Jump to content

Audi A4 Avant

mpa@tuninggarage

Postare recomandată

Cu asa ceva nu e de joaca...trebuie sa fuga toti din calea ta la un flash dat noaptea.

Felicitari pentru proiectul inceput...asteptam sa vedem finish-ul

Link către comentariu
  • Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mpa@tuninggarage

169

• B_U_T

22

• Ice_2k

20

• JonDoe2

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

OT:Mamaaa, fritz...iti dai seama...sau mai bine nu dai flash-uri ca nu e prea frumos!

Link către comentariu

marfa rau stiu ca in realitate culoarea e mai perlata si mai frumoasa ca aici , in cat timp e gata definitiv?

Link către comentariu

ma oameni buni, stiu ca gata definitiv nu e termenul corect, dar gata sa mearga pe strazi nu ca si modificari.... :icon_bounce:

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

In nici un caz nu le-as pune pe masina cat e inca la vopsit/montat

Link către comentariu

Cel mai interesant proiect vazut de mine si as putea spune si cel mai reusit. Am urmarit topicul de la inceput si cam toate topicurile si posturile tale Sabin :D I'm watching you undercover :screwy:

Felicitari si spor la treaba!

Din ce am observat nu ai spalator la faruri, desi bara a venit deja cu gauri pe care le-ai astupat. Dupa parerea mea trebuia sa le pastrezi deoarece sunt utile si au importanta lor dar cu siguranta ai avut motivele tale. Ideea e sa nu ai probleme si nu ma refer la opririle in trafic ci la omologare si alte nebunii.

Inca o data super proiect!

Modificat de KLAU
Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Nu am zis ca am alte scaune inca, am zis ca daca as fi avut unele deja tot nu ar fi fost pe masina atata timp cat ea e in service.

Link către comentariu

Am luat de la capat thread-ul si proiectul mi se pare foarte interesant. Am si eu un sfat, daca nu deranjaza: cat timp masina nu e echipata, si panourile sunt accesibile pune-i o izolatie fonica cat mai buna; confortul e altul, mai ales la un diesel

Bafta :P

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Vreo idee mai buna pentru forma evacuarii decat clasicele:

P8290029.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Bravo Sabine, usor, usor, incepe sa prinda contur. Abia astept s-o vad stralucind in soare.

Felicitari pentru ambitie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!