daca te intereseaza sunama si iti dau nr de telefon de la cine le-am luat cum add pozele ca nu stiu

Modificat de trandafir
Link către comentariu

cine ma ajuta si pe mine am un golf 2005 1.9 tdi AXR si vreau sa imi montez tempomat pe el merge montat ca eu am gasit unu dar nu este original de golf 4

Warning

OFF TOPIC repetat. Desi ai fost avertizat aici, ai continuat sa postezi off topic aici, precum si prezentul post.

Modificat de Marius
Link către comentariu

Dupa cum am promis pozele cu proiectoarele de golf 4 in bara post-42528-1235915787_thumb.jpgpost-42528-1235915800_thumb.jpg

Modificat de trandafir
Link către comentariu

Si ce ar trebui sa vedem acolo? Trebuia o comparatie intre un golf cu ele in far si unul cu ele in bara in aceeasi poza.

Link către comentariu

nu trebuie sa iti fac tie o comparatie ca tu habar nu ai ca proiectoare am eu pe golf si vorbesti si tu sa nu taci eu ti-am aratat cat de bine lumineaza, arata-mi tu alte poze cu proiectoare de ceata care lumineaza asa bine

Avertisment

Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu

Modificat de Marius
Link către comentariu

cine ma ajuta si pe mine am un golf 2005 1.9 tdi AXR si vreau sa imi montez tempomat pe el merge montat ca eu am gasit unu dar nu este original de golf 4

Warning

OFF TOPIC repetat. Desi ai fost avertizat aici, ai continuat sa postezi off topic aici, precum si prezentul post.

Totusi rog un moderator sa intervina de urgenta, ce cauta astfel de oameni pe acest forum ? :Driver:

Avertisment

Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu

Modificat de Marius
Link către comentariu

Sper ca vor fi folosite doar pe timp de ceata, ca altfel nu mi-as dori sa vin de pe contrasens noaptea.

Sunt chiar prea puternice, as zice ca un far cu xenon bine reglat s-ar dovedi mai practic si mai util, dar fiecare cu gusturile lui.

Link către comentariu

Eu nu cred ca vor fi folosite DOAR pe timp de ceata.... Sunt "modificate" special pentru orbit tot ce vine de pe contrasens. A zis-o chiar el "daca te dai in vant dupa orbirea celorlanti participanti la trafic poti sa le modifici sa bata ca faza lunga". :ceuameni:

Link către comentariu

stati linistiti nu va speriati de aia se numesc proiectoare de ceata ca sa le aprind numai si numai pe timp de ceata eu nu sunt ca taximetristi cu loganuri so merg tot timpul cu proiectoarele aprinse

Link către comentariu

sal! am citit tot topicul, dar sincer tot nu am inteles de unde pot cumpara si eu set de proiectoare de la hella pt bara pt un golf 4, la ce pret si cine se pricepe si la montaj? multumesc

Link către comentariu

Nici nu te sfatuiesc sa-ti montezi asa ceva. Si asa nu prea face fata SMIC-ul tau, daca mai si opturezi admisia de aer cu un proiector s-ar putea sa-ti para rau la vara :unsure:

LE. Daca totusi nu ma crezi pe cuvant, poti gasi de exemplu aici: http://vwtuning.ro/lumini/diverse.html

Nu stiu daca sunt hella sau nu.

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

alea care sunt acolo sunt si foarte scumpe si nici nu-s bune de nimica eu am cumparat proiecroare cu tot cu grile si cu lupe si sunt foarte multumit de ele mau costat 100e dar scuzama uitere mai sus la poze

"Cunoasterea foarte buna a limbii rom

Modificat de Marius
Atentionare
Link către comentariu

Domnule trandafir, pe langa faptul ca din cate vad aveti mari probleme in a va exprima parerea aici pe forum, raspusurile dumneavoastra sunt unele subiective si deviate putin de la subiect. Haideti sa pastram putina distanta intre noi si sa folosim totusi adresarea la persoana a II-a, cel putin intre noi doi.

Deci, ma scuzati, m-am uitat la poze si ca un cunoscator in ale aparatelor foto ce sunt, stiu foarte bine ca timpul de deschidere a diafragmei este reglabil (timpul de expunere) asa ca in cazul unei expuneri mai indelungate proiectoarele dumneavoastra ar putea parea si mai puternice decat sunt cu adevarat.

De asemenea tin sa va readuc aminte ca atunci cand (daca) ati invatat pentru permisul de conducere ati citit acel pasaj care spune: "Este interzisa montarea mijloacelor de semnalizare si iluminare altele decat cele montate de fabricantul autovehiculului".

Referitor la faptul ca sunt puternice sau nu proiectoarele dvs., nu asta era subiectul postului meu, n-am facut nici macar referire si nici vreo aluzie la persoana sau autoturismul dvs., si deci consider ca sunteti OFF-Topic ;)

O zi buna !

Link către comentariu

Domnule inginer pentru mine nu exista persoana a 2 iti comvine sau nu asta e am pus niste pose acolo sa le vada toti nu numai tu distanta oricum o pastram numai ca tu te afirmi prea repede deci cred ca ai o problema .

Link către comentariu

sal! am citit tot topicul, dar sincer tot nu am inteles de unde pot cumpara si eu set de proiectoare de la hella pt bara pt un golf 4, la ce pret si cine se pricepe si la montaj? multumesc

E diferenta mare intre Hella si restul proiectoarelor ce se gasesc pe piata,atat calitativ cat si,din pacate,ca pret.

Uite aici: Hella EBAY Astea te-ar costa cu tot cu transport cam 150euro.

Sau daca vrei de la noi uite AICI

Si pe mine ma bate gandul rau de tot sa-mi pun proiectoare in bara(exclus Hella-prea scumpe pt bugetul meu) dar inca mai caut solutii pt compensarea fluxului de aer obturat de proiector.Am gasit si o varianta dar,totusi,nu cred ca ar compensa 100% ce se pierde prin montarea proiectorului.Mi-am achizitionat o prelungire bara de VR6 (vezi poza) la care vreau sa decupez fanta din dreptul intercoolerului si,folosind un burlan flexibil,sa duc aerul captat de acea fanta spre intercooler,marind astfel fluxul de aer.Acuma am 2 mici probleme: nu stiu cat de mult sa decupez acea fanta(am 2 variante,cele desenate in poza) si nici daca aceasta modificare ar aduce racirea aerului din intercooler in parametrii normali.Daca gasesc o rezolvare optima va anunt.

Sper ca nu am fost :D

LE: ar mai fi si o a 3-a varianta,mult mai sanatoasa pt masina si anume sa fac acea modificare fara sa mai montez proiectoarele,lucru muuuuult mai benefic pt herghelia de sub capota.Dar....... :P

post-12757-1237153108_thumb.jpg

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Vad ca nimeni nu scrie nimic concret. Se pot pune proiectoare la Golf4 ( adica este cablej tras)?

Link către comentariu

Se pot pune, dar trebuie tras cablajul pana in bara, chiar daca masina a ajut sau nu proiectoare din fabrica. Daca a avut din fabrica este tras pana in mufa de la far. Daca nu trebue tras un fir de la blocul de lumini, pana la proiectoare. Se poate pune un releu ori pt protectie, ori pt a stinge proiectoarele cand faza lunga e aprinsa.

Link către comentariu

Nu este. Nici pozitie a blocului de lumini nu ai daca n-ai avut proiectoare din fabrica. Poti sa le legi astfel incat sa se aprinda cu lampa de ceata din spate ca la logan, sau trebuie sa-ti schimbi blocul de lumini. La passat sunt montate in grile din fabrica, si cred ca poti gasi la dezmembrari grile cu proiectoare incorporate, eventual si cablajele aferente.

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

Am vazut ca unele modele,in functie de producator,vin si cu cablajele aferente+intrerupator.Daca iti iei proiectoare fara instalatie iti poti lua cablurile ori de la dezmembrari (Passat,Golf V etc) sau de Logan,eventual.Golf IV nu vine cu instalatie trasa in bara pentru ca nu a fost conceput cu proiectoare decat in far.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!