Jump to content

Cum Scot Bancheta Spate Golf 5?

bogdanalex83
 Share

Postare recomandată

Salutare.

Vreau sa pun huse si nu stiu cum sa scot bancheta spate. Am observat ca are pe margini arici cu care e prinsa de mocheta podelei si niste prinderi metalice dar nu am reusit sa o scot.

Cum se procedeaza?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bogdan, pt motarea huselor trebuie scoasa complet bancheta?

eu am nu am scos-o complet, dar pentru desprinderea de pe podea nu e nevoie sa faci decat ceea ce a spus tazz mai sus...

Link către comentariu

ma interesa cum se desprinde de podea. eu am incercat sa o desprind tragand in sus de marginea de la genunchi dar am vz ca sta fixata prea bine si nu as vrea sa o stric. nu vreau sa o scot complet.

Link către comentariu

pe laterale are niste arici foarte buni care se prind de mocheta, de asemenea marea rezitenta la desprindere este dat de 2 prinderi cate una in dreptul jumatatii scaunelor din fata. acolo trebuie sa aplici mai multa forta. nu ai ce sa strici, asa am ridicat bancheta la masina mea.

Link către comentariu

am obs ca exista arici pe margini si prinderile metalice in dreptul jumatatii scaunelor din fata. nu am incercat cu mai multa forta de teama sa nu stric ceva. poti sa imi spui cum e fixata in prinderile alea metalice? sunt cleme sau ce sunt? multumesc pentru ajutor

Link către comentariu

da sunt niste cleme simple nu au niciun fel de secret, trebuie doar sa tragi mai cu forta, tot cu forta se prind la loc.

Link către comentariu

si cand o pui la loc tre sa ai grija sa o centrezi fix pe gaurile unde intra clemele alea metalice...te apesi pana face un "clanc" si gata

bafta

Link către comentariu

inca nu le-am montat. in weekend o sa ma ocup de bancheta. o sa tin cont de toate sfaturile. mai am o nelamurire. tetierele spate se pot scoate complet? pe cele din fata am reusit sa le scot.

va multumesc din nou.

Modificat de bogdanalex83
Link către comentariu

eu zic ca se scot si alea. dar n-am incercat pana acum ca sa iti zic si cum. in principiu tre sa fie cate un buton pe lateralul fiecarei baze a tetierei pe care il apesi cand ajunge la inaltimea maxima si o tragi afara.

Link către comentariu

Se scot sigur si tetierele spate. Vezi ca daca ai ISOFIX trebuie scosi si montantii aia de plastic care se ancoreaza in niste carlige din caroserie. Eu dupa ce am pus husele nu i-am mai montat. Astept momentul cand voi avea nevoie :somnmare:

Bafta

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Am montat husele acu o saptamana si am procedat asa cum am primit sfaturi legate de bancheta din spate. Am tras de ea in sus si am reusit sa o desprind din prinderile de pe podea. Nu am mai scos montantii de plastic de la sistemul ISOFIX. Singura problema e ca nu am reusit sa scot cele 3 tetiere spatar bancheta spate. La scaunele fata au iesit. Am impins in clema aia de plastic din dreptul uneia din cele doua prinderi in spatar in care se introduce tetiera dar nu am reusit sa o scot. Deocamdata o las asa husa din spate, pusa pe langa tetiere. Multumesc pentru sfaturi. Apropo husele le-am cumparat din targ de la Vitan si au costat in jur de 140 lei. Am inteles ca sunt facute prin Polonia. Multumesc pentru sfaturi.

Link către comentariu

Bogdane sa le stapanesti sanatos, poti sa pui o poza cu scauele imbracate in huse ? Stiu si eu acele huse din Polonia mi sau parut OK dar am avut o ezitare pt ca nu mi am dat seama exact cum vin pe scaune.

Link către comentariu

• 5 months later...

Imi cer scuze ca nu am revenit cu niste poze...am fost ocupat si momentan am masina in service (gasita lovita in parcare). Promit ca o sa postez si niste poze cu husele. Pana acum sunt multumit de ele...par de calitate. Materialul din care sunt facute imita tapiteria Octavia RS. O sa revin si cu poze. Bafta :D

Link către comentariu

Auzi dar poti sa ne postezi si niste poze cu cum se scoate bancheta spate?

Am citit dar nu prea pricep, de unde tb tras... ?!?!?

Multumesc

Link către comentariu

@ gcgherasim

Se trage ferm de marginea banchetei dinspre scaunele din fa

Link către comentariu

Se procedeaza asa cum a zis GRATIAN. La remontare eu m-am asezat pe bancheta ca sa o pot fixa la loc in prinderi. Atat la demontare cat si la remontare trebuie aplicata forta. Cum mi se intoarce masina o sa fac si poze.

Link către comentariu

• 1 month later...
bogdanalex83
Publicat (modificat)

Poze cu husele. Scuze pentru intarziere

dscn0116dq2.th.jpg dscn0117jn3.th.jpg dscn0118ef4.th.jpg dscn0119bd0.th.jpg dscn0120un7.th.jpg

Modificat de bogdanalex83
Link către comentariu

• 1 year later...

Oare la jetta se poate intoarce bancheta ca la golf V variant....stie cineva ???

Link către comentariu

In ce sens intoarce?... la jetta din cate stiu eu se rabateaza la fel ca la golv V sau se scoate cu totul.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

si eu am incercat sa imi pun huse dar nu prea au venit foarte bine din 2 motive:sistemele de prindere de la scaune isofix si faptul ca nu puteam sa intind bine husele pe scaune deoarece acopeream ariciul acela de pe scaun care se prindea de mocheta.

Link către comentariu

• 2 months later...

nu stiu sa ridic bancheta din spate deloc , daca trag de ea parca nu se misca deloc.Oare e prinsa in suruburi sau ?

Link către comentariu

• 2 months later...

se poate scoate bancheta la jetta???? daca da, cum???

Link către comentariu

se trage in sus dinspre partea din fata, apoi tragi spre bord si iese

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!