Jump to content

Audi A4 Avant

mpa@tuninggarage

Postare recomandată

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mpa@tuninggarage

169

• B_U_T

22

• Ice_2k

20

• JonDoe2

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cele de la MTM sunt foarte frumoase, acum depinde de gust , dar cred ca ai putea sa iei in calcul varianta OEM de pe Rs4 ,cele gri inchis, pentru a ramane in zona de tuning OEM .

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Pai am inceput de la ideea de RS4 OEM. Doar ca nu sunt atat purist incat sa merg pana la jante cu ideea de OEM.

Nu as vrea oricum replici sau alte chestii, fiindca apreciez calitatea si rezistenta unor jante bune pe gropile romanesti.

Ca atare cu ce ati putea sa ma ajutati este culoarea unor jante pentru masina.

De la inceput atrag atentia ca in opinia mea cromul nu are legatura cu masina si nici banalul argintiu.

Sunt atras de http://oempl.us/images/Wheel_RS4_Titan.jpg

si de: http://www.quantumautosport.com/qas/shop/i...ono-HT_gold.jpg

dar ma gandesc ca ar putea fi si alte variante care sa se combine bine cu albastrul care e deja pe masina.

Link către comentariu

As merge din prima pe varianta din primul link...fara sa mai stau pe ganduri.Insa as exclude din start alte culori cum ar fi galbenul!

Link către comentariu
mpa@tuninggarage
Ca atare cu ce ati putea sa ma ajutati este culoarea unor jante pentru masina.

......

dar ma gandesc ca ar putea fi si alte variante care sa se combine bine cu albastrul care e deja pe masina.

!Culoare adica idee de culoare, adica diferit de cele doua variante: Gri Titan si Auriu Imprezza

So altele please.

Link către comentariu

OZ-urile par banale sincer pentru proiectu asta . Mergi pe ideea de titan-gri inchis. Da un ochi pe mobile.de sa vezi ce frumos vine cu albastru , impreuna cu celelalte elemente vopsite in aceiasi nuanta de titan(esapament, oglinzi, grila fata,etc.)

Link către comentariu
  • Administrator

As alege Titan... e classy, e simplu... precum masina...

Gold + blue prea trimit cu gandul la Subaru... parerea mea

Link către comentariu
Un proiect :Driver: ;)

Uite inca un "nebunatic" http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=91329

Poate te inspira cu ceva. Daca nu deja stiati de el.

Succes in continuare la proiect!

Desigur ca nu si-a vopsit-o in "banalul" albastru pe care-l vezi la majoritatea rs4.

Sa nu te superi pe mine...este doar parerea mea ca la atatia bani si posibilitati nu ai "personalizat-o" si la cul. vopselei. Bafta in continuare!

Link către comentariu

De acord cu dudu: albastru + jante aurii e un fel de trademark subaru!

Eu unul as alege jante argintii, dar am citit ca nu iti plac argintii. Asa ca as merge pe titanium grey!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!