Jump to content

Cum Schimb Becul La Bricheta?


Vizitator
 Share

Postare recomandată

cine stie cum pot schimba becul de la bricheta?

pe unde ajung la el?

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aoleeeuuu....nu-mi raspunde nimeni? :beerchug:

mor ca nu se aprinde becu ala...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

simplu

la service

Vorbind serios schimba becul la service ca iti trebuie ceva rabdare si indemanare ca sa-l schimbi

Nu stiu la leon cum se schimba exact, dar in general la masiniile din gama se schimba relativ greu

bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@hed

post-5905-1191350951_thumb.jpgpost-5905-1191347855_thumb.jpgpost-5905-1191347872_thumb.jpgSe pare ca nu vrea nimeni sa-ti spuna,ce secretosi! :lol: Glumeam! :lol: Pt. inceput desfaci sacul de la schimbator(e prins in 3 clame de plastic pe care le simti pe marginea interioara a lui) tragand de cele 3 clame inspre teava schimbatorului si in acelasi timp tragi si de rama de plastic in sus insa incet si cu mult simt ca sa nu rupi ceva(clemele de plastic sau sacul de piele).Cand ai ridicat sacul de tot in sus poti introduce mana stanga,pe langa teava de schimbator,sub "centrul de comanda",e prins in cleme de metal si inpingi usor in sus in timp ce cu mana dreapta introduci o surubelnita lata de mec. fina(1,4mm),ca in poze si tragi de ea in sus.Ai grija cu surubelnita sa nu indoi plasticul,altfel asa iti va ramane pt. totdeauna!Dupa ce ai reusit sa desfaci "centrul de control" il tragi cu grija in afara si desfaci toate cablurile (de la oglinzi,ESP,inchiderea central etc etc) iar abia atunci desfaci bricheta si schimbi becul,totul fara curent,adica fara sa ai aprinse farurile!Becul e lafel cu cel de la pozitii.Succes!

Modificat de alteacupra
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu e bine

pana la faza cu scosu plasticului de la schimbator(cu tot cu mansonul de piele) e ok,insa la leon nu ai cum sa bagi mana pana la clemele de plastic pt ca este turnat tunelul cu totu (adica nu e nici o fereastra prin care sa bagi degetele sa poti ridica panoul de control)

o sa desfac tunelul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Moment,care cleme de plastic?Eu am zis de 3 cleme de plastic ce tin rama cu sacul de piele,mai departe nu mai ai cleme de plastic,panoul de control e prins de tunel in cleme mici de metal,2 buc. cred(in poza cu galben).Daca nu poti baga mana pe langa teava de la schimbator catre panou trebuie doar cu surubelnita sa mai incerci,impingand inspre bancheta din spate si in acelasi timp in sus.Ideea era sa bagi mana sub panou si sa-l impingi cu mana stanga pt. a nu trage prea tare cu surubelnita altfel risti sa deformezi plasticul.O intrebare:am inteles eu bine,intre locul de la schimbator si panoul de comanda nu este loc gol?Ai bagat destul de adanc mana?Pt. ca si la mine vine un pic plastic,burete iar apoi se simte un loc gol pe unde imi bag degetele ca sa imping.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am rezolvat-o !!

da nu este loc sa bagi nimic.este turnat plasticul cu totul (pb ca difera de la altea la leon

pana la urma am demontat tunelul sa pot baga mana pana la "centrul de comanda"

am muncit aproape o ora sa schimb un nenorocit de bec de 1 ron

post-14488-1191508684_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bravo!Ai dracu' astia de la Seat,s-au gandit sa faca lucrurile si mai complicate...Am mai facut niste poze sa-ti arat mai bine unde e becul acuns dar tu deja ai bunghit-o,fain!

post-5905-1191510566_thumb.jpgpost-5905-1191510583_thumb.jpgpost-5905-1191510594_thumb.jpgpost-5905-1191510607_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!