Jump to content

Com Prod Service

Alex_vvx
 Share

Postare recomandată

Am rezolvat-o dragi colegi pana la urma, am fost astazi si la "service-ul cu clima" mi-au gasit o siguranta arsa ;) acum am si clima functionala, doar ca imi trebuie o mica completare de freon, in schimb am facut o boacana si anume am trecut pe galben la semafor la razoare si era o tanti politista care era probabil la inceput, a venit tanti asta la mine, a inceput sa tipe si sa vorbeasca pe un ton foaaarte ridicat cu mine, mi-a cerut actele, i le-am prezentat, dupa care mi-a spus : "domnule Stoica tocmai ati ramas fara carnet si talon" Eu am avut nesimtirea sa o intreb pe ce motiv, la care dansa foarte suparata si indignata mi-a intors spatele si a plecat. Am asteptat-o frumusel la masina si a venit sa-mi explice, mi-a luat carnetul pentru ca am trecut pe ROSU la semafor. Aici am oprit-o si i-am explicat frumusel ca era imediat dupa verde, adica culoarea galbena si am trecut odata cu RATB-ul si inca 2 masini, dar nu ea a tinut varianta ei, cum ca am fost SINGURUL care am trecut pe rosu, in fine, zic bine, nici o problema, acum sa discutam despre talon, talonul mi-l retine pt ca nu am placuta de inmatriculare pe fata, iar am oprit-o si i-am explicat ca abea am luat masina din service si ca ma intorceam de la udriste ca tocmai lasasem dovada ca sa-mi fac numar nou, deoarece in accident am avut placuta deteriorata si nu mai mergea pusa pe masina, dar iarasi mi-a zis ca sa-i dau o dovada, i-am explicat inca o data ca acea dovada este la ei la udriste si ca nu am ce sa-i arat decat o chitanta amarata, nu a vrut sa vada nimic, vroia numai dovada.. asa ca am "rugat-o frumos" sa imi completeze odata procesele si sa ma lase ca am treaba si ma grabesc. Mi-a dat 2 dovezi pt 15 zile una pt carnet si alta pt talon. Acum vine partea frumoasa, talonul il recuperez maine iar eu am o dovada valabila pentru condus fara carnet pana in data in care trebuie sa mi-l dea inapoi :D Intrebarea este urmatoarea, ce sa-i fac eu vacii aleia care mi-a stricat seara? sa trec si maine pe acolo sa-i flutur talonul si dovada prin fata ochilor sau nu ? :P Ca dovada ca era incepatoare colegu ii spunea in ce rubrica sa scrie procesul verbal, gresind completarea lui :P Plus ca s-a laudat in fata mea ca ea a retinut 12 permise ieri si nimeni nu a intrebat-o nimic, eu de ce o iau la rost.. deci aft-uri (aere, figuri, talente) de pustoaica cu ceva autoritate pe mana. Am intrebat-o daca are martori ca am trecut pe rosu si mi-a spus ca are 10 martori, cand i-am zis sa-mi treaca martorii pe procesul verbal ca o sa fac contestatie si ii dau in judecata a spus ca ea nu are nevoie de martori, deci a dat-o la intors, dupa aceea am incheiat polititcos conversatia cu ea, am indemnat-o sa se duca sa mai exerseze cu procesele verbale, i-am urat numai de bine si am plecat ;) deci morala, feriti-va de femei politiste ca e jale cu ele. Noapte buna va doresc si s'auzim de bine !

Modificat de Alex_vvx
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex_vvx

22

• garfield

5

• WNS

4

• PPPPP

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Andreeas1978

Bro, esti tare!!! M-ai facut sa rad in ziua asta mohohohorata!Bro, esti tare!!! M-ai facut sa rad in ziua asta mohohohorata!

Link către comentariu

Presupunand ca dauna depaseste dublul primei de asigurare si tu trebuie sa platesti toate ratele in avans, ce se intampla daca ai imediat dupa ce ti-ai reparat masina un accident care se presupune a fi la fel de grav ca si primul, in sensul ca dauna depaseste dublul primei de asigurare? ce te mai pun aia sa platesti daca tu ti-ai platit toate ratele?

Link către comentariu

Presupunand ca dauna depaseste dublul primei de asigurare si tu trebuie sa platesti toate ratele in avans, ce se intampla daca ai imediat dupa ce ti-ai reparat masina un accident care se presupune a fi la fel de grav ca si primul, in sensul ca dauna depaseste dublul primei de asigurare? ce te mai pun aia sa platesti daca tu ti-ai platit toate ratele?

Pai pe mine unu nu au ce sa ma puna sa mai platesc, polita de reintregire CASCO nu mai este valabila la omniasig.. am intrebat asta expres, aa toate ratele le-am platit, adica 2, deci presupun ca pot sa am dauna acum 560 de milioane ca nu mai platesc nimic, trebuie sa aiba in vedere ca nu din toate contractele incheiate au de castigat, mai exista si riscul sa fie si in defavoarea lor.

Andreeas1978 - Ma bucur nespus :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!