Jump to content

Audi A4 Avant

mpa@tuninggarage

Postare recomandată

Studiam pozele cu masina, si, desi ar arata bine si cu jantele de la MTM, cel mai bine arata cu jantele originale, la fel ca un GTI... parca doar cu anumite jante arata cum trebuie.

http://www.autocapital.com.au/uploads_cds/1447_RS4_1.jpg

http://www.audi.de/etc/medialib/cms4imp/au....0073.Image.jpg

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu
  • Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mpa@tuninggarage

169

• B_U_T

22

• Ice_2k

20

• JonDoe2

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

mpa, sunt curios, baietii astia de la service stiau in ce se baga cand s-au apucat de treaba?

Am ramas surprins ca desi nu pare un service cu pretentii, au facut o treaba extrem de laborioasa si le-a cam iesit. Vopseaua a iesit foarte bine. Felicitari pentru baieti

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Treaba cu aliniamentul e o pacaleala din ornamente, nu din usi.

Referitor la jante, ramane de vazut. Oricum sunt niste jante, nu e ceva ce nu se poate schimba ulterior.

Evacuarea am cerut sfaturi si ajutor pentru a gasi un sound si un optic cat mai atragator. Inca astept variante si propuneri.

Legat de service. Stiau si nu stiau. Adica au stiut de la inceput ce au de facut, dar cred ca au constientizat pe parcurs ce inseamna asta.

O sa pot sa revin cu un review la predarea masinii cand o sa o vad si eu curata si pe soare.

Link către comentariu

Felicitari pentru un asemenea proiect !!!

Abia asteptam sa vedem poze cu ea pe strada si de ce nu poate live :)

Apropo ce viewers acest proiect e atractia forumului :D

Te salut si sa dea Domnu' ca sa mearga totul bine...felicitari inca odata!!

Link către comentariu

arata bine si cu cele de tabla :icon_thumright:

imi plac enorm de mult ornamentele carbon look,o sa vina traznet pe/in masina

oricum ai facut ceva ce nu multi ar fi avut curajul,felicitarile mele

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Ornamentele sunt CARBON :) (nu ai observat ca nu se folosesc piese de bazar in acest proiect ?:icon_cool: )

Link către comentariu

Despre evacuare, eu unul as merge pe look-ul de RS4 stock, iar cu sound-ul, la motorul tau, nu prea ai ce face sa sune "atragator"....

Link către comentariu

Presupun legat de modificarea la hayon ca de acum vei deschde hayonul doar din telecomanda sau din interior.

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Nu o sa pun. Probabil numarul o sa stea in masina.

Da hayonul se va deschide doar din interior si din telecomanda.

Modificat de mpa
Link către comentariu
robabil numarul o sa stea in masina.

Eu zic sa te mai gandesti la treaba asta, o sa cam strice "armonia" spatelui un numar pus in geam.

Link către comentariu

Poti sa incerci un autocolant cu numarul masinii. Am vazut ceva de genul asta in Anglia. Pe masini mai vechi, gen Jacuar E-Type, datorita botului rotunjit si admisiei de aer, il lipeau pe capota.

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Nu am zis ca o sa stea in geam, am zis ca o sa stea prin masina, cel mai probabil in portbagaj

Link către comentariu

n-ar fi aratat mai bine daca renuntai la cel din fata, cu o grila modificata?

sau speri sa treaca mai usor neobservat de catre "organul legii" cel din spate?

Link către comentariu

Masina din partea noastra este gata, nu credeam ca o sa mai vina momentul asta :)). Felicitari Sabin pt masina, a iesit extraordinar! O sa urmaresc in continuare topicul sa vad cum or sa decurga lucrurile cu interiorul.

Cu stima,

Cosmin - Activ Auto

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Multumesc pentru munca depusa la masina. A fost un proces lung, cu multa munca, multa calcule si multe obstacole.

Am ajuns aici si decat sa zic eu ca e bine, prefer sa ii trag pe soare niste poze, din care sa judece toata lumea.

Inca odata multumesc, Activ Auto, e totusi un proiect pentru care am fost refuzat de la bun inceput de multa lume.

In alta ordine de ideei tin sa anunt ca (,) colegii nostrii pe celalalt continent sunt incantati de proiect.

Mai precis ma refer la comunitatea vwvortex. Am primit chiar cateva mesaje de incurajare.

Link către comentariu

Foarte tare. Din nou inteligenta romaneasca nativa a invins. Daca existau brosuri de transformare reuseau si altii.

Sincere felicitari MPA si Activ Auto (prima oara cand aud ca exista)

Modificat de Deceunink
Link către comentariu

F tare masina.....e un un fost break......... devenit masina sport !!!

Ambitios proiect !!!

Felicitari pentru realizare !!!

Succes in continuare !!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!