Jump to content

Switch usa - probleme

ovidiubest
 Share

Postare recomandată

Cum pot sa verific firele din burduf? Este vreo culoare specifica pentru switch sau difuzoare?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

MasinaPoporului

Nu ai cum sa nu le vezi daca sunt "pocnite". Ar trebui sa le vezi "ochiometric". Se mai tin doar in izolatia cablului. Asteaptam si parearea lui F l o r i n.

Link către comentariu

am patit si eu m'am dus la un electrician si cu 75 de lei de usa ti'o repeara:Diti schimba swichu:D

Link către comentariu

Kitaro, ca sa vezi daca sunt probleme cu firele din usa, misti de burduf. Daca face figuri, atunci ai probleme cu firele.

Ca sa excluzi firele, probeaza switch-ul cu usa deschisa. Deschizi usa si cu o surubelnita inchizi limba yalei. Dupa ai, deschizi de la maner. Daca switch-ul nu isi face treaba, inseamna ca e decedat...sau pe cale.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Popika, electricianul iti schimba switch-ul din broasca, sau iti pune altul, asa cum se vorbea pe aici "ca la vechile dacii"... Multumesc de raspuns

Am

Link către comentariu

Care credeti ca sunt mai potrivite cele albe cu protectie mai mare la apa si praf sau cel negru

Vreau o parere?

Ai folosit asa ceva care din ele ?

post-68346-0-89724600-1296333874_thumb.j

post-68346-0-13329700-1296333889_thumb.j

post-68346-0-87099800-1296333948_thumb.j

Modificat de alexologeanu
Link către comentariu

La masina din Semnatura am o problema , nu se mai stinge martorul usi deschise din bord si raman becurile aprinse in masina si becul de jos de la usa dreapta fata , asta dupa ce am mers la spalatorie seara !!! A inghetat senzorul , nu cred sa se fi stricat atata timp cat arata ca functioneaza ! Ce este de facut ?? Multumesc

Link către comentariu

A ramas apasat bumburezul de la switch , cum zici si tu probabil a inghetat asa . Incearca sa incalzesi cu un feon sau ceva si inchide-deschide portiera poate isi da drumul . Daca nu reusesti pana la reparare scoate becul din usa si stinge plafoniera sa nu-ti consume bateria.

Bafta

Link către comentariu

Imi recomanda cineva din brasov un electrician care sa imi schimbe si mie swith-urile de la usile din fata ! De 2 zile stau cu becurile de la usi aprinse cred ca au inghetzat dupa spalarea masini , dar nu sunt sigur si mai bine sa verifice cineva!

Multumsc

Link către comentariu

Mi-am rezolvat problema cu switchul. N-am mai postat aici ca problema mea s-a transformat din probleme switch in probleme cu inchiderea centralizata si am postat in topicul respectiv. Din cate am verificat si testat problema mea a fost din cauza lipiturilor reci de pe placa. Switchul n-a avut nimic, spre norocul meu, pentru ca am stat cu usa desfacuta si nu aveam switch de schimb.

Aveti grija cand desfaceti cutia cu cablajul ca sunt niste parghii inauntru si daca le montati in pozitia gresita patiti ca mine sa nu functioneze bine inchiderea centralizata la usa respectiva. Am descris in topicul cu inchiderea centralizata ce am patit.

Link către comentariu

daca tot schimbati switch-ul luati ceva cu clasa etansietate IP40, sa nu mai intre apa pe unde nu trebuie

http://www.tme.eu/html/RO/microintrerupatoare-seriile-v4nc-si-v4n-prod-saia-burgess/ramka_1486_RO_pelny.html

V4NCT7, acesta e codul de la Saia Burgess, am inteles ca acesta ar fi si providerul OEM pentru VAG

Link către comentariu

Salut, schimba cineva switch-uri in judetul Bacau, ma intereseaza pentru masina din semnatura, switch-ul din fata stanga(sofer). Cred ca ala e de vina pentru ca nu merge sa inchid toate usile de pe partea aia...si nici nu se aprinde beculetul rosu, in plus am observat ca nici buzerul pentru faruri aprinse nu mai functioneaza. Multumesc!

Link către comentariu

Toate usile ?

Daca nu se aprinde plafoniera cand deschizi usa, nici nu se aprinde martorul de usa deschisa si nu merge nici buzzer-ul, cel mai sigur ai probleme cu switch-ul.

Link către comentariu

Cand inchid cu cheia usa respectiva se inchide doar aia, nu si celelalte, nu am martor de usa deschisa in bord..

Link către comentariu

E posibil sa ai si ceva lipituri reci pe placa, daca nu cumva switch-urile care sunt actionate de butuc, au ceva probleme. Oricum, de jos yala si vezi care e problema.

P.S. inainte sa demontezi yala, trage un pic de firele care ies din usa, sa nu ai vreo surpriza si acolo, desi nu prea cred...

Link către comentariu

dar in braila... este cineva care poate aduce si schimba switch-ul?

Link către comentariu

daca vrei iti pot trimite eu switch-uri prin cumnatul meu, dar problema ar fi ca trebuie sa mergi pana in Insuratei sa le iei.daca te avantajeaza, iti trimit eu prin el

Link către comentariu

Darie13-la tine sunt lipituri reci in broasca!Trebuie demontata broasca si refacute lipiturile!

Link către comentariu

mersi kelu dar incerc sa gasesc pe cineva sa il si monteze direct; greu nu cred ca e dar mi-e frica sa nu stric ceva. :)

Link către comentariu

Salut.Aseara am observat ca buzzerul mergea aleatoriu.Plafoniera functioneaza la deschiderea usii,iluminatul din portiera de jos functioneaza dar buzzerul doar cand voia el(bineinteles cu cheia scoasa din contact si cu luminile lasate pe aprins).Moare buzzerul sau switchul?Mersi anticipat!

Link către comentariu

Poti face un test pe cluster, si vezi daca e buzzerul. Intri si pe 46 si vezi daca ai stocata vreo eroare, legata de usa - e posibil sa o vezi ca intermitent.

Plafoniera nu simte micile intreruperi, mai ales cand ai cheia scoasa din contact, deoarece are acea perioada de iluminare.

P.S. - lasa-l asa, pana se mai agraveaza, si atunci vezi sigur, de la ce e.

Link către comentariu

Okai,multumesc pentru promptitudine!O sa va tin la curent,sper sa nu mai faca figuri,ca la cat sunt de aiurit si uit farurile aprinse,ma ajuta.O sa insist totusi azi un pic la broasca folosind niste wd40.Numai bine! :icon_thumright:

Link către comentariu

...asta ar putea fi o intrebare stupida :))...dar cum sunt mai profan in ale mecanicii, am sa o adresez...cum desfac broasca?

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!