Jump to content

Audi A4 Avant

mpa@tuninggarage

Postare recomandată

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mpa@tuninggarage

169

• B_U_T

22

• Ice_2k

20

• JonDoe2

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

La jante pana la urma pentru ce optezi? Eu unul sustin ideea de jante Mtm vopsite in nuanta de gri-titan cu shadingu celor originale furnizate tot de ei.

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Rugaminte pentru persoanele care apreciaza acest proiect.

Un vot pentru Sabin Stanescu - aici - http://www.citylightspipera.ro/index.php/Default

Va rog nu postati aici in cazul in care votati, dar puteti sa dati PM, pentru a nu creea Offtopic.

De asemenea nu ma supar daca dati mai departe catre prieteni, rude, lista ym.

Se poate vota o singura data de la un IP si puteti introduce ce adresa vreti.

Eu am introdus propria adresa si momentan nu am primit junk sau promotional mail.

Va multumesc.

Link către comentariu

damn ! alea sunt de 20 sau 21 ? :rolleyes: sunt mult prea mari..mai mult de 19 n-are rost sa pui pe ea..

Link către comentariu

da .. se vede ca e virtual, dar sper sa nu isi ia in realitate asa ca nu prea da bine :P 18-19 e destul, in rest arata super bine :D

Link către comentariu

De acord cu, colegii de vwforum, jante- 18' - 19' sunt suficient de mari - peste s-ar putea ca efectul sa fie invers (adica sa arate cel putin ciudat)

Cat despre jante recomand: BBS RS GT Graphite

post-7868-1222769251.jpg

Link către comentariu

Parca tot sunt prea mari :D... Dar sunt frumoase jantele si sincer cred ca se potrivesc mai bine primele jante...

Link către comentariu

mai frumoase primele se asorteaza cu oglinzile :icon_thumright: dar totusi cauta ceva mai spectaculos ca sa zic asa

Link către comentariu

Frumoasa imagine...dar aceeasi parere ca a colegilor...jantele sunt prea mari si nu dau prea bine

Link către comentariu

Arata foarte bine masina cu cele Titan grey, dar, dupa cum am vazut ca zic si cativa colegi mai sus, totusi sunt prea mari jantele, acelasi model dar cu mai putini inchi ar da mai bine.

Keep up the good work! :icon_thumright:

Link către comentariu

toti vor roti cat mai mari pe masini :icon_thumright: e prima data cand vad ca se recomanda roti mai mici pe o masina, Oricare ar fi alegerea ta, masina ramane frumoaaaasa, te felicit pt intregul proiect.

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Am mai recuperat un pic de carbon. Cine stie, poate pana cand apare RS4 nou, termin si eu cu el.

PA020033.jpg

PA020034.jpg

PA020035.jpg

PA020036.jpg

PA020038.jpg

PA020039.jpg

PA020040.jpg

PA020041.jpg

PA020042.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!