Jump to content

Transporter T2- Sfat


sebastiann
 Share

Postare recomandată

sper sa nu fi gresit locul si sa nu va plictisesc prea tare!!! am nevoie de un sfat sau indrumare pt ca sunt novice in ce tine de astfel de masini (t2) problema sta in felul urmator: am gasit una bucata masina vw t2, in stare acceptabila tabla facuta acum 3 ani si inca arata bine si cere 750 de euroi pe ea! problema e ca omu a pus motor de opel ascona de 2.000 de ccmc diesel pe masina si pe mine nu ma intereseaza asa ceva! Asa ca: daca cineva e interesat de motorul asta sa il puna pe masinuta lui as putea sa mai recyperez ceva!!

Motorul este water cooled, in stare foarte buna de functionare(zice omul ca l-a refacut tot) pt cine este interesat as putea lasa si cutia sa poata monta kit-ul complet . pret vreo 200 de euroi cu tot cu cutie!!

ce parere aveti???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca masina are motorul in acte si e in regula (ITP si altele),eu te sfatuiesc sa circuli cu el asa pana faci rost de tot ce-ti trebuie s-o refaci!Vezi ca parca pe Mishul il interesa o transformare pe Diesel!Daca motorul si cutia sunt cum zici,nu ceri mult!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sal...pe mine ma intereseaza...daca imi poti da un numar de mobil sa mai vb...mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

singura chestiune este ca eu nu am cumparat inca masinuta pt ca proprietarul este in italia in momentul de fata si am discutat cu el numai prin telefon. o sa ma duc sambata sa mai mai uit odata la masina si sa ii fac si ceva poze. eventual daca eu nu ma inteleg cu omul pana la urma, poate va intereseaza pe voi!!

numerele mele de tel: 0720032387; 0743548932

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cum adica dai motorul si cutia??? Pai nu e adaptat pe cutia bus-ului?

daca e adaptat la cutia busului m-ar putea interesa si pe mine. Desi sfatul meu este sa procuri un motor de 1600, sa faci ce e de facut la RAR cu motor air-cooled ca sa iesi ieftin, si pe urma sa pui la loc diesel-ul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

motorul este omologat artizanal trecut in C.I, -asa zice omul (eu inca nu am vazut actele) dar este motor de opel pe cutie de transporter! eu am fost odata si am vazut masina si am mai avut o discutie telefonica cu proprietarul care e in italia, asa ca nu stiu prea multe date decat din ce mi-a zis el!!! sper sa am timp sambata sa ma duc sa vad exact despre ce e vb si sa ii fac si cateva poze! in legatura cu ITP-ul , acesta e expirat de ceva timp! dar masina are carte si talon!

eu as vrea sa ii pun cutie de transporter t3 5 trepte + un motor ceva mai puternic!! presupun ca se poate.... :blink:

Modificat de sebastiann
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am senzatzia ca a fost o vreme cand aceste modificari se omologau mai usor. Acum sunt sigur ca e cumplit de greu. Am intrebat de cutie pt ca ziceai ceva in primul tau post, acum am intzeles, vrei sa sch si cutia. Mi se pare cam complicatzeanu, sincer!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te voi suna atunci saptamana viitoare sa vedem ce si cum...Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poate pot fi de folos. am o ascona b din '77. asta e aia despre care se spune ca e de"2000". defapt motorul e de 1900(1897cmc).motoarele astea sunt pe benzina. pe ascona c, astea mai noi, eu stiu ca motoarele erau de 1.6.deci asta inseamna ca busul despre care vorbim are motor de ascona b de 1900. faza e ca e defapt pe benzina, nu pe motorina. daca ai nevoie de vreo piesa, ma poti contata. ascona mea e avariata frontal, am toate actele la zi, pana si itp e valabil. motorul e facut cam acum un an jumate... o desmembrez sau o dau intreaga. pret intreaga 10 milioane. motorul 5 milioane cu tot ce;i trebuie. eu zic ca sunt preturi de nimic. poate aza pe cineva. :blink: :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!