Jump to content

Audi A4 Avant

mpa@tuninggarage

Postare recomandată

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mpa@tuninggarage

169

• B_U_T

22

• Ice_2k

20

• JonDoe2

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ovale. Chiar daca e vorba de "fratele" mai mare, nimic nu se compara cu "fundul" asta (parerea mea):

1AudiRS6DriveR34.jpg

Modificat de mircea1380
Link către comentariu

Inc'un pic si'o poti scoate la un photo'session pe cinste ... chiar merita.

Ce imi pare rau e ca nu pot urmari intreaga schimbare, pozele mai vechi nu mai sunt afisate :P

Daca ai timp, dupa ce termini si cu etapa asta, ai putea face un rezumat in cateva poze a transformarilor prin care a trecut masina?

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Pozele nu mai sunt deoarece sa depasit limita de trafic pe contul de hosting. Banuiesc ca pe la 17 septembrie o sa fie din nou disponibile.

P9020041.jpg

Link către comentariu

Perfect o prinde nuanta asta de albastru. Cea mai buna alegere. Cat despre evacuari... si eu sunt de parere ca arata cel mai bine ovale.

Felicitari pentru timp, pasiune si banii investiti!

Link către comentariu

deci vreau o tura neaparat e lunga lista de asteptari???

PS te.am vazut saptamana trecuta miercuri sau joi erai pe la arcu de triumf :PP S4 rullzzzzzzzz nu prea ii placea motanului/pisicii pe piatra cubica :icon_thumright:

Modificat de rZv
Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Suportul de bara spate, daca te uiti in poza din spate cu stopurile o sa vezi ca pe aripa spate, in spatele rotii se gaseste acest fagure menit sa prinda bara. Ma uitam la el si ma amuzat ca e branduit cu RS4.

Link către comentariu

ma uit la poze si sunt foarte impresionat de ceea ce faci, dar sincer, imi este foarte greu sa inteleg de ce faci asta?

inteleg pasiune, vrei o masina speciala, sa faci ceva ce nu s-a mai facut... mi-e foarte greu sa inteleg, in orice caz apreciez sincer acest proiect.

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Well. Incerc sa fac asta din mai multe motive.

1. Pentru ca sunt copil. Mare dar tot copil. Adica mai precis mi sa zis ca treaba asta nu se poate face. Ca e baubau. Si am fost curios sa vad cum arata baubau.

2. In al doilea rand vreau sa fac ceva unic. Vreau ca proiectul asta sa fie in armonie cu forumul. Promovez ideea de tuning OEM. Chiar daca e mai scump sau mai greu de aplicat decat aftermarket rezultatul atata timp cat respecti ideea nu are cum sa intre in zona de kitsch.

3. Nu cred ca , conteaza sa ajungi pe Everest. Conteaza sa urci pana acolo. Ce e drept in timp ce urci nu prea gandesti asa, dar inainte de urcare si sper eu ca si dupa cam asta e gandul.

Pana la 1001 motive mai era, dar sper sa mai am motivatie si dupa ce termin faza asta la masina.

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Din pacate am luat codul de sasiu de la cineva cu RS4 de afara. In tara nu exista nici un Avant.

Tot din pacate a fost atat de sarac sau neinspirat sa isi ia urmatoarele oglinzi, iar eu am comandat toate piesele dupa cod.

P9040051.jpg

P9040055.jpg

Link către comentariu

E un RS4 avant rosu la Cluj la Weltauto de vanzare :) insa si ala are acelasi tip de oglinzi .

Inca o data iti apreciez atat efortul si munca depusa. Jos palaria .

Modificat de BigSmith
Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Da. Prima imatriculare facuta exact dupa ce m-am interesat eu in reteaua de dealerii de serie sasiu. Atunci nu era nici unul vandut sau adus la revizie.

Oricum vad ca si asta din poze tot oglinzile astea le are.

Link către comentariu

Salut,am incercat sa urmaresc tot topicul,dar din pacate unele poze nu mai sunt valabile..

Totusi nu m-am prins exact ce vrei sa faci :D

Adica vrei sa faci un rs4 avant dintr a4 avant normal?sau un a4 modificat complet :wub: ?

ms, si nu dati cu pietre :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!