Jump to content

Martor ESP aprins

shtefan
 Share

Postare recomandată

am si eu o problema care a aparut de cand a venit frigul.

Problema ta este de la motor si nu de la ABS/ESP . fa o diagnoza si vezi ce apare pe ECU motor in primul rand, si apoi ce e pe ABS. posteaza erorile sa vedem cauza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am si eu o problema la un passat 1.9 tdi din 2000 atj cod motor cu abs : imi da urmatoarea eroare : Address 03: ABS Brakes

Control Module Part Number: 8D0 907 389 D

Component and/or Version: ABS/ESP front D46

Software Coding: 04255

Work Shop Code: WSC 05311

1 Fault Found:

18265 - Load Signal: Error Message from ECU

P1857 - 35-00 - -

Ca si comportament sterg eroarea, functioneaza abs/esp 2 300 m dupa care se aprind si imi da aceiasi eroare si nu mai functioneaza

regards,

Link către comentariu

BUn, si care este eroarea de pe ECU?

Aici , pe ECU, e problema ta, ABS nu are nimic, lasa-l in pace.

Link către comentariu

Pai asta e singura eroare care o am. Mai e una pe motor de la turbina si atat.

Regards

Link către comentariu

Da, problema se trage de la Ecu, nu de la abs - despre asta e vb

Link către comentariu

sal. si mie imi stateau aprinse martorii ESP/ABS de cand a dat frugul si cand o calcam dadea in nas, incepea sa tremure si nu aveam alta solutie decat sa o opresc. solutia a fost (sau ma rog) am luat o prin eliminare si de la ce am mai auzit si eu am schimbat filtrul de motorina si masina merge foarte bine. motorina avea o culoare tare ciudata..... de........ motorina romaneasca de [cenzurat].

Link către comentariu

motorina romaneasca e foarte buna, intermediarii , austrieci , polonezi , italieni, sunt cei care o strica. Inclusiv seful de statie ! Sunt lipsiti de scrupule cei de la peco ce boteaza benzina/motorina.

De exemplu cand ai eroare stocata de "motorina insuficienta" se aprinde martorul ESP. Probabil aveai filtru de motorina plin de particule de gheata.

Link către comentariu

buna..am si io o problema cu ESP asta la viteza daca ma duc constant cu el la 119-120km la ora sau 139-140km mi se aprinde esp de 3 ori imi taie pedala de acceleratie 3 secunde si apoi revine iar la normal si iau viteza in continuare dar pe drum drept imi face asta..care ii cauza??

Link către comentariu

Fa o scanare si posteaza eroarea - daca a stocat ceva....

Link către comentariu

ce fel de scanare?sa ma duc la un tester cu masina?sa nu fie problema de la ceva injector?

Link către comentariu

Da. mergi si fa o scanare - diagnoza si posteaza erorile gasite.

Link către comentariu

am facut un test mai demult si mia zis ca injectoru nr 3 baga presiune slaba fata de celelalte...am schimbat garniturile la injectoare ....era ciupita la injector nr 3 credeam ca scapa presiune dar se pare ca el ii problema...se poate repara injectoarele astea pompe duze?sau schimbat injectoru?

Link către comentariu

Se repara - la Bosch - dar la cat costa, iti cauti mai bine pe SH. Era vreo 800 lei per bucata, acum un an de zile

Link către comentariu

mia dat un prieten din dezmembrari la 150 lei un injector...codurile is la fel pe el cu al meu..akuma sa il pun intro zi la loc sa vad apoi dk mai am treaba cu esp

Link către comentariu

salut,

revin cu solutia, cel putin asa cred eu: am dezactivat SprintBoosterul si am mers putin mai mult( 1 km), pana a inceput sa-si faca efectul ESP-ul, si in manual si in automat; observ ca intra in functiune putin mai tarziu decat ma astept eu, masina se redreseaza putin de la tractiunea spate, dar e ok acum.

multumesc tuturor pentru sfaturi.

Link către comentariu

post-25511-0-32745800-1329578257_thumb.jpost-25511-0-59514100-1329578217_thumb.j Acestea sunt pozele cu defectele.Una este iainte de stergere,si cealalta dupa stergere.In prima poza nu pot fi sterse erorile .Este poza facuta dupa stergerea erorilor! Modificat de MARINJUVETE
Link către comentariu

Si erorile de pe motor care sunt? Ca in prima poza, asta spune, sa verifici erorile de pe ECU.

Link către comentariu

Pai astea sunt cele care au ramas.A mai incercat sa stearga din ele ,dar nu a mai mers sa fie sterse.Deci nu stiu ce as mai putea face .Cand na dau putin la ea ,apare mesajul ,,abs Fehler''.

Link către comentariu

Si care erau erorile de pe Engine inainte de a le sterge? problema ta este la motor, nu la ABS.

Link către comentariu

Da .Cred ca da.Trebuie sa merg la cineva care stie cu vag-com.Am auzit ca este bamse in Craiova,dar nu am nr. lui de telefon.

Link către comentariu

• Administrator

Bamse te poate ajuta la Serpico. Vorbeste cu Gabriel sa te ajute. ;)

Link către comentariu

Ai cumva nr lui de telefon,sau sun prin prietenii de pe forum?

Link către comentariu

Salut! Revin cu informatii suplimentare.Am sters erorile cu Marian Piriu(multumiri uriase),Esp+Abs,mers in probe putin pe gheata(demaraj+ franare).Toate bune pana a 3 zi cand la un demaraj pe gheata in panta,am simtit ca iar trage greu.Oprit pe dreapta,desfacut conducte la pompa abs,si totul in regula,fara demaraj in care sa intre esp.Azi pe seara probat iar pe zapada,si iar s-a blocat (franat),cred ca fata.Ce poate fi?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!