Jump to content

Problema-help Please


bobodrmcry
 Share

Postare recomandată

Astazi am avut neplacerea sa descopar radiatorul ala mic pt combustibil( despre care s-a mai discutat pe un alt topic), intr-un mod cat se poate de nedorit. Din cauza apei de ploaie care a lovit cu viteza aparatoarea de sub aripa dreapta, am auzit la un moment dat un harait si am oprit pe dreapta. Am constatat ca aparatoarea rescpectiva se slabise si atingea atat roata cat si asfaltul. Am mai mers putin si pana la urma am pierdut-o.

Va rog mult de tot sa ma ajutati! Exista vreun risc pentru radiatorul acela daca merg i continuare fara scutul respectiv, pana o sa il pot schimba? Aveti idee cat ar costa o aparatoare de aceea la dealer sau in alta parte? Va multumesc anticipat pentru reply-uri!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu eu acea aparatoare se numeste '''carenaj'''.La Golf 5 cele de pe spate costau 100 ron bucata...decu nu pot fi extrem de scumpe.Eu zic ca poti sa mergi linistit cu masina.Oricum patrunde apa si pe sun ea... :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am constatat ca aparatoarea rescpectiva se slabise si atingea atat roata cat si asfaltul. Am mai mers putin si pana la urma am pierdut-o.

De ce ai mai continuat sa mergi in aceste conditii fara sa faci nimic?! :Driver:

Din cate stiu eu o aparatoare de acel gen este cateva sute de mii (parca vreo 7) de lei vechi. Mi-am montat si eu la Skoda, dar nu mai tin minte cu precizie cat am dat. Nu se monteaza greu si o poti cumpara de la orice service Skoda.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ti-am zis, toata treaba s-a petrecut astazi pe ploaia asta. Am auzit prima oara zgomotul suspect pe Timisoara(blvd), cand am trecut cu 60 la ora peste o zona acoperita cu apa. Am tras pe dreapta, dar nu am reusit sa scot aparatoarea de acolo si a trebuit sa imi continuu drumul pana la munca( de unde va scriu si acum :Driver:). O sa incerc sa cumpar aparatoarea cat mai repede si sa o montez, dar pana atunci, credeti ca exista vreun pericol pentru radiatorul de combustibil? asta este cea mai mare grija a mea. Multumesc frumos pentru reply-uri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred sa fie nici o problema pana maine, cand, probabil, o sa-ti cumperi si o sa-ti montezi aparatoarea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pe partea dreapta jos se afla intercoolerul care este foarte important si trebuie protejat,o "aparatoare" carena adica costa in jur de 70 de lei si daca ai timp potzi sa o schimbi singur... si eu am patit-o cand am luat un caine din fericire radiatorul a ramas intact ,inainte de a pune carena asigurate ca este curat radiatorul spalat bine :))

Modificat de cfk
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:)) Multumesc frumos pentru reply-uri. Ma indoiesc totusi ca voi putea sa schimb singur aparatoarea, avand in vedere faptul ca nu prea am inclinatii spre mecanica si din cate am vazut, pana sa se rupa de tot, erau acolo niste cleme sau suruburi, si imi e teama ca nu cumva sa se fi rupt suportii pt ele. Oricum, nu stiu sigur care este modalitatea de prindere, asa ca ramane de vazut. A picat cam aiurea faza asta, inainte de salariu, asa ca nu cred ca o sa mai circul cu masina pana cand ii montez aparatoarea, destul de curand sper.

Ceva sfaturi in legatura cu locul de unde as putea sa cumpar piesa respectiva. Va multumesc foarte mult si apreciez ajutor pe care il acodrdati unui membru incepator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am rezolvat astazi problema. Am fost mai intai la Brady unde am fost informat ca piesa costa 130 de lei, bani de care nu dispuneam la momentulr espectiv. Am cumparat insa piesa de la Elit, vis a vis de Turbomecanica Militari, cu 43 de lei. Am montat-o ajutat de fratele meu. Multumesc de sfaturi si am bucur ca am scapat de problema. Am observat insa la marginea din dreapta jos a intercoolerului niste urme de ulei, am verificat si nivelul uleiului si joja mi-a aratat ca ar fi putin sub limita. Circul in principal in Bucuresti. Oare acesta sa fie motivul papatului de ulei?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sfatul meu este sa stergi bine zona aceea si sa vezi cu atentie daca pierde ulei s-ar putea sa fie fisurat intercooler ceea ce este foarte neplacut ....dar nu foarte grav ,ideea este ca daca pierde mult ulei sa-l schimbi...ca sa nu ai probleme cu turbina dupa aceea ,la second hand il gasesti mai ieftin! verifica-l cu atentie

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Merci mult de sfat!

Oricum, in 2 saptamani sunt programat la revizie si o sa vad atunci cum sta problema. Daca intr-adevar trebuie schimbat, vad ce fac si il bag pe casco. Sper totusi sa nu fie nevoie!. Doamne ajuta!

:lol: Multumesc pt sfaturi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!