Jump to content

Stie Careva Cum Se Regleaza Cele Doua Trepte De Inchidere Ale Haionului?


TheSamael
 Share

Postare recomandată

Nu de alta, dar imi tot troncane portbagajul. In fine, am inteles ca haionul arte doua trepte de inchidere, iar mie mi s-ar inchide numai la prima treapta. Desi am incercat sa trantesc mai tare haionul, troncanitul persista, deci inchiderea se face tot numai la prima treapta. Banuiesc ca nu e mare smecherie, o fi o chestie doar de suruburi si alte surubelnite, dar inainte sa desfac lucrurile am zis ca mai bine sa intreb. Miersi de ajutor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se regleaza din clema fixa, cea de langa bara...presupun ca se demonteaza ornamentele, si ar trebui sa permita o mica cursa inainte sau inapoi, functie de nevoi....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Care clema fixa ?? ai putea pune o poza sau o schema ceva ?? ca ma intereseaza si pe mine...am un scartait mic si l`am identificat la hayon .

Modificat de cozmozs
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

haideti ca-i simplu...cand deschizi haionul, se vede fix in mujlocul buzei portbagajului, langa spoiler, o gaura, unde intra mecanismul de inchidere fixat pe haion. Metalul acela indoit in care se blocheaza incuietoarea, poate fi reglat din suruburile ce-l fixeaza....asa este la 99% din masinile fabrcate din '50 incoace.

atasez si 2 poze , una cu un mercedes, alta cu un saab...nu am gasit rapid nici o ibiza

post-10909-1192040003_thumb.jpg

post-10909-1192040024_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Am constatat cu stupoare ca dupa ce am avut masina in service pentru vopsirea spoilerului spate, usa de la portbagaj troncane. Am incercat sa reglez acea clema fixa in care se prinde dar cursa este foarte mica, am dat-o in pozitia cea mai de jos si totusi continua sa troncane. Ce as putea sa-i mai fac ? Mentionez ca am incercat sa umblu si la acei tambure de cauciuc care preseaza usa, dar se pare ca zgomotul nu vine de acolo ci de la faptul ca usa nu se inchide bine. Daca trag mai tare de ea are un mic joc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Cea mai buna solutie, ar fi sa te duci la acel service si sa remedieze ei problema.

Daca nu poti, vezi ca pe lateralele capotei, portbagajului, cand este deschis, ai doua pufere de cauciuc, acelea sunt reglabile pe innaltime, poate reusesti asa sa scapi de troncanit.

Modificat de BALTAZAR2003
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!