Jump to content

Becuri Proiectoare A4 B6


alex_zuz
 Share

Postare recomandată

Am vazut cateva A4 prin buc ce aveau becuri la proiectoare asemanatoare celor xenon.Stiu ca nu se prea poate sa ai xenon pe proiectoare...asa ca m-am gandit sa le schimb si eu pe cele ale mele,as vrea sa scap de lumina galbuie pe care o fac...m-am gandit la phillips blue vision.Dar am o problema nu stiu ce tip de bec trebuie pentru proiectoare.Ma puteti ajuta dragi colegi???

Cu repsect Alex.

p.s.:daca aveti alte solutii ca estetica cat si ca luminozitate pentru becurile de proiectoare nu va sfiiti sa mi-le impartasiti.

p.s.2:imi cer scuze daca sa mai discutat undeva pe forum despre proiectoarele de pe A4 b6,mie functia search nu mi-a gasit nimic despre ele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am led-uri pe proiectoare. Lumina e alba dar e mai mult de design ca's chioare. Avand xenon pe faza scurta, albul dat de led-uri se potriveste la fix.

Asa am luat masina, poate alexrosiu,fostul propietar iti poate spune mai multe

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

alex_zuz...ce ai vazut tu, nu erau becuri la proiectore "asemanatoare" celor Xenon, ci erau chiar Xenon. Eu am asa ceva si mai sunt si altii. Se pot pune fara probleme chiar daca ai martor de bec ars (cum am si eu). Vad ca masina ta este acelasi an cu a mea. Ai halogene H11 la proiectoare si se poate pune kit Xenon in locul lor fara probleme. Ca sa evit intrebarea urmatoare pe care o banuiesc (de unde le-ai luat, cat costa, etc), iti spun ca am luat kit-ul de la Baracuda (180 EUR) de aici de pe forum si montajul a fost facut de Cipos (100 RON). Mai exista si alti colegi cu oferte de Xenon, cauta in aria de vanzari si alege ce crezi ca este mai potrivit pentru tine. Bafta

LE: Alexrosiu, intr-adevar avea LED-uri puse pe proiectoare. Motivul a fost unul legat de costuri, un set de LED-uri fiind mult mai ieftin decat un kit Xenon. Diferenta este ca LED-urile sunt DOAR de aspect cum spune si blueyed...nu lumineaza de loc pe jos

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Alex, daca vrei o solutie low-cost poti pune niste becuri albastre la proiectoare si rezolvi problema. Cel mai elegant este sa pui o instalatie de xenon dar costa :D

PS> becul este H11 .

Modificat de Bogdan_G
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Rapier cat a durat instalarea? Este vreo diferenta in vizibilitate de cand ai montat proiectoarele xenon? Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu exact cat a durat instalarea. Fiind prieten cu ambii (Baracuda si Cipos), pentru mine au facut un efort si au luat masina de la mine, s-au dus si au montat Xenonul si mi-au adus-o inapoi... Cred ca in jur de 1 ora dureaza montajul efectiv. Nu a fost demontat nimic...bara, spoiler, etc.

Referitor la luminozitate, da, se simte diferenta. Ai AICI link catre topicul in care imi descriu masina (exact postul referitor la proiectoare), am pus acolo poze facute noaptea cu modul in care se vede

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!