Jump to content

Switch usa - probleme

ovidiubest
 Share

Postare recomandată

La ce usa ai umblat? E posibil si ca alarma sa fi fost montata gresit si avand acel switch defect ea sa fi fost pusa doar de fantezie(inainte sa schimbi switch alarma functiona corect?in sensul ca atunci cand lasai o usa care functiona corect deschisa suna?

Alarma fiind an este legata in paralel pe 2 fire intre broasca si calculator si ma gandesc sa nu fi deranjat tu cat ai lucrat acele legaturi.

Fa si tu o scanare sa vezi poate ai vreo eroare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am uitat sa mentionez

alarma functiona correct (spune ea) inainte de defectiune. am verificat legaturile alarmei. Alrma este legata pe doua fire, in manunchiul care pleaca de la mufa macaralei catre mufa yalei. Firele erau doar rasucite si date cu banda izoler, iar eu le-am cositorit si izolat corespunzator. Sunt chitibusar si imi place sa fac lucru bun, chiar daca moca. Am verificat cam toate legaturile.

Link către comentariu

salut am verificat cablurile din mufa asa cum a zis si colegul AL BUNDY, si am descoperit ca pe mufa ce intra in broasca, pe mufa fiind trecut la nr .8 cablu maro cu galben nu bazaie la multimetru deci ar fin intrerupt, stie careva ce face cablul asta de pe  o schema??

Link către comentariu

Daca nu ma insel, este masa de la airbag,dar asteapta inca pe cineva sa confirme.

Link către comentariu

Nu e de la airbag, ca O1 nu are asa ceva in usa, este de la martorul de usi deschise. Refa continuitatea firului si o sa mearga buzerul.

Link către comentariu

O.T.

Nu stiu unde imi era capul de am scos o asa "galusca" :001:  , auzi tu airbag,citisem sigur pe undeva despre airbag si n-am fost atent. ​

Link către comentariu

ms baieti, zilele astea cand am timp trag alt fir sa verific exact daca cu cel nu merge desi asa ar trebui si va anunt de rezultat.

Link către comentariu

Salut.povestea incepe asa....ieri pe la amiaza am dat sa spal luneta la al meu golf variant si surpriza nu scuipa apa(pompa seauzea si pe fata dadea apa) am zis in gandul meu ca o fi sarit un furtun ceva....dupa vreo 2 ore am vrut sa desfac si surpriza ca am mers asa ca nu am mai umblat. Aseara(fiind la tara si nepregatit cu lichid anti inghet) si vazand ca e foarte frig am decis sa scot detergentul din borcan asa ca am dat la stergatoare cand pe fata cand pe spate. In seara asta am bagat lichid antiinghet si cand sa dau pe spate iar nu mai curgea(de data asta se udase si mocheta aia pe haion) si dupa un timp balamucul....imi aparea ca am porbagajul deschis. Ma dau jos il inchid mai cu forta dispare mesajul din bord si pictograma iar dupa 5 minute iar apareau, ori de cate ori as repeta operatiunea se intampla la fel, dubios e ca becul din porbagaj functioneaza corect, adica cu porbagajul inchis e stins si cand apare in bord dupa cele 5 secunde, ca ar fi deschis porbagajul becul nu se aprinde.deci becul arata bine doar in bord e eronat. Oare sa fie switch cu 3 fire acolo.? Astept pareri sa stiu la ce sa ma astept maine. Multunesc

Link către comentariu

Switch-ul are 3 trei fire. Pregateste si niste silicon sau un pistol de lipit cu plastic. Poate nu ai nevoie si doar a iesit furtunasul din locas, dar daca tot desfaci sa le ai la indemana.

Link către comentariu

scoate mufa la switch, curata bine cu spray de contacte - si vezi daca isi revine.

Link către comentariu

Baieti iar a revenit problema cu cu yala.

Vara asta am favut on complete overhaul usile fata spate( doar stanga ) refacut lipituri , schimbat switch ( partea superioara ) toate mergeau de minune.

Acum de cateva zile de cand au venit gradele minus dimineata a inceput iar sa-mi faca figuri.

1) am deschis usa din spate stanga si nu s-au aprins luminile, am impins usa dar nu s-a inchis de tot ci numai partial , cu asta s-au aprins luminile, dupa asta cateva incercari inchis/deschis usa dar n-a mai facut figuri.

2) am parcat odata masina (alta ocazie) si cum am scos cheia nu s-au aprins luminile.

3) cand bag cheia si pun contact de obicei se aud 2 pocnituri (e yala: se inchide si se deschide) DAR de data asta s-a auzit numai una , adica s-a inchis dar nu s-a mai deschis.

Am pus testerul pentru ceva si am facut o scanare si a aparut o eroare cu usa din spate stanga.

Mna din cate stiu eu daca e de switch atunci nu da eroare, doar lipiturile reci, dar ce legatura are usa din spate cu yala din fata si butucul de contact?

Asta m-a c-am pus in ceata.

Link către comentariu

verifica si mufa din stalp, sa nu ai contacte oxidate acolo.

Link către comentariu

Salutare baieti  :D   Revin si eu dupa ceva timp cu o lucrare buna  :D   M-am apucat, cu ajutorul unui prieten, de refacut lipiturile placilor din broasca. Am inceput mai intai cu usa dreapta fata pentru ca imi facea cele mai multe probleme. La prima vedere lipiturile pareau noi, prietenul meu a zis ca sunt nebun sa muncesc de pomana  :D   Cand s-a apucat de refacut lipiturile a inteles ca erau probleme :lol:   Acum urmeaza si usa sofer zilele astea, si pe urma, incet incet, si cele de pe spate (fac cate o usa pe zi ca sa mai pot folosi masina, apoi fixez usa cu o sfoara iar la serviciu parchez langa geamul de la birou  :10[1]: ).

post-133225-0-38440400-1446549701_thumb.

Modificat de nastasedan
Link către comentariu

Nu este obligatoriu sa intervii si la portierele care functioneaza ok, insa daca timpul iti permite, nu e rau sa previi. Spor

Link către comentariu

De ceva vreme am un zgomot ciudat in broasca usii din dreapta fata si am crezut ca refacerea lipiturilor va rezolva problema. Zgomotul este ca un fel de "bârâit"  care se aude aproape de fiecare data cand incui usa, din telecomanda sau din butonul de pe usa. Cateodata se incuie usa, alteori nu  :dry: Daca usa este incuiata din telecomanda si apas repede de 2 ori pe descuiere, se descuie toate usile mai putin usa dreapta fata. Daca dupa aceea mai apas inca de 2 ori repede, atunci se descuie si ea.  Am facut niste teste atunci cand am refacut lipiturile si cred ca problema este undeva pe la parghia verde din poza. Suspectez ca ea ar fi de vina si pentru zgomot, ca nu ar da voie motorasului sa miste complet componenta albă, cea cu arcul pe filet, si de aici si zgomotul. A mai patit cineva ?  :icon_confused:

post-133225-0-43012400-1447044907_thumb.

Link către comentariu

nu, piesa e ok.

verifica colectorul la motoras si restul mecanismului

Link către comentariu

Trebuie sa desfac motorasul, nu Florin ? 

Link către comentariu

NU are treaba cu ce e acolo.

Link către comentariu

Am inteles, piesa verde nu este de vina. Daca nu mi se deschide din prima, cu restul usilor, atunci e motorasul ? Nu are destula putere ca sa zic asa ? Restul mecanismului este OK.

Link către comentariu

DA, cel mai probabil motorasul.

Link către comentariu

Il desfac astazi, il curat, si revin cu impresii. Multumesc !

Link către comentariu

Trebuie sa desfac motorasul, nu Florin ? 

exact - desfa-l, curata colector, pune la loc si vezi daca mai face.

Link către comentariu

Dupa lupte seculare am reusit sa desfac motorasul din broasca. Nu imi imaginam ca doua tablite indoite imi pot da atat de furca. Am facut putin deranj pe acolo dar am reusit sa il desfac. Am sters cu hartie abraziva si am curatat colectorul cu spray pentru contacte electrice. Acum totul a revenit la normal, masina incuie si descuie cum trebuie   :icon_bounce:   Multumesc  :beer:

post-133225-0-48861400-1447131255_thumb.

post-133225-0-01886900-1447131258_thumb.

Link către comentariu

Bravo. Si eu la inceput mi-am infipt surubelnita inpalm de cateva ori pana" mi-am format mana" incercand sa indoi la loc acele urechi :lol: :lol:. Ulterior mi-am confectionat o surubelnita cu scobitura speciala pentru asa ceva

Modificat de kelu
Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!