Jump to content

Becuri Pozitie Numar

sebastian stefan
 Share

Postare recomandată

sebastian stefan

Stie cineva ce tip de becuri sunt cele de pozitie numar de pe spate?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sebastian stefan

Merci! nu m-a ajutat la ceea ce vroiam eu ,dar am aflat din alta sursa.Pt cei care mai sunt interesati de subiect sunt becuri sufit de 5w

Link către comentariu

• 3 years later...

Stiu ca e vechi topicul, dar nu vad sensul sa deschid unul nou. Problema e asta: am observat ca nu imi funcioneaza unul din becurile ce imi lumineaza numarul. Desfacut, schimbat becul, tot nu merge. Cum se poate desface partea ce e in bara? Din ce se vede asa pare ok, dar fiindca celalalt bec functioneaza ma gandeam ca s-ar putea sa fie o mufa, un contact, ceva.

Multam anticipat de ajutor.

Link către comentariu

Cred ca trebuie sa desfaci toata bara,dai jos stopurile spate desfacindu-le de la fluturasul ala interior,apoi ai cite 2 suruburi pe fiecare parte sub acele stopuri,mai ai inca 3 dedesubt care fixeaza fusta de jos a spoilerului si ,bineinteles,suruburile care fixeaza carenajele rotilor de spoilerul spate(alea le desfaci primele).Nu am dat jos acolo dar banuiesc ca e sistemul gen Opel,adica lampile fixate pe o bara metalica care la rindul ei e fixata pe spoiler.

Link către comentariu

Stiti ce e interesant? Acum merge becul. Il mai las pana nu merge din nou si desfac bara.

Link către comentariu

• 2 months later...

salut nu trebuie sa dai bara jos are un clips intr-o parte si se scoate tot suportul bec cu tot cu mufa. Bafta

Link către comentariu

Nu stiu ce a avut atunci, da nu a mai facut figuri. Merge fara probleme de atunci.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!