Jump to content

Switch usa - probleme

ovidiubest
 Share

Postare recomandată

Nu pretul switchului e problema ci manopera.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

exista in craiova cineva care poate schimba blestematul asta de switch?

Link către comentariu

Eu nu stiu pe nimeni aici in Craiova care sa schimbe numai switch-ul.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut .

am si eu aceeasi problema cu usile de pe partea dreapta .

1 . La usa din fata nu se mai aprinde becul de pe usa si nici plafoniera

2. La deschiderea usii din spate dreapta nu se mai aprinde plafoniera.

La usile pe partea dreapta totul e ok.

Am inteles ca dl. ,,kelu '' este meserias in asa ceva , stie cineva cum poate fi contactat ? ms pt raspuns.

Revin usi partea stanga cu probleme . scz.

Pot fi contactat la 0769680956

Link către comentariu

andrei59

uite datele de contact pentru razvan (kelu):

-razvan842007@yahoo.com

du-te cu incredere la el...este meserias...si sigur te rezolva

Link către comentariu

salut,am schimbat ic cu unul de passat[bc mic]si de atunci nu mai functioneaza martorul usi deschise,nici buzerul.am inteles ca bordul nou citeste pe can deschiderea usilor din modulul de confort.pe vag da ca nu exista comunicatie cu modul confort.cu bordul vechi se aprindea martorul pentru usa stanga fata si portbagaj,iar celelalte usi sant facute pe alarma[after market]cand sant deschise piue alarma de 4 ori.intrebarea mea este ce modul de confort sa pun sa-mi vada pe can deschiderea usilor si buzerul[am uitat de nenumarate ori pozitiile aprinse].

Link către comentariu

Problema nu e din modulul de confort ci din IC ca nu e 100%compatibil, poate merge doar rescris epromul.

Link către comentariu

De doua zile am observat ca la portiera din dreapta fata nu se mai aprinde becul din partea de jos a usii. Am crezut initial ca e ars becul, dar apoi am observat ca nici plafoniera nu se aprinde. Switch-ul e problema?

Daca misc putin de clapeta de inchidere se aprinde. am dat si cu wd 40 dar deocamdata nici un efect pozitiv.

Link către comentariu

da,este switch-ul de vina.tija lui nu mai face contact cu carligul broastei decat la prima treapta a inchiderii.trebuie inlocuit

Link către comentariu

stiti pe cineva care poate sa ma ajute, sa-l schimbe, sau sa-mi dea un cod al piesei. multumesc

Link către comentariu

Daca vii prin Bucuresti ....

Link către comentariu

Am si eu o problema la masina din semnatura.Cand deschid usa din dreapta nu se aprinde becul iar computerul de bord nu sesizeaza ca e deschisa si inchide usile.Trebuie schimbat switch-ul sau se poate repara ceva pe acolo?Multumesc!

Link către comentariu

Am inteles.Un pret stie cineva cumva?

Link către comentariu

Depinde unde mergi . In service mi-au cerut 200 ron / usa , ceea ce mi s-a parut exagerat mai ales ca aveam probleme la doua usi . Asa ca am studiat si mi le-am rezolvat singur . Daca esti dispus sa vi pana in Reghin , te rezolv eu .

Link către comentariu

salut cat ai dat pe switch,sau daca t rog un cod poti sa imi dai?

s-au l-ai reparat?

Link către comentariu

nu prea merge reparat, se cumpara.

uite de aici poti cumpara:http://www.adelaida.ro/index.php?cPath=84_302_396

cauti asa ceva pe site:

post-11532-1266259076_thumb.jpg

post-11532-1266259076_thumb.jpg

Link către comentariu

Mie mi le aduce cineva din Cluj . Cum zice si Kelu nu prea ai ce repara la el . Daca ai nevoie anunta-ma si rezolvam problema .

Link către comentariu

E greu de schimbat ?adica l-as putea schimba si singur sau doar un electrician ar trebui?Am si eu probleme cu cel din usa soferului.

Link către comentariu

Nu este nici foarte greu dar nici foarte usor :frigbaitata: . Daca te ai cat de cat la demontat si mesterit o rezolvi singur . Gasesti informatii destule pe forum cum se face . Daca nu ai curaj cauta pe cineva care stie si se rezolva .

Link către comentariu

Salutare.

Am schimbat switchul din broasca usa sofer si tot nu vrea sa functioneze cum trebuie.

Daca incui masina din telecomanda se incuie toate usile, in schimb daca o incui din masina de la butonul de pe usa de la sofer se incuie toate si se descuie imediat doar usa sofer(practic se aude cum lucreaza dar nu trage de plasticul ala mic in jos sa-l tina acolo....are doar un mic joc de glezne).

Pe tester imi da o eroare de comunicare intre modul confort si usa sofer. Daca tin toate usile inchise sau doar usa soferului deschisa testerul nu vede nici o activitate in schimb daca deschid oricare alta usa le vede pe amandoua deschise. Nu imi bipaie nimic nu ma avertizeaza ca am usa deschisa sau lumini uitate aprinse cu toate ca am schimbat switchul cu unul din comert fara rezultate si apoi cu unul dintr-o alta broasca indoita pe care o avea mecanicul in service tot fara rezultate. Singura speranta a ramas intr-un modul SH sau nou, sau daca aveti alte pareri, propuneri nu le tineti doar pt voi :) .

Multumesc.

Modificat de D0rin
Link către comentariu

nu e de la switch, e de la lipituri reci -crapate de la mufa cu pini in care intra in placa cu circuitul electronic.

Link către comentariu

nu da banii aiurea pe modul.fa rost de un pistol de lipit si intareste lipiturile de la mufa broastei.este incercuit ce trebuie sa faci tu.dca te vei uita atent vei observa ca una sau doua lipituri sunt crapate,chiar si milimetric.fa operatiunea asta si revino cu detalii.spor :)

l.e.-am postat in acelasi timp cu marius :)

post-11532-1266270765_thumb.jpg

post-11532-1266270765_thumb.jpg

Modificat de kelu
Link către comentariu

• 2 weeks later...

citind acest topic din pacate nu am gasit solutia problemei mele.

dupa schimbarea portierelor fata-spate de pe stanga, am sesizat ca usa stanga-spate cand o deschid nu mi se mai aprind becurile din plafoniera. mentionez ca restul usilor functioneaza corect. asadar, intrebarea mea ar fi daca exista astfel de switch-uri si in portierele din spate? va rog un raspuns de la cineva care cunoaste problema. multumesc!

dupa schimbarea portierelor fata-spate de pe stanga, am sesizat ca usa stanga-spate cand o deschid nu mi se mai aprind becurile din plafoniera. mentionez ca restul usilor functioneaza corect. asadar, intrebarea mea ar fi daca exista astfel de switch-uri si in portierele din spate? va rog un raspuns de la cineva care cunoaste problema. multumesc!

Link către comentariu

da.ai switch si in acea portiera.exista switch-uri intoate portierele,la hayon si la capota

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!