Jump to content

Audi A4 Avant

mpa@tuninggarage

Postare recomandată

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mpa@tuninggarage

169

• B_U_T

22

• Ice_2k

20

• JonDoe2

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

mpa@tuninggarage

Pe scurt nu, am fost prins cu alte proiecte si astept piesele de interior ca sa pot sa mai fac vreun progres.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@Red..arata-mi si mie ceva nou... tipu' chiar a zis ca nu s-a mai facut nimic nou la masina :icon_thumright:

Link către comentariu

Razvane fii mai atent. In penultima poza se vede clar ca stopul este sters de praf ceea ce nu se vede in celelalte poze :) . glumeam . de abia astept sa se mai faca ceva la masina o evacuare, jante... :salut:

Link către comentariu

NU cred ca e cazul sa dam in off topic pe postul omului, dar m-am referit ca , dupa ceva timp, au aparut poze cu masinutza.. :salut:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

felicitari pt rebdare si pt nebunia pe care ai avuto sa faci asa ceva

cat despre numaru care nu mai ai unde sa il pui din cauza haionului plin .... din cate stiam nr pe spate este obligatoriu nu ala pe fata

bafta in continuare

Link către comentariu

azi am ajuns si eu la topicul asta, l-am citit tot si am toata admiratia pentru mpa. Bafta in continuare, sa o vedem pe strazi cat mai curand!

As vrea sa am si eu "timpul" necesar pentru ca sa imi modific polo'ul, who knows, poate la anu' :D

Link către comentariu

mi-a luat ceva vreme sa citest tot topicul. frumoasa ti-a mai iesit masina. ai toata admiratia mea pentru ce ai incercat si reusit sa faci. bafta in continuare

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Multumesc de aprecieri. Acum sper sa se termine si cu interiorul si sa mai am niste timp si bani sa finalizez prima etapa a proiectului.

Link către comentariu

Deci. Topicul asta e ca un roman. Am stat cateva ore sa citesc tot. Am trecut prin diferite faze: curiozitate, suparare, dezamagire, bucurie... :frigbaitata: Pana la urma trebuie sa te felicit. Recunosc, trebuie sa fii hotarat sa faci o schimbare atat de radicala. Daca as avea si eu un ministru de finante mai descurcaret, as face si eu modificari mai serioase. :frigbaitata:

Pana la urma am inteles cam tot (cel putin m-am straduit), dar daca e asa cum zici tu, si nu e masina de oras ci de drum lung (motivatia diesel de la inceput), nu stiu cum vrei sa circuli fara numar pe spate. Nici macar cu cele cu carectere de Germania nu ti-ar fi usor (era sa raman fara talon), dar FARA numar pe spate, nu o sa prea poti circula. Nici afara, nici la noi. De fapt niciunde in lume. Eu, personal, as fi mutat numarul in bara, ca la Cielo (stiu ca exemplul nu e stralucit, dar sper sa intelegi). Nu ajunge sa lipesti numarul pe hayon sau bara. Daca nu e iluminat, tot ai probleme. Chiar daca esti "bazat" si ai toate pilele la politie. :D Parerea mea.

Chiar daca ai mers pe un OEM look, ar merge niste elemente mai deosebite - gen grila fara sigla - care ma gandesc ca oricum urmeaza.

Am urmarit topicul de pe forumul spaniol cu schimbarea stopurilor, transformarea lor in modelul cu LED-uri. Genial! Sper sa faci si tu schimbarea. Ar aduce un look deosebit masinii.

Pentru ca am vazut ca nu te-ai hotarat la evacuare, iti recomand nste prieteni care sunt specializati in evacuari: dogtuning Ei lucreaza numai cu inox din import (Brazilia daca nu ma insel) si chiar sunt experti. Poti sa te consulti si cu ei.

In rest, bafta in continuare!

Modificat de rudolf.s
Link către comentariu

Te-am descoperit in timp ce citeam propunerile pt concurs si dupa aproape o ora de citit si ramas masca :), ma bucur si te felicit ca ai avut curajul sa faci asa ceva. Felicitari si astept noi vesti. Poate o ai gata pana la intalnirea din iarna.

Link către comentariu

Am urmarit topicul de la inceput si nu pot de cat sa iti urez felicitari!!Masina a iesit superb pana acum,se vede ca s-a muncit mult la ea si parerea mea e ca merita efortul! :icon_thumright:

Link către comentariu

pe pagina asta nu a intrebat nimeni..inca....

nu era mai simplu sa iei cu RS4 si sa-l faci TDI? :)

Link către comentariu
pe pagina asta nu a intrebat nimeni..inca....

nu era mai simplu sa iei cu RS4 si sa-l faci TDI? ;)

Daca este legat de intrebarea pus de mine, am pus acea intrebare pentru ca de exemplu in elvetia (care este una dintre cele mai mari piete pentru modelele RS de la audi, in special RS4) poti sa gasesti un rs4 avant la 40.000 de euro, foarte bine intretinut. Ganditi-va ca masina nu va arata niciodata ca un rs4, in primul rand din cauza rotilor. Mai este o tentativa de rs4 limuzina prin bucuresti (a4 2.0 tfsi portocaliu) si daca va uitati cu atentie la el, o sa vedeti ca nu are nici o treaba cu rs4, desi la prima vedere seamana. De asemeanea mai exista unul gri inchis pe la valcea ... tot asa "wannabe".

Era o simpla intrebare ... in rest tot respectul pentru proiectul lui mpa.

Link către comentariu
mai exista unul gri inchis pe la valcea ... tot asa "wannabe".

Scuze de OT ;) dar la Valcea chiar este RS4 .. daytona grey

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!