Jump to content

Audi A4 Avant

mpa@tuninggarage

Postare recomandată

" Ganditi-va ca masina nu va arata niciodata ca un rs4, in primul rand din cauza rotilor. "

asa si daca ii pune jantele de rs4 ? eu zic ca o sa fie identica !

dar ma rog daca zici tu !

Link către comentariu
  • Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mpa@tuninggarage

169

• B_U_T

22

• Ice_2k

20

• JonDoe2

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

rs4 gasesti si la noi de vanzare...dar ma indoiesc ca mpa a bagat >25 000e in masina ca sa renteze diferenta..si plus RS4 are alte taxe...

Link către comentariu
Scuze de OT :D dar la Valcea chiar este RS4 .. daytona grey

este si unul fake, l-am vazut eu prin bucuresti

" Ganditi-va ca masina nu va arata niciodata ca un rs4, in primul rand din cauza rotilor. "

asa si daca ii pune jantele de rs4 ? eu zic ca o sa fie identica !

dar ma rog daca zici tu !

rs4 are aripile foarte umflate si oricate distantiere ai pune tu, niciodata nu or sa iasa rotile de sub aripi asa ca la original

rs4 gasesti si la noi de vanzare...dar ma indoiesc ca mpa a bagat >25 000e in masina ca sa renteze diferenta..si plus RS4 are alte taxe...

cat a dat pe masina + cat a bagat in ea ca sa o modifice eu zic ca a ajuns lejer la 30.000e si daca mai iei in calcul si ce mai vrea sa ii faca ... ajungi cam pe acolo. in legatura cu taxele, ai dreptate ... aici nu ma pot contrazice :)

Link către comentariu

in primul rand nu cred ca ies rotile de sub aripi ! nu este un tractor !

si totul este din et-ul jentilor , nu din distantiere ! dar in fine daca nu studiati problema cum trebuie ...

Link către comentariu

subscriu ... perfect adevarat rotile ies sau intra in interior in functie de ET -ul pe care-l au !

Link către comentariu

ideea e ca e mult de investit ca sa iasa ca originalul si la final daca se trage linie se constata ca iese cam la acelasi pret cu originalul.

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

nu inteleg ce conteaza ce iese la sfarsit ce nu iese ? tu de ce iti faci tuning la masina??

chiar crezi ca conteaza ca iese mai mult? nu l-a interesat pe om sa isi cumpere rs4 direct , a vrut sa faca ceva unic!

nu e vorba si nu a fost vorba de motive financiare !

nu ii vad rostul discutiei ca daca merita sau nu !

fiecare are o pasiune/hobby ! o viata avem , sa o traim cat mai frumos !

o zi buna!

Link către comentariu
SI udne mai e satisfactia de tuning?

depinde ce intelege fiecare prin tuning, eu prin tuning nu as intelege sa fac o "replica" pun " pentru ca nu este o replica 100%, ci doar arata ca si rs4

nu inteleg ce conteaza ce iese la sfarsit ce nu iese ? tu de ce iti faci tuning la masina??

chiar crezi ca conteaza ca iese mai mult? nu l-a interesat pe om sa isi cumpere rs4 direct , a vrut sa faca ceva unic!

nu e vorba si nu a fost vorba de motive financiare !

nu ii vad rostul discutiei ca daca merita sau nu !

fiecare are o pasiune/hobby ! o viata avem , sa o traim cat mai frumos !

o zi buna!

Eu nu imi fac tuning ca masina mea sa arate ca un r32 (asta ca sa dau un exemplu pentru cazul meu).

Fiecare cu parerile lui, eu mi-am exprimat-o pe a mea

Tot respectul pentru proiect, a fost o simpla intrebare/parere ... imi cer scuze daca unii au luat-o oarecum personal.

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

guessWHO - evident ca ai dreptul la o parere. Problema e daca poti sa sustii logic si argumentat parerea respectiva.

Fiindca si parerile dupa cum cred ca bine stii se impart in pareri bune si pareri rele. Da este ceva relativ, dar e relativ la parerea majoritatii.

In concluzie. Cu jante originale de RS4 sau cu orice jante pe ET 29 jantele vor sta pe masina mea exact acolo unde stau si pe RS4.

Cu orice ET mai mic de 29 ele vor sta mai iesite in afara, la fel cum cu orice ET mai mare ca 29 vor sta mai intrate inauntru.

Deci afirmatia era total irelevanta atata timp cat nu stii ce ET intentionez sa pun.

Recunosc sunt un wannabe. Imi place sa pun emblema de RS4 pe TDI. Mi se trage de pe vremea cand mi-am pus prima oara bara de M3 pe Dacie.

Am crezut ca nu imi permit RS4 asa ca am zis sa imi fac unul cu scotch si hartie, si fiind si foarte prost la matematica nu am realizat ca deja am depasit costul unuia original.

Si da! Ai dreptate! E la fel ca si cum as face un TFSI in R32. E exact acelasi lucru. Se numeste OEM, si nu, nu esti obligat sa iti placa.

Link către comentariu

Evident ca ai inteles gresit ... im mare am spus doar ca la banii pe care i-ai bagat si ii vei baga ajungeai sa iti cumperi un rs4 destul de decent. In legatura cu remarca TFSI in R32, respectiv OEM ... fiecare face ce vrea, nu am spus ca nu imi place, dar sunt de parere ca ramane doar o copie ... in fine ... repet inca o data ... tot respectul pentru proiectul tau.

Nu o sa incerc sa iti demonstrez ca imi pot sustine logic parerea mea, deoarece fiecare gandeste in felul lui si ceea ce mi se pare mie logic, poate tie o sa ti se para absurd ... si invers.

Sa auzim numai lucruri bune despre acest proiect :icon_thumright:

Modificat de CristiN
renunta te rog la quote la mesajul anterior
Link către comentariu

In primul rand, nu da quote daca postezi exact dupa mesajul caruia vrei sa ii raspunzi.

Daca citeai tot topicul vedeai ca omul a vrut o masina care sa arate ca un rs4 dar sa aibe consumul unui diesel.

Modificat de ZBENG
Link către comentariu

Pasiunea pt tuning se manifesta diferit la fiecare dintre noi, iar daca a mai si recunoscut ca este un wannabe si ca asta este pasiunea lui ( bara de M3 pe dacie, emblema de RS4 pe TDI) si daca mai tinem cont ca vor fi o multitudine de amanunte care vor "trada" acest "fake" : frane, evacuare, sound si mult mult fum, atunci nu are rost sa ne mai gandim ca ar fi putut cumpara un RS4 ok la banii bagati in TDI. Bravo lui si mult succes!

Link către comentariu

Inca o data imi exprim admiratia pentru proiectele de acest gen.

...vorba unor cantareti autohtoni.. :D: Respect pentru orice proiect!

Modificat de WRC
Link către comentariu
"trada" acest "fake" : frane, evacuare, sound si mult mult fum, atunci nu are rost sa ne mai gandim ca ar fi putut cumpara un RS4 ok la banii bagati in TDI. Bravo lui si mult succes!

sa inteleg ca ai ceva cu posesorii de TDI?? poate o sa aibe si frane si scaune , evacuarea e piece of cake, si poate motor!! si atunci ce o sa o mai tradeze? si tot nu ajunge la pretul unui rs4 ;)

Link către comentariu
mpa@tuninggarage
Sincer. Am fost la o varsta la care chiar ma ofticam la atacuri din astea gratuite, dar am trecut mai departe. Ati fost si voi la varsta la care ii ofticati pe altii, si se pare ca tot acolo ati ramas.

E mai mult decat banal, prezint masina aici pentru cei interesati. Chiar nu ma intereseaza inteligenta si capacitatea voastra de a-mi intoarce cuvintele. Daca aveam nevoie de asa ceva fara nici o suparare, dar imi luam un reportofon sau un papagal si mai adaugam eu printre randuri.

Am zis de la inceput ca nu pun vreo emblema RS4. Asta dovedeste clar ca nu ai bunul simt sa citesti un thread, fiindca probabil nu te intereseaza, sau nu ai rabdarea dar in schimb ai rautatea de a posta la modul asta. Daca crezi ca ti-ai cumparat un RS4 si ai puterea sa ii judeci pe altii, iar foarte bine.

CER STERGEREA TOPIC-urilor CREATE DE PE ACEST USER!

Sper sa iti multumeasca colegii de forum si in numele meu.

Link către comentariu

Mpa, pt 1-2 nu trebuie sa dai cu piciorul. Cred ca jumatate din forumul acesta te apreciaza pt ceea ce ai facut :ceuameni:

Link către comentariu

Subscriu celor spuse de @RedFighter, nu cred ca trebuie sa dai satisfactie nimanui prin stergerea topicurilor.

Link către comentariu

Vad ca s-au incins spiritele pe aici. Va rog sa va linistiti si, in primul rand, sa intelegeti ca acest topic a fost realizat pentru a prezenta evolutia unui proiect. De ce se face proiectul si ce se doreste de la acesta este specificat in topic. De asemenea, detalierea modificarilor facute poate rezolvat multe "probleme". Spre exemplu, cea a lui guesswho, care nu a vazut ca toate elementele specifice RS4 (aripile umflate, bari, grila, etc) au fost montate pe masina. In fine, cine e interesat poate urmari topicul si, de ce nu, sa-si aduca aportul constructiv. Restul persoanelor, care nu vor sa se implice, sa nu arunce cu noroi. Se vor aplica si sanctiuni, daca e cazul. Multumesc pentru intelegere.

Link către comentariu

Vlad, am pus doar o intrebare, am vazut si eu ce s-a montat pe masina.

In fine, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!