Jump to content

Dilema La Cd-player

Raa
 Share

Postare recomandată

In primul rand salutare la toti si ma bucur sa vin in randul vostru ca si proaspat proprietar de VW Polo! Dilema mea este legata de cd-player. Nu recunoaste cd-urile burn-uite, insa le recunoaste pe cele originale. Stiti cumva daca e vreo optiune in cd, sau cu ce program si la ce viteza trebuie scrise cd-urile? Scuze daca a mai fost discutat topic-ul insa m-am tot uitat pe aicea si nu am gasit nimic legat de asta.

Mersi mult si toate bune!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa le scrii la viteza mica, pentru a le citi. Pe de alta parte, vezi sa nu le faci MP3 daca CD-ul tau nu este MP3 :) desi cred ca stiai, am zis sa fiu sigur.

Link către comentariu

Daca ai rabdare sa citesti topicul asta ai sa vezi ca nu esti singurul care s-a confruntat cu problema asta. Si vei gasi mai multe sfaturi.

Succes !

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut.felicitari pt masina,sa o stapanesti sanatos....cati mai multi km fara incidente! esti un norocos pt ca o ai,eu tre sa mai astept pana in decembrie,deci desi nu am inca stiu ca de ex la honda civic patronul are aceeasi problema si din cate am priceput nici nu are rezolvare(pt ca este modul producatorului de a descuraja piratarea). sincer sper insa sa gasesti o solutie,poate la vw e altfel....multa bafta si daca merge ,te rog zi-mi si mie solutia.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
unisorsebastian
salut.felicitari pt masina,sa o stapanesti sanatos....cati mai multi km fara incidente! esti un norocos pt ca o ai,eu tre sa mai astept pana in decembrie,deci desi nu am inca stiu ca de ex la honda civic patronul are aceeasi problema si din cate am priceput nici nu are rezolvare(pt ca este modul producatorului de a descuraja piratarea). sincer sper insa sa gasesti o solutie,poate la vw e altfel....multa bafta si daca merge ,te rog zi-mi si mie solutia.

Salut, eu am scris ceva cd-uri si nu am avut aceasta problema. Ce este drept, cd-urile audio le scriu la max 8x

Probabil deviez un pic topicul, eu am ceva probleme cu radio, cam prinde cu paraziti in oras. Tin sa mentionez ca cel de la Dacie funciona parfum pe langa asta. La service Modicar am fost, am platit vreo 30 ron pt optimizare de banda cica, dar degeaba, face la fel.

Aveti vreo rezolvare pt problema asta. Nu vreau sa schimb Cd-playerul.

Multam

Link către comentariu

• Administrator

unisorsebastian

Nu mai da quote la postul anterior pentru ca este interzis de regulament !

Foloseste "add reply" sau "fast reply" .

Citeste te rog regulamentul !

Multumesc ! :D

Link către comentariu

Cumpara un cd-cleaner din ala cu tub de pasta. Il bagi vreo ora sa cante singur, timp in care din cand in cand mai pui pasta din tub.

La mine a mers :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!