Jump to content

Seat Altea Vs. Volkswagen Passat


badiucornel
 Share

Postare recomandată

Imi doresc o masina de familie dar nu combi. Poate ma ajutati sa aleg una dintre aceste doua masini. Seat Altea Stylance 2,0 TDI din 2005, 140 CP,Euro 4,rulaj 50.000 km,6 viteze,full dotari si Volkswagen Passat limuzina,1.9 TDI din 2003,131CP, Euro 3,rulaj 120.000 km,5 viteze,full dotari. Preturile sunt cuprinse intre 13500-13700 Euro.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai ai de ales intre o motorizare superioara atat ca putere cat si norma euro (deci taxe mai mici), un rulaj considerabil mai mic in cazul seatului si modelul mai nou al masinii, care iarasi este in avantajul seat altea + anul de fabricatie

eu as alege seat altea. nu stiu cum te impaci tu cu designul seat, dar mie imi place. in cazul meu designul e iarasi o calitate a seatului in comparatie cu passat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand e problema de design. Personal nu m-as impaca cu seat altea nici sa ma bati. Apoi, mai trebuie tinut cont, pe langa ce-a zis Pedro, si de faptul ca 2.0TDI 140 din ce-am citit p-aici pe forum mai are anumite "issues", pe cand TDI-ul de 131CP este testat si ras-testat. Eu as merge pe Passat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu as lua altea din cauza ca e mai nou si are motorul de 2.0tdi.Am avut passat si am fost multumit de el cu exceptia sistemului de rulare de pe fata si aici ma refer la brate care sunt foarte sensibile la drumurile noastre.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!