Jump to content

Switch usa - probleme

ovidiubest
 Share

Postare recomandată

Am desfacut si yala - lipiturile aratau f bine si erau sigilate cu un fel de rasina topita peste ele.(am mai scris despre asta). Ideea era ca parea mai uzata partea care apasa pe pinul de la switch (daca se poate asa ceva) iar dupa ce am schimbat partea de sus a switch-ului, a mers vreo 6 luni fara nici o problema. Acum, din cand in cand, nu functioneaza - daca trag de manerul de la usa si ii dau drumul putin fortat , se aprinde becul. Aaa - si cateodata se descuie usa imediat ce este incuitata din telecomanda - tot timpul trebuie sa verifica daca totul e ok si e cam frustrant.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, cama care are plastic peste ea - ai gasit-o taiata, strapunsa ? daca da, trebuia refacuta sau eliminat plasticul de pe ea si pusa lamela la switch.

Mare atentie - ai desfacut yala, trebuia sa refaci si lipiturile.... cele care au lac peste ele, te pot pacalii usor.....

Link către comentariu

Salut.

Am o problema interesanta. Imi bate ceva in usa, mai exact, bataia se aude din directia switch-ului la usa stanga fata, la denivelari, franari, accelerari.

Am facut un mic test, in timpul rularii, am deschis usa, si atunci nu se aude :)

Mentionez ca nu sunt nici un fel de probleme cu deschiderea/inchiderea usii, doar bate acolo inauntru ceva, parca ar fi cazut ceva, sau ar fi inauntru un obiect mic.

Sugestii? :)

Multumesc.

Link către comentariu

Broasca este stransa in cele doua suruburi? Inelul de pe stalp este strans? Daca da, demonteaza fata de usa, macaraua si vezi ce nu este la locul lui

Link către comentariu

Am patit-o si eu asa. Erau suruburile de la broasca slabite.

Link către comentariu

Sunt 2 suruburi M8 care sunt superbine stranse, + 1 surub Torx T20 care a fost destul de slabit (peste care este un capac de plastic de protectie).

O sa zic mai tarziu daca s-a rezolvat problema sau nu.

Multumesc hremus si kelu.

Link către comentariu

vezi daca sunetul se aude in usa - da jos fata de usa si vezi daca e de acolo sau nu din balamale

Link către comentariu

Daca surubul T20 e foarte slabit , este posibil ca cercul(siguranta) de la manerul exterior sa fi cazut de la locul lui si ala sa faca zgomot. Kallatis cand tragi de manerul exterior sa deschizi usa, acesta se comporta normal? Adica revine la pozitia initiala, se deschide usa cum trebuie, etc?

Link către comentariu

Problema nu s-a rezolvat.

@hremus: da, se comporta normal, nu este nici o problema nici cu maner, nici cu deschiderea/inchiderea.

@Florin: sigur nu e de la balamale, nu sunt slabite, usa se comporta normal.

Da, din usa se aude, e foarte posibil sa fi cazut cercul de la maner.

Urmatorul pas: desfac manerul exterior? sau desfac usa in interior?

Link către comentariu

@ Florin - cum se reface cama de care spui tu, ca mi s-a parut un pic uzata. Sau varianta cealalta cu lama - trebuie pus un switch special care are lama, sau se adapteaza? Merci

Link către comentariu

@ Florin - cum se reface cama de care spui tu, ca mi s-a parut un pic uzata. Sau varianta cealalta cu lama - trebuie pus un switch special care are lama, sau se adapteaza? Merci

cumperi un microintrerupator (switch) cu lamela.

Link către comentariu

Kit-ul provine de la un chinez cu care colaboreaza astia de la ecs. Din cate stiu eu la hayon se folosesc ambele contacte adica trebuie un switch cu 3 fire.

Link către comentariu

Produsul este OEM si e folosit la masinile mai vechi.

Link către comentariu

Dar din ce vad acolo e.vb de switch-ul de pe cilindrul butucului de la hayon,nu cel din yala

Link către comentariu

Pai tocmai dasta am apelat la voi..din bransa..pt ca nu stiu exact intrebuintarea inculpatului.

Link către comentariu

Cercul e prins pe o piesa in dreptul manerului pe interior. Piesa e prinsa cu un surub T20 sub manerul exterior. Deci trebuie dat jos tot din interior si manerul ext. Cand mai umblii la surubul de strangere a cercului( de pe lateralul usii) sa tii tras de manerul ext. asa eviti sa-ti cada cercul in usa.

Link către comentariu

Deci sa inteleg ca sistemul respectiv vine montat pe masinile care au inchidere centralizata din cheie..si atunci cand inchizi portbagajul se inchide si restul usilor?Si switch din broasca haion doar iti aprinde lumina in portbagaj si iti semnalizeaza ''portbagaj deschis'' la masinile cu BC?

Link către comentariu

Salut

IULIUS daca ajung la Craiova cat costa sa imi schimbi si mie switch-ul la un bora pe usa stanga fata cu piesa ta

Modificat de laurentiubdz
Link către comentariu

da, cama care are plastic peste ea - ai gasit-o taiata, strapunsa ? daca da, trebuia refacuta sau eliminat plasticul de pe ea si pusa lamela la switch.

Mare atentie - ai desfacut yala, trebuia sa refaci si lipiturile.... cele care au lac peste ele, te pot pacalii usor.....

Merci pt raspuns. Spune-mi te rog cum se poate reface plasticul de pe cama? sau in cazul eliminarii plasticului de pe ea, ce fel de switch cu lamela recomanzi?

Link către comentariu

tot switch saia, dar cuperi si unul ordinar, de pe care scoti lamela si o pui la saia.

Link către comentariu

am si eu o mica nelamurire . am scanat cu vcds`ul si uite eroarea :

Address 46: Central Conv. Labels: 1C0-959-799.lbl

Part No: 1C0 959 799 B

Component: 1C Komfortgerát HLO 0003

Coding: 00259

Shop #: WSC 00028

VCID: 3669577C125C62E

Subsystem 1 - Part No: 1C1959801A

Component: 1C Tőrsteuer.FS KLO 0004

Subsystem 2 - Part No: 1C1959802A

Component: 1C Tőrsteuer.BF KLO 0004

Subsystem 3 - Part No: 1C0959811A

Component: 1C Tőrsteuer.HL KLO 0004

Subsystem 4 - Part No: 1C0959812A

Component: 1C Tőrsteuer.HR KLO 0004

1 Fault Found:

01389 - Tailgate Open Switch (F124)

27-00 - Implausible Signal

am desfacut in spate la portbagaj dar nu e la fel ca la usile laterale, sa`i refac lipiturile sau altceva. e doar un motoras care impinge pistonul pt blocat/deblocat si yala propriu-zisa care nu mai are nici o placa. am dat cu spray de contacte pt ca era putin oxidata mufa , dar la rescanare imi reapare eroarea.care ar fi solutia ?

si am mai observat ca atunci cand deschid portbagajul nu se aprinde becul din spate. am verificat sigurantele si sunt ok , dar am masurat tensiunea din mufa care vine la bec si nu-mi da curent deloc. care ar fi problema ?in bord imi apare ca e deschis portbagajul.

Modificat de Mickey20
Link către comentariu

Ai si in broasca hayonului un switch. Nu arata ca cel din portiere, nu ai placa cu circuite. Este un switch care are trei lamele. Poate fi adaptat unul pt portiere fara probleme. Este dus, de aceea nu ai lumina in portbagaj

Link către comentariu

si unde gasesc un switch asemanator de cumparat ? nu vreau sa fac adaptari sau alte nebunii.banuiesc ca la reprezentanta e destul de scump unul. alte sugestii ?

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!